“ Τα αφεντικά της ΕΕ ετοιμάζονται να πάρουν τον έλεγχο των εθνικών οικονομιών με μια μονοκοντυλιά “.

From HEIL GAP (or mind the GAP) .

Αποκάλυψη 17:03 ~ 6, … MYSTERY , BABYLON THE GREAT , η μητέρα των ΠΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ. 6 I είδε τη γυναίκα, μεθυσμένη με το αίμα των αγίων και με το αίμα των μαρτύρων του Ιησού.
Το σχέδιο των Πεφωτισμένων είναι να μετατρέψουν την Ευρώπη στην Πόρνη Βαβυλώνα της Αποκάλυψης 17.
Φαίνεται να ακολουθούν έναν σενάριο που βασίζεται στην ναζιστική Γερμανία της δεκαετίας του 1930 , και φυσικά της Αμερικής, όπως τη γνωρίζουμε και όπως καταστρέφεται σήμερα , στρατιωτικοποιημένη (όπως η ναζιστική Γερμανία) για να παίξει το ρόλο του πρωταγωνιστή στους επόμενους Σατανικούς παγκοσμίους πόλεμους ( οι οποίοι όμως δεν πρόκειται να γίνουν ΤΟΣΟ
σύντομα , όπως προσπαθεί να μας πείσει το διαδίκτυο ).

Οι στόχοι των Illuminists είναι οι εξής:
1. Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης – δημοσιονομική ένωση , που όπως είπαμε , σημαίνει απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μας .
ΑΛΛΑ ΚΑΙ :
2. Η ΕΚΤ ελεύθερη από περιορισμούς, όπως η Federal Reserve , σε θέση να δημιουργεί χρήματα από αέρα κατά βούληση , για να έχει κέρδος από τυχόν χρέη. Περιμένω τα ευρωομόλογα ………
Όταν έχουν επιτευχθεί οι στόχοι τους, το βύσμα θα τραβηχτεί!                                         

Η κλίκα των Πεφωτισμένων διαδίδει ότι : « μόνο η ΕΚΤ μπορεί να διασώσει την Ευρώπη τώρα » ! Η ΕΚΤ, όπως και η Fed Reserve , το ΔΝΤ , η τράπεζα της Αγγλίας               
( B O E ) …η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ( B I S ) …… είναι κεντρικές τράπεζες των Illuminist .
Δημιουργούν τα χρήματα από το πουθενά , απλά πληκτρολογώντας τον αριθμό που απαιτείται στο σύστημα του υπολογιστή τους.
Στη συνέχεια , θα έχουν κέρδος , δηλαδή αγοράζουν με αυτά , τα ομόλογα των χωρών της Ευρωζώνης .
Αυτό είναι απλά μια κωμωδία , « νομιμοποίησαν την παραχάραξη ».
Τα πρόβατα , με το χαράτσι της ΔΕΗ , θα ξεπληρώσουν τα χρέη , προς αυτές τις τράπεζες των Πεφωτισμένων , εντόκως μάλιστα , και τα χρήματα που δημιουργήθηκαν από το τίποτα , αντικαθίστανται με ζωντανό χρήμα .
Είναι μια απάτη !
Τι θα κάνουν αυτές οι τράπεζες των Πεφωτισμένων ώστε να σώσουν την Ευρώπη ; Τίποτα ! Απλώς θα μας Εξαπατήσουν άλλη μια φορά .

Ξεχάστε τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που πλήττονται !
Η ΕΕ δεν θα καταδεχτεί καν να μπει στον κόπο , προσπαθώντας να δώσει μια λύση στο πρόβλημα : Προτιμά να αλλάξει την Συνθήκη της Λισαβόνας , στο πλαίσιο που θα χορηγηθεί όλη η εξουσία πλέον στους ευρωκράτες.

«Γιατί να ασχοληθεί , με το βάρβαρο απομεινάρι της δημοκρατίας ; όταν για αυτή …και ο φασισμός καλός είναι ! ” ole” , θαυμάστε την κυβέρνηση παπαδημ(ι)ου , δείτε τα τρομοκρατημένα γεροντάκια που πίστεψαν τον @ρχιμ@λ@κ@ τον παγκαλο και τρέχουν να εξοφλήσουν το χαράτσι της ΔΕΗ , πιστεύοντας ότι τα έφαγαν μαζί του , και ….. εάν συνεχίσετε και πιστεύεται ότι αυτό δεν είναι ένα εταιρικό φασιστικό κράτος …. Ε τότε αρκεί ως εδώ …. Μην κουραστείτε να διαβάσετε το παρακάτω . …… πηγαίνετε καλύτερα στο … Olympia.gr … » .

« Και η κεντρική ιδέα είναι : Το πώς μια ομάδα διεφθαρμένων κλεπτοκρατων και ανίκανων ευρωκρατών , σφετερίστηκε όλη την εξουσία , σε ένα καθεστώς εξ ολοκλήρου ελεγχόμενο πλέον από την Goldman Sachs.”

Η ευρωζώνη θα καταρρεύσει ! Το δε σχέδιο των Πεφωτισμένων ΣΥΝΤΟΜΑ θα μας καλέσει για ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ νόμισμα , που θα εκδίδεται από μια παγκόσμια υπερεθνική Κεντρική Τράπεζα !
Προσφάτως , ο Bob Chapman και ο Ron Paul έχουν δηλώσει , ότι το ΔΝΤ θα εκδίδει ένα παγκόσμιο νόμισμα , σε συνδυασμό με τα Ηνωμένα Έθνη.
Το σχέδιο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Το ΔΝΤ θα είναι η Παγκόσμια ΥΠΕΡ-Εθνική Κεντρική Τράπεζα και τα Ηνωμένα Έθνη θα πρέπει να επανασχεδιαστούν ,
ώστε να γίνουν η Παγκόσμια Κυβέρνηση .
Η εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι σχεδόν εδώ!

Οι Έλληνες , έχουν ανταποκριθεί στην επικείμενη κατάρρευση του ευρώ , με την απόσυρση των αποταμιεύσεων τους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς . « Πολλοί Έλληνες αποστράγγισαν τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου τους , επειδή δεν έχουν πλέον δουλειά , επειδή το παχύ και αχόρταγο στόμα του ανικάνου υπουργού οικονομικών , εκβίασε δια περαιτέρω αύξηση των φόρων , ή φοβούνται ότι η χώρα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη », όπως αναφέρει Der Spiegel χθες , σημειώνοντας ότι οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 13 με 14 δισεκατομμύρια ευρώ το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο , και η πτώση συνεχίστηκε τον Νοεμβρίου.

Η Τράπεζα της Γαλλίας αντιμετωπίζει ογκούμενα χρέη προς την Bundesbank της Γερμανίας και των συναδέλφων των κεντρικών τραπεζών , στο σύστημα της ΟΝΕ, καθώς οι ξένοι επενδυτές , έχουν τραβήξει μεγάλα ποσά από τους Γαλλικούς λογαριασμών των . ( για να γνωρίζεται τι παίζει και στην χώρα του κοντούλη σαρκοζυ ) . Η Γαλλία έχασε 100 δισεκατομμύρια ευρώ σε βραχυπρόθεσμες καταθέσεις το Σεπτέμβριο και μόνο , κυρίως λόγω των κινήσεων υπέρ προστασίας των αμοιβαίων κεφαλαίων και της αγοράς χρήματος των ΗΠΑ και της Ασίας , καθώς οι επενδυτές φοβούνται την έκθεση της Γαλλίας προς την Ιταλία.
“Υπήρχαν μεγάλες καθαρές εκροές κεφαλαίων”, δήλωσε ο Eric Dor από IESEG School of Management στη Λιλ.

Όμως …. και άλλο ένα Νόμισμα θα τελειώσει , ενώ ο πρώην συγγενής του γιωργάκη θα πρέπει να εγκαταλείψει το πανεπιστήμιο … …….. και να πάει να φυτεύει μαρούλια .
( εκείνος που περιγράφαμε στο : Η ΑΓΝΟΙΑ μας ΕΙΝΑΙ η ΔΥΝΑΜΗ των illuminist

 ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ !

Προς την κλίκα των Bankster : εσείς που επίτηδες ρίξατε το καράβι επάνω σε όλα τα παγόβουνα των επτά θαλασσών , απαντήστε μας ! ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σας ;

Υπό το φως των συνεχιζόμενων εξαιρετικών καταπονήσεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές , η Τράπεζα της Αγγλίας σήμερα ανακοινώνει την εισαγωγή μιας νέας ταμειακής διευκόλυνσης έκτακτης ανάγκης , την παρατεταμένη περίοδο Repo Collateral (ECTR) . « Σήμερα δεν υπάρχει καμία έλλειψη ! »

Ο Μηχανισμός αυτός έχει σχεδιαστεί για τον περιορισμό των κινδύνων για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα που προκύπτει στην αγορά από βραχυπρόθεσμη έλλειψη ρευστότητας της στερλίνας , από μια έλλειψη βραχυπρόθεσμης ρευστότητας στην Αγγλία .” Με άλλα λόγια, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άμεση ρευστότητα στις τράπεζες σε περίπτωση που ο κόσμος τρέχει να πάρει τα χρήματα του από τις βρετανικές τράπεζες.
Όταν μια ακόμη κεντρική τράπεζα, στην προκειμένη περίπτωση η BOE (η Τράπεζα της Αγγλίας ), χρησιμοποιεί ενεργά τη λέξη « έλλειψη χρηματοδότησης » (στην προκειμένη περίπτωση δια την Αγγλική λίρα GBP) , μήπως είναι χρόνος να αναρωτιόμαστε πόσο κακή είναι η παγκόσμια κρίση FX σε οποιοδήποτε νόμισμα ;
Έχετε συνειδητοποιήσει αυτή την φράση; « έλλειψη χρηματοδότησης »

Οι Illuminists παίζουν ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι. Προσπαθούν να μετασχηματίσουν τον μηχανισμό της ΕΕ , σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης , αλλά αντιμετωπίζουν την λαϊκή αντίσταση. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι δεν θα μπορέσουν να πάρουν όλα αυτά που έχουν προγραμματίσει !

Το τέλος, θα μείνουν τα δέκα κέρατα (εδώ χώρες) – Κτήνος της Αποκάλυψης 17 , μια ομοσπονδία από 10 ευρωπαϊκές χώρες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17

1 Και ήρθε ένας από τους επτά αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες… 17:1-5 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ

“Και ήρθε ένας από τους επτά αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες, και μίλησε μαζί μου, λέγοντας σε μένα: Έλα, θα σου δείξω την κρίση της μεγάλης πόρνης, που κάθεται επάνω στα πολλά νερά· μαζί με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, και μέθυσαν αυτοί που κατοικούν στη γη από το κρασί της πορνείας της. Και σε πνευματική έκσταση, με έφερε στην έρημο· και είδα μια γυναίκα να κάθεται επάνω σε ένα κόκκινο θηρίο, που ήταν γεμάτο από ονόματα βλασφημίας, και το οποίο είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα. Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, η οποία είχε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι που ήταν γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες της πορνείας της· κι επάνω στο μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα όνομα: Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πόρνων και των βδελυγμάτων της γης” Αποκάλυψη 17:1-5.

PARIS (Reuters) – Οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας συμφώνησαν την Δευτέρας σε ένα ρυθμιστικό σχέδιο που περιλαμβάνει την αλλαγή της συνθήκης
δια την επιβολή δημοσιονομικής πειθαρχίας σε ολόκληρη την ευρωζώνη , ως ένα κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης , συσσωρεύοντας πίεση για την ταχεία επίλυση της κρίσης του χρέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι Standard & Poors ανακοίνωσαν ότι 15 από τις 17 χώρες της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας και τέσσερις άλλες με κορυφαία πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ , θα μπορούσαν να υποβαθμιστούν μαζικά μέσα σε 90 ημέρες , ανάλογα με την έκβαση μιας κρίσιμης συνόδου κορυφής της ΕΕ την Παρασκευή.

Ο Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσαν την πρότασή τους στην οποία περιλαμβάνονται αυτόματες κυρώσεις για τις κυβερνήσεις που αδυνατούν να διατηρήσουν τα ελλείμματά τους υπό έλεγχο, καθώς και την ταχεία έναρξη ενός μόνιμου ταμείου διάσωσης για τα κράτη του ευρώ που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η πολιτική παρωδία συνεχίζεται.

Η πραγματικότητα είναι ότι το 2008 ήταν μόνο η προθέρμανση. Και τώρα είμαστε στο δεύτερο γύρο της μεγάλης κρίσης: Ο Υπέρτατος γύρος Προεπιλογής κατά τον οποίο , ολόκληρες χώρες θα χρεοκοπήσουν . Μέχρι τη στιγμή που αυτό το χάος θα τελειώνει , θα είμαστε αντιμέτωποι με την συστημική αποτυχία, τις ΕΞΟΔΟΥΣ , τις προεπιλογές του χρέους, και πολλά άλλα .
ΤΕΛΟΣ
HEIL GAP (or mind the GAP) .

Πάμε YouTube! ….. Για τον Derek Trucks
Derek Trucks Band – Sahib Teri Bandi
aorata-gegonota

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *