Τελικά ένα είναι σίγουρο…

Η άποψη ενός πολύ σημαντικού Έλληνα, ο οποίος πρόσφερε πολλά στην Ελλάδα και ανταμείφθηκε …ως συνήθως με διώξεις, δικαστήρια και ανελέητο κυνηγητό. Μας την εμπιστεύτηκε, την παραθέτουμε, χωρίς φυσικά να σας πούμε για ποιόν πρόκειται, αφού σημασία έχουν αυτά που λέει κι όχι το όνομά του. Τροφή για σκέψη. Διαβάστε το:
Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν εισβάλλει το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα για να «περισώσει» τη «δημοκρατία» μας …

δηλαδή για να διεκδικήσει τα χρωστούμενά μας και να κλέψει τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία της χώρας είναι ότι … τα αφεντικά του πλανήτη ελέγχουν πλήρως την κυβέρνηση και κάθε θεσμό (Αστυνομία, Στρατό και Δικαιοσύνη) .
Οι τοκογλύφοι έχουν δική τους κυβέρνηση … στη δική μας πλάτη … κι έτσι αποφεύγουμε προς το παρόν το πραξικόπημα. Εάν δουν ότι η κυβέρνηση συναντά μεγάλες δυσκολίες, αν δουν ότι οι πολίτες έπαψαν να σέβονται εντελώς τους πολιτικούς και να αμφισβητούν τους νόμους τότε … οι Αμερικανοσπουδαγμένοι καραβανάδες και αστυνομικοί θα αναλάβουν να ξαναμαντρώσουν τους άτακτους πολίτες και να τους ξαναβάλουν στη ουρά για το «σφαγείο».

Το ίδιο έργο το είδαμε το ’67. Με δύο τηλεφωνήματα … ολόκληρο το κράτος παραδόθηκε σε μερικούς υπαλλήλους της γνωστής πρεσβείας. Δεν φάνηκε να αντιστέκεται ΚΑΝΕΙΣ από όλους όσους πληρώνονταν για να διαφυλάττουν τη συνταγματική λειτουργία του πολιτεύματος. Ξαφνικά … Αστυνομία, Στρατός και Δικαιοσύνη αποδέχθηκαν ως νόμιμη αρχή … τη Χούντα … κι έπαιρναν εντολές για τα πάντα από την πρεσβεία. Και αυτή η ανεξήγητη ομαλότητα του περάσματος από τη δήθεν δημοκρατία στη στρατιωτική χούντα αποδεικνύει ότι το σύστημα εντολών από την πρεσβεία δούλευε και πριν το πραξικόπημα ήδη κι από ότι φαίνεται συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα πιο αποτελεσματικά μέχρι και σήμερα. Χιλιάδες Δημόσιοι Λειτουργοί , ορκισμένοι στο Σύνταγμα της χώρας ,έγιναν υπάλληλοι στη χούντα των ξένων … χωρίς καμία αντίρρηση . Κι αντί μία χούντα να έχει να αντιμετωπίσει το απόλυτο χάος από αντιρρησίες δημοσίους λειτουργούς … είδαμε μία μετάβαση εξουσίας πιο ομαλή κι από όταν επί Δημοκρατίας εναλλάσσονταν οι παρατάξεις στην ηγεσία της χώρας. Το ίδιο και οι συνδικαλιστές. Για κομματικούς λόγους στις μέρες μας ήξεραν να κόβουν την Ελλάδα στη μέση, να την αφήνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς προμήθειες … αλλά επί χούντας… όλα δούλευαν ρολόι.


Σαράντα χρόνια μετά … η πρεσβεία είναι εδώ και απλά τώρα ελέγχει ακόμα και τους δήθεν αριστερούς… που αντί για ρούβλια πληρώνονται σε dollars για να το παίζουν προβληματισμένοι. Ακόμα και οι κουκουλοφόροι, η γενιά των 700 ευρώ, η νεολαία δίχως μέλλον … είχε τόσα πολλά να πει και να κάνει … επί Καραμανλή και τώρα σιωπά περίεργα…που πάνε όλα κατά διαόλου. Οι «συντονιστές» των «αυθόρμητων», το παραδάκι για σημαίες, πανό , συνεστιάσεις και SMS … δεν ρέει πλέον. Τελείωσαν τη «δουλειά», ανέβηκε η Goldman-Sachs στην εξουσία κι αυτοί εξαφανίστηκαν. Τρόικα , Σόρος κλπ κοράκια κυκλοφορούν χωρίς φρουρά στην Αθήνα διότι ο χώρος πλέον ελέγχεται από δικούς τους ανθρώπους.


Μην ελπίζετε λοιπόν σε ανατροπές. Όλες οι ανατροπές… συνέβησαν την φαντασία μας.


Κι αν η ΕΛ.ΑΣ πάρει το μέρος του κοσμάκη, τότε θα αναλάβει ο στρατός που είναι γεμάτος μισθοφόρους χωρίς καθόλου πατριωτισμό. Γι ‘ αυτό και όποιες εκφάνσεις πατριωτισμού εντός στρατεύματος… χτυπιόντουσαν αλύπητα από τους δημοσιοκάφρους. Κι αν ο δικός μας στρατός δυσλειτουργήσει … τότε θα μπουν οι ξένοι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ και οι κυανόκρανοι για να μας «προστατεύσουν». Στρατηγεία, επικοινωνίες, υποδομές… υπάρχουν από καιρό και το απίστευτο είναι πληρώσαμε εμείς για να έχουν τη δυνατότητα αυτοί να μας επιβάλλουν τη ζωή ή τον θάνατο.


Τα πανηγυράκια στο Σύνταγμα δεν ανησυχούν τους πλανητάρχες που είναι πλέον έτοιμοι να ισοπεδώσουν όποια χώρα θέλουν στον πλανήτη χωρίς καμία συνέπεια. Άλλωστε κι ο ΟΗΕ σε οικόπεδο των Rockefeller – Rothchild είναι χτισμένος και με δικά του ψηφίσματα καταλύονται όλα τα πολιτεύματα στον πλανήτη . Με δικά του ψηφίσματα δολοφονούνται γενιές ολόκληρες και ληστεύονται περιουσίες λαών. Λέτε ο ΟΗΕ να τολμήσει να μας υποστηρίξει σε περίπτωση που τολμήσουμε να σαχλαμαρίσουμε με τους ίδιους τοκογλύφους που τον συνέστησαν ; Ή μήπως τα ψηφίσματα-κουρελόχαρτα για την Κύπρο … άλλαξαν οτιδήποτε εδώ και 4 σχεδόν δεκαετίες.


Η προπαγάνδα κάνει θαύματα στις μέρες μας . Κατάφεραν να πείσουν τους Άραβες να παρακαλάνε να τους βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ και το ΙΣΡΑΗΛ με την εντύπωση ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες!


Σ.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...