ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ ΓΑΛΑ;

Eπιστήμονες έχουν εργαστεί για τη δημιουργία γενετικά τροποποιημένων αγελάδων που μπορούν να παράγουν πιο υγιή γάλα. 


Για χρόνια έχουν ξεκινήσει προσπάθειες να παράγουν πιο υγιή ζώα από γενετικά τροποποιημένα ζώα. Όχι μόνο….
έχουν καταφέρει να το πράξουν, αλλά και να παράγουν γάλα που μπορεί να καταναλωθεί από άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη λακτόζη.


Το γάλα περιέχει λακτόζη, ενώ το γάλα που παράγεται από αγελαδινό τροποποιημένο έχει σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη, ή ακόμα και καθόλου λακτόζη,» είπε ο Δρ Ζου Huanmin. Η επιστημονική ομάδα ελπίζει ότι μέσα σε 5 έως 10 χρόνια θα υπάρχουν κοπάδια αγελάδων χωρίς λακτόζη, μέσω του οποίον ένας ολόκληρος νέος κλάδος γαλακτοκομικών προϊόντων θα μπορεί να πωληθεί.Με δύο ξεχωριστές ανακαλύψεις, οι ερευνητές έχουν δείξει ότι έχουν δημιουργήσει επιτυχώς ένα μοσχάρι του οποίου το γάλα θα μπορούσε να πίνεται από τους ανθρώπους που πάσχουν από δυσανεξία στη λακτόζη, και ένα δεύτερο ζώο του οποίου το γάλα περιέχει υψηλά επίπεδα του «υγιούς» λίπους που βρίσκεται στα ψάρια.


atheatignosi.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *