00:15 - 18/11/2020

ΠΟΝΗΡΗ Η 322Η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ

ΠΟΝΗΡΗ Η 322η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ

Φθείρονται και πονάνε!

Φθείρεται η Πόρνη Βαβυλώνα και τα σκυλιά της ουρλιάζουν για νέα κρούσματα…για κρούσματα μαιμούδες, τα θύματα της εποχιακής γρίπης που την εξαφάνησαν για να μας αφανήσουν οικονομικά, ψυχικά, πνευματικά. 

Σκεφτείτε πόσους προβοκάτορες και άλλους πράκτορες έχει αυτό το μαύρο σύστημα που πάει να μας καταπιεί.

Όλη μέρα ακούτε τα κανάλια τους ή τις υπηρεσίες τους κρατικές ή ιδιωτικές σε οποιοδήποτε χώρο θα βρεθείτε. Οι πράκτορες τους είναι παντού, με βαμμενα μαλλιά, με οπλα ή με φουστες και γοβάκια.

Η δόνηση του μονοπωλίου “είδησης” όμως είναι το όπλο τους, η δόνηση της είδησης μας κρατάει υποδουλωμένους φορτώνοντας όλη την υποκρισία και βρωμιά τους επάνω στην ανθρωπότητα. Η δόνηση του ήχου-φοβου θανάτου από τους λαδωμένους με εκατομμύρια καναλάρχες για να μας πλένουν ή να μας ξεπλένουν το ΝΟΥ.

Σήμερα η δόνηση τους στοχεύει τα ιερά νούμερα των μαύρων, σήμερα είναι η 322η ημέρα του έτους και ημέρα μιας από τις σέκτες των μεγαλύτερων μαύρων, του κλαμπ 322 Σκαλς εντ Μποουντς. 

Απο τις 9/11/01 μέχρι σήμερα είναι 19 χρόνια, 2 μήνες και 16 ημέρες 

(7017 days οr 19 years, 2 months, 16 days excluding the end date).

Το σύστημα του αόρατου ΦΑΝΤΟΜΑ φθείρεται άσχημα, κανείς δεν τους πιστεύει, κανείς δεν έχει αποδείξεις για τον αόρατο αλλά μόνο μαιμούδες νεκρούς ή ηλικιωμένους που έτσι κι αλλιώς ήδη έδωσαν διαταγή από μόνοι τους να αποχωρήσουν από τον κόσμο της ύλης λόγω απόγνωσης, κατάπτωσης και φθοράς από το μαύρο και ύπουλο ανθρωποκτόνο σύστημα.

Η σημερινή απάτη και δόνηση θα είναι μια ΝΕΑ ευκαιρία για να μας κρατάνε στα χαμηλά επίπεδα συναισθημάτων ώστε να μας ελέγχουν απόλυτα στο μεγάλο κοτέτσι τους.

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ονειρευτης 11/18/2020 @ 5:52 ΠΜ

  …καλη μερα κοραξ..ξυπνησα πρωι οπως καταλαβαινεις
  .. βγηκα και πηρα δυο ανασες στον καθαρο αερα ενιωσα την ηρεμια της φυσης που υπαρχει απλετη αυτη την ωρα….
  εμενα οι δονισεις μου ειναι ψηλα δοξα την δυναμη της συμπαντικης συνειδησης…δεν ακουω νεα …ποιηση διαβαζω..και ενιοτε γραφω….

 2. mprabo re koraka

 3. Ιωαννης 11/18/2020 @ 11:30 ΠΜ

  και υπαρχει το 1 8 1 1 στην ημερομηνια…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*