Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ RFID ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ

Μικροί και μεγάλοι,πλούσιοι και φτωχοί,ελεύθεροι και σκλάβοι, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή μέτωπά τους και κανείς να μη μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει εκτός από εκείνον που θα έχει το χάραγμα του θηρίου ή το αριθμό του ονόματός του
Σε λίγο, η παραπάνω σκηνή απο την Αποκάλυψη, θα γίνει μια παγκόσμια πραγματικότητα.
 Οι άνθρωποι δεν θα μπορούν πλέον να αγοράζουν ή να πωλούν, χωρίς το χάραγμα του θηρίου. Και μερικές φορές αυτό θα σήμαινε να μην είναι πλέον σε θέση να μπορούν να βρούν φαγητό!
Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ εξετάζει τώρα τη βιομετρική ταυτοποίηση για όλα τα άτομα που θα θελήσουν να επωφεληθούν από την τροφή τους σε υπηρεσίες σίτισης. Το τσιπ RFID σύντομα θα είναι απλά υποχρεωτικό για όλους όσους δεν θέλουν να λιμοκτονήσουν!
Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από την περίληψη της τελικής έκθεσης της χρήσης της βιομετρικής τεχνολογίας προκειμένου να μειωθούν οι απάτες στο Πρόγραμμα κουπονιών σίτισης:

Η βιομετρική τεχνολογία ταυτοποίησης που παρέχει αυτοματοποιημένες μεθόδους για την ταυτοποίηση προσώπου βάσει των φυσικών χαρακτηριστικών, όπως δακτυλικά αποτυπώματα, το σχήμα το χέρι, και τα χαρακτηριστικά των ματιών και του προσώπου, καθώς και τα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των υπογραφών και φωνητικά μοτίβα.

Αν και χρησιμοποιούνται στην επιβολή του νόμου και της άμυνας για πολλά χρόνια, πρόσφατα έχει χρησιμοποιηθεί σε στρατιωτικές εφαρμογές και δείχνει κάποια υπόσχεση να μειώσει τον αριθμό των διπλών περιπτώσεων στο Πρόγραμμα κουπονιών διατροφής (FSP) και σε άλλα προγράμματα βοήθειας.


Πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *