Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:02 - 15/06/2011

Ο Dave Mustaine των ‘Megadeth’ μιλάει στον Alex Jones για το ‘Endgame’, το νέο τους δίσκο και την Νέα Παγκόσμια Τάξη-Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Dave Mustaine,τραγουδιστής και μορφή του γνωστού heavy metal συγκροτήματος Megadeth, μιλάει με τον Alex Jones σχετικά με την αφύπνισή του για τα σχέδια τηςΝέας Παγκόσμιας Τάξης, την πρόσφατη μεταστροφή του στονχριστιανισμό, αφού για χρόνια είχε ακολουθήσει τα μονοπάτια του αποκρυφισμού και το νέο δίσκο του συγκροτήματος που έχει τον τίτλο ‘Endgame’.

Ο Mustaine πιστεύει ότι ο κόσμος οδηγείται με γρήγορους ρυθμούς σε μία παγκόσμια κυβέρνηση και σε ένα παγκόσμιο νόμισμα και λέει πως μέσα από την μουσική του και ιδιαίτερα αυτόν τον τελευταίο δίσκο, προσπαθεί να μεταφέρει στους fan του αλλά και σε όλο τον κόσμο, το μήνυμα για την σκοτεινή συνομωσία που κρύβεται πίσω από την επερχόμενη απάνθρωπη Παγκόσμια Κυβέρνηση και τον ρόλο αυτών που έχουν το χρήμα και κινούν τα νήματα.


Ο τίτλος του δίσκου ‘Endgame’ είναι ίδιος με τον τίτλο του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ του Alex Jones. (Το ‘Endgame’ του Jones μπορείτε να το δείτε με ελληνικούς υπότιτλους εδώ).

Με τον Jones συζητάνε και για τον Κέννεντυ (JFK), ο οποίος φαίνεται να αντιτάχθηκε ρόλο της ιδιωτικής Federal Reserve, κοινώς FED (Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών) όπου μέσω αυτής τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της αμερικάνικης οικονομίας. 

Για την ιστορία το 1963, ο Πρόεδρος John Kennedy αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη δημοκρατική μεταρρύθμιση, και να καταργήσει την Federal Reserve. Υπέγραψε διάταγμα με το οποίο έδινε εντολή στην κυβέρνηση του, να αποκαταστήσει την συνταγματική τάξη για τον έλεγχο της έκδοσης του αμερικανικού νομίσματος (αυτού με τον Λίνκολ και με την επιγραφή United States Note).

Ο Kennedy έπεσε νεκρός τρεις εβδομάδες αργότερα. Ο Lyndon Johnson που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ακύρωσε αμέσως το διάταγμα Kennedy. 


Ο Mustaine εξηγεί τους συμβολισμούς που κρύβει το εξώφυλλο του δίσκου, όπου οι μάζες των κυβερνοσκλάβων με πορτοκαλί ομοιόμορφες στολές (αλά Γκουαντανάμο) και barcode στο κεφάλι (σαν Μοϊκανοί!) οδηγούνται υπνωτισμένοι από ένα εκτυφλωτικό φως όπως εκείνες οι ειδικές λάμπες που τραβάνε τα έντομα, κοινώς εντομοπαγίδες! Η πομπή των σκλάβων βαδίζει μέσα σε μία τάφρο με αίματα, όπου δεξιά και αριστερά είναι στοιβαγμένα τα μυστηριώδη πλαστικά φέρετρα της F.E.M.A. ( ΕΔΩ) ενώ τους παρακολουθούν τεράστιες μύγες!

Δείτε το βίντεο με τους στίχους του ‘Endgame’

Κατά τον Mustaine η Αμερική τα τελευταία χρόνια διαιρείται σαν χώρα και ο λαός μοιάζει υπνωτισμένος, γεγονός το οποίο τον ανάγκασε να προετοιμαστεί για την εγκατάστασή του στον Καναδά που μοιάζει ως ασφαλέστερο καταφύγιο.


Ο Alex Jones σημειώνει ότι το ξεκίνημα του τραγουδιού ‘Endgame’ θυμίζει τα ηχητικά όπλα (σειρήνες με οξύ ήχο) που χρησιμοποίησε η αστυνομία στοPittsburg των ΗΠΑ, για να διαλύσει τους διαδηλωτές στην «μη εγκεκριμένη» διαδήλωση κατά της Συνόδου των G-20, τον Σεπτέμβριο. Την διαδήλωση είχε διοργανώσει η αναρχική οργάνωση «Pittsburgh G20 Resistance Project». (Βλέπε εδώ βίντεο. Προσοχή, χαμηλώστε τον ήχο!)


Ο Mustaine που γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του1961 στην πόλη La Mesa της California, από πατέρα Ιρλανδογάλλο και μητέρα Γερμανοεβραία, αφηγείται στον Jones ότι γεννήθηκε μέσα σε περιβάλλον Λουθηριανών χριστιανών, μέχρι την ηλικία των 4 όπου οι γονείς του χώρισαν και η μητέρα του με την οποία ζούσε προσχώρησε στους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ο Mustaine έχει πολύ άσχημες εμπειρίες από την περίοδο αυτή, κατά την οποία, όπως λέει, υπέστη «πνευματική κακοποίηση». Αποτέλεσμα ήταν νααπαρνηθεί οτιδήποτε σχετικό με την θρησκεία και τον Θεό και να γίνει αγνωστικιστής και στη συνέχεια άθεος. Ο Mustaine εγκατέλειψε τελικά, σε ηλικία 15 ετών το σπίτι του και την μητέρα του και έμενε μόνος ενώ για να ζήσει άρχισε να πουλάειναρκωτικά. Στην φάση αυτή κάποιος «πελάτης» τον έφερε σε επαφή με τον χώρο της Heavy Metal μουσικής.

O Mustaine αφηγείται στον Jones ότι αφού περπάτησε στον δρόμο το αποκρυφισμού για χρόνια, μέσα από μία δύσκολη προσωπική στιγμή, όταν από ατύχημα χτύπησε άσχημα το χέρι του και κινδύνευε να μην ξαναπαίξει ποτέ, είδε σε ένα λόφο ένα Σταυρό, σήκωσε το βλέμμα του και είπε «και τι έχω να χάσω; Έχω δοκιμάσει τα πάντα. (Ας ζητήσω τον Θεό).»

Ύστερα από αυτό έγινε χριστιανός (αν και απεχθάνεται τους υποκριτές χριστιανούς ‘hypochristians’ όπως τους λέει) και μάλιστα εξ αιτίας της πίστης του, δεν θέλησε κατά την περιοδεία του συγκροτήματος στην Ελλάδα το 2005, να τους συνοδεύσουν ως support group το ελληνικό black metal συγκρότημα ‘Rotting Christ’(rotting = σαπισμένος).


Ο Mustaine τα έβαλε με την δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος γιατί, όπως ισχυρίζεται, δεν έλαβε την υποστήριξη που χρειαζόταν, παρόλο που το άλμπουμ, έφτασε στο Νο9 στο αμερικάνικο Billboard chart, με 45.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Γράφει στο blog του: “Δεν ξέρω τι να πω…Πως γίνεται, μια δισκογραφική να έχει στα χέρια της ένα άλμπουμ ευρείας αποδοχής και να το αφήνει να βυθίζεται στα chart, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα; Είναι ανεξήγητο…”.


Ανεξήγητο; Μπα.«Ιt is just a coincidence…», για να το πούμε στα αγγλικά.


Δείτε το βίντεο σε δύο συνέχειες:

http://katohika.gr/2011/06/15/dave-mustaine-megadeth-alex-jones/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*