05:27 - 20/02/2012

Ο εχθρός είναι μέσα στο μυαλό μας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να νικήσουμε τους εχθρούς μας αν δεν τους εντοπίσουμε πρώτα. Έχει αναρωτηθεί κανείς που είναι στρατοπεδευμένοι οι εχθροί του λαού; Έχει μελετήσει κανείς σε βάθος την καθημερινη του ζωή; Έχεις το θάρρος να δεις την αλήθεια και να ακρωτηριάσεις τις προεγκατεστημένες ιδέες σου;
Ο εχθρός είναι το..οικονομικό σύστημα που σου εγκαθιστούν από τα πρώτα παιδικά σου χρόνια οι γονείς σου, οι δάσκαλοί σου, οι καθηγητές σου στο γυμνάσιο και στο λύκειο, οι καθηγητές σου στο πανεπιστήμιο και τέλος η πολιτεία. Σε όλη σου τη ζωή μαθαίνεις να μετράς και να σκέφτεσαι με βάση το λογισμικό που σου εγκατέστησαν και το
τροποποιούν καθημερινά. Είναι τόσο βαθιά ριζωμένο μέσα σου που νομίζεις ότι είναι κομμάτι του εαυτού σου. Μαθαίνεις την πρόσθεση, την αφαίρεση, τον πολλαπλασιασμό και τη δαίρεση χρησιμοποιώντας δραχμές ή ευρώ. Μαθαίνεις να λύνεις προβλήματα ποσοστών, τόκων ή επιτοκίων, εξισώσεις ή ολοκληρώματα και έτσι μαζί με τους αριθμούς μαθαίνεις να λες ναι σε κάθε νέο δεδομένο της επιστήμης των μαθηματικών χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και σπουδή. Μαθαίνεις να ζεις με τον εχθρό σου, να κοιμάσαι μαζί του και να μην θες καν να τον αποχωριστείς. Ο εχθρός σου είναι το νόμισμα και ότι άλλο κουβαλάει μαζί του ως παρακολούθημα.Τράπεζες, υπουργεία, μισθούς, αυξήσεις, Ο.Ν.Ε., Δ.Ν.Τ., ευρωπαικά κονδύλια, ανάπτυξη, ΚΕΡΔΟΣ. ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ.
Αν δεν βρεις τον τρόπο να ξεφύγεις από αυτά δεν θα ζήσεις ούτε στιγμή ελεύθερος.
Πρέπει να εφεύρεις τόν τρόπο να ξεφύγεις από τις σκέψεις σου. Πρέπει να εφεύρεις τον τρόπο να συνυπάρχεις με τους συνανθρώπους με ένα νέο ανταλλακτικό σύστημα, ένα νέο συναλλακτικό μέσο που θα το διέπουν κανόνες και νόμοι που δεν θα δίνουν σε κανέναν συνάνθρωπό σου περισσότερη ισχύ περισσότερη δύναμη από αυτην που ή φύση του έδωσε. Που δεν θα έχει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα και να εξελίσεται σε καρκίνο της κοινωνίας. Να αφήνει τα πραγματικά ανθρώπινα συναισθήματα να εκδηλώνονται και τους κοινωνικούς και συγγενικούς δεσμούς να διαμορφώνονται ελεύθερα.
Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε εκ του μηδενός μια νέα μορφή συνύπαρξης των ανθρώπων σε αρμονία με τη φύση.
Ήρθε η ώρα να περάσουμε στην απέναντι όχθη του ποταμού που μας έχουν ρίξει, βρεγμένοι και τσαλακωμένοι, αλλά αποφασισμένοι και όρθιοι.
Το νέο σύστημα ανταλλαγής αγαθών δυστυχώς έτυχε σε εμάς τους Ελληνες να το εφεύρουμε.
Πρέπει να καθήσουν κάτω έξυπνοι άνθρωποι που αγαπούν τον εαυτό τους και τον άνθρωπο και να δημιουργήσουν την πλατφόρμα και τις τεχνικές που θα περάσουμε από το σημερινό απάνθρωπο οικονομικό σύστημα στο καινούργιο το οποίο όμως θα εμπεριέχει μέσα του την ικανότητα να αλλάζει όταν διαπιστώνεται δυσλειτουργία.
Αυτό, βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολο ούτε και ανώδυνο, όμως αν θέλουμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον πρέπει να το ξεκινήσουμε άμεσα.
Ο εχθρός βέβαια δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να διατηρήσει την παντοδυναμία του.

ektosorion
 Το είδαμε ΕΔΩ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*