Οικο – ναζισμός και η Επερχόμενη Παγκόσμια πείνα

Βραζιλία: Με πιέσεις το Πράσινο Κόμμα προσπάθησε να αναγκάσει το Κογκρέσο να ψηφίσει ένα νόμο, που θα κατέστρεφε ουσιαστικά την γεωργία της Βραζιλίας.
Σάο Πάολο – Η Marina Silva δεν είναι ένα πολύ γνωστό όνομα, αλλά να την σκεφτείτε την επόμενη φορά που θα είστε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ.
Αυτή η γυναίκα, που είναι γερουσιαστής στη Βραζιλία, έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο εναντίον της γεωργίας με τη βοήθεια διεθνών ΜΚΟ, όπως….

η (ναζιστική), WWF και η Greenpeace.


Κατά την τελευταία δεκαετία, η Βραζιλία έχει γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός τροφίμων στον κόσμο, και εξάγει το 30% της παραγωγής της. Σε έναν κόσμο όπου η πείνα εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα, με 13 εκατομμύρια ανθρώπους να κινδυνεύουν με άμεση πείνα και 750 εκατομμύρια να πεινάνε, αυτό κάνει μια τεράστια διαφορά.
Ωστόσο, η διατροφή των πεινασμένων έρχεται σε αντίθεση με τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (διευκρινίζεται στο Πρόγραμμα Δράσης του ΟΗΕ XXI και στα έγγραφα της Λέσχης της Ρώμης) για την μείωση του πληθυσμού της Γης και την συγκέντρωση των ανθρώπων σε υπερ-γεμάτες και ελεγχόμενες πόλεις, διατηρώντας παράλληλα τεράστιες εκτάσεις γης για την παγκόσμια ελίτ για να κυνηγούν και να κάνουν εξωτικές διακοπές.
Στην φώτο: Η Marina Silva με τον Πρίγκιπα Φίλιππο
Ο βασικός παράγοντας στη στρατηγική αυτή είναι το Πράσινο Κόμμα, ένας διεθνής σοσιαλιστικός οργανισμός αφιερωμένος στη διάδοση της οικολογικής ναζιστικής ιδεολογίας ως μίας κομψής αντικατάστασης του ντεμοντέ και αιματοβαμμένου μαρξισμού. Στη Βραζιλία, πολλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις λαμβάνουν τόνους χρημάτων από το οικο-ναζιστικό παγκόσμιο κίνημα.
Ως μέλος αυτού του Κόμματος, η Marina Silva ήταν Υπουργός Περιβάλλοντος από το 2003 έως το 2008 και έκανε τη ζωή κόλαση για τους μικρούς αγρότες, με δρακόντειες ρυθμίσεις παρόμοιες με εκείνες που εφαρμόζονται στις ΗΠΑ από τοEPA (Environmental Protection Agency – Υπηρεσία Προστασίας του. Περιβάλλοντος).
Την ίδια στιγμή, οι πραγματικοί εγκληματίες του Αμαζονίου, οι ξένες εταιρείες υλοτομίας απασχολούν ντόπιους Ινδιάνους, χωρίς κανένας να τους αγγίζει.
Οι άνθρωποι στην περιοχή της Marina Silva δεν τους αρέσει (ηSilva), και η δημοτικότητά της στην περιοχή του Αμαζονίου είναι χαμηλή, επειδή γνωρίζουν τι είδους δημαγωγός είναι.
Είναι δημοφιλής στον αστικό νότο και στους Βραζιλιάνους δισεκατομμυριούχους, και τραγουδιστές. Η μαριονέτα των Illuminati, ο James Cameron φημισμένος για το Avatar είναι ένας fan, που συμβάλλει στην εξάπλωση παράλογων ψεμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των παγκοσμιοποιητών.

Κάρτα Illuminati
Με την πίεσή του το Πράσινο Κόμμα προσπάθησε να αναγκάσει το Κογκρέσο να ψηφίσει ένα νόμο, που θα κατέστρεφε ουσιαστικά την Βραζιλιάνικη γεωργία. Μετά από πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, συκοφαντίες και ψέματα από τους Πράσινους, που δέχτηκαν αντιδράσεις από τους αγρότες, ο Δασικός Κώδικας εγκρίθηκε με κάποιες μικρές αλλαγές. Είναι, με μεγάλη διαφορά, ο πιο περιοριστικός περιβαλλοντικός νόμος στον πλανήτη.

Σήμερα, το 76% της περιοχής του Αμαζονίου είναι ήδη προστατευόμενη και άθικτη. Στο 24% όπου κάποια γεωργία επιτρέπεται, οι αγρότες θα πρέπει να κρατήσουν το 80% των δασικών εκτάσεων.
Αυτό σημαίνει ότι 95,2% των δασών θα παραμείνει άθικτο. Η Βραζιλία έχει το 64% των ιθαγενών δασών. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει το 11%. Οι ΗΠΑ έχουν το 24%. Η Κίνα έχει το 17%.
Αλλά η Βραζιλία δεν είναι μόνο Αμαζόνιος. Σχεδόν όλα η γεωργία είναι έξω από το δάσος.

Οι Πράσινοι δεν είναι ικανοποιημένοι και εξακολουθούν να θέλουν να καταστρέψουν 5,1 εκατομμύρια μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις στο υπόλοιπο της χώρας, υποχρεώνοντας τες να μείνουν μακριά από τα ποτάμια και τα βουνά (στην Ευρώπη οι περισσότερες γεωργικές εκτάσεις είναι μόνο από τα ποτάμια) και να αναδασωθούν εκτάσεις που έχουν καλλιεργηθεί εδώ και αιώνες.

Θέλουν τον Πρόεδρο Ντίλμα να ασκήσει βέτο στον Κώδικα, ακόμη και αφού έχει εγκριθεί από τη Γερουσία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Έχουν ήδη δώσει το ήμισυ μίας πολιτείας (Roraima), το μέγεθος μιας χώρας, σε έναν ινδιάνικο καταυλισμό για μερικές χιλιάδες Ινδιάνους.
Κατά τη διαδικασία, που κατέστρεψε αιωνόβια ρύζι καλλιέργεια των μικρών επιχειρήσεων και έστειλε δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων αγρότης Ινδοί, στις φτωχογειτονιές των πόλεων του κεφαλαίου.
Αν πετύχουν με τη ναζιστική τακτική τους, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τις τιμές των τροφίμων να εκτοξεύονται στα ουράνια και πολλές περισσότερες εικόνες από πεινασμένα παιδιά στις ειδήσεις.

 Του Marcos

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *