Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:40 - 23/05/2020

Ο 'Ηλιος ξέρανε τον πλανήτη από υγρασία, χάλασε το σενάριο χλαπάτσας και τώρ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

παραλία στην Χαλκιδική 21-5-20

Ο ‘Ηλιος ξέρανε τον πλανήτη από υγρασία, χάλασε το σενάριο χλαπάτσας και τώρα βγάζει μαζικά τους λαούς στις παραλίες!!!

Ποια Πανδημία ρε κοθώνια Τσιόρδα, Χαρδαχάλια και ΚατραΚούληδες;;;; Στην φυλακή πρέπει να μπείτε όλοι!!!Επειδή το Σύμπαν είναι τόσο τέλειο με τεράστια σοφία και ειλικρίνια δεν θα άφηνε τους απατεώνες να αποδεκατίσουν τους λαούς με τον κοροϊδοιό. Οι σημερινές φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν την δύναμη των εκλάμψεων του Ήλιου που χάλασε τα σχέδια των σατανιστών για να δολοφονήσουν εκατομμύρια ανθρώπους και στην συνέχεια να εμβολιάσουν 7.5 δις ανθρώπων όπως ήθελε ο Μπιλ Γκειτς. Οι δηλώσεις είναι δικές του και υπάρχουν πολλά βίντεο που το αναφέρει.

Παραλία στην Ολλανδία 21-5-20

Κανείς δεν θα σας δείξει τις τιμές της υγρασίας στην Αθήνα τις τελευταίες εβδομάδες να φτάνουν στα 21% και πιο κάτω. Στην Νέα Υόρκη στα 30%, στο Αμστερνταμ στα 45% (στις 10/4 στα 13%) σε μια χώρα γεμάτη με νερό…το βόρειο ημισφαίριο έχει καταξεραθεί και πλήττεται ιδιαίτερα από την ξηρασία από τις αρχές του Απρίλη. Δηλαδή όταν είχε αρχίσει η καραντίνα και ο ιός βρισκόταν σε έξαρση, ο Ήλιος ξετίναξε την απάτη του ιού-κλαμπ 33 της διεθνής μασονίας…Κανείς από τους ειδικούς δεν μπορεί να καταλάβει ή να εξηγήσει το φαινόμενο αποξήρανσης του πλανήτη αυτή την περίοδο τέλεια συγχρονισμένη με την απάτη του απατεωνοιού-19. Περάστε και από εδώ: ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΟύτε ο ορισμός και η έννοια της λέξεως “Υποκριτές” δεν θα μπορούσε να καλύψει το μέγεθος της βρωμιά στον πλανήτη καραντίνας και την οργανωμένη καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας…!!! Φυσικά δεν θα μπει ακομή κανείς τους φυλακή, η έννοια “δικαιοσύνη” έχει συμπαντικές αρχές και θα επιβληθει με ανάλογους κανόνες όχι από άνοες αλλά από επάνω…

KORAKAS NEWS

THEODOROS ILIA DRASI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Γιωργος 05/23/2020 @ 5:00 ΜΜ

    ΖΗΤΩ Ο ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ…
    Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν παρα πολλοι πανηλιθιοι που ακομα πιστευουν στην απατη αυτη και φοβουντε και φυσικα θα παρακαλανε να τους εμβολιασουν οι παντελως βλαμενοι του πλανητη σαν το πικπα τον μπιλ γκειτς.
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

  2. Χρήστος 05/23/2020 @ 5:09 ΜΜ

    αφορίστε και τους 300 και την πρόεδρο της ψευδό-δημοκρατίας τους να σ’ έχει ο θεός καλά Άγιε Αμβρόσιε αφόρισε τους όλους.

  3. ΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ, ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*