Νέο μουσικό βίντεο με μασονικά σύμβολα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Παράξενο πώς τα μουσικά βίντεο που χρησιμοποιούνται με ένα «πρωτοποριακό» τρόπο, είναι κατάφωρα μασονικά (βλ. σχετικά άρθρα: Το πρώτο βίντεο της ‘νέας εποχής’ του MTV είναι μασονικό. Επίσης: Το “Power”του Kanye West: Η απόκρυφη σημασία των συμβόλων του και: Η βραδιά απονομής των βραβείων του MTV το 2009: Το Μεγάλο Αποκρυφιστικό Τελετουργικό).

Το επόμενο βίντεο προαναγγέλθηκε ως μια “industry first” (‘πρωτιά της βιομηχανίας’), καθώς επιτρέπει λέει, στους θεατές να κάνουν ‘κλικ’ στην επιλογή αντικειμένων, προκειμένου να κερδίσουν υπέροχα απορρυπαντικά.

Για να συνοψίσω το βίντεο, πρόκειται βασικά για ομάδα νέων ανθρώπων που διασκεδάζουν και προφανώς δεν έχουν (;) την παραμικρή ιδέα ότι χορεύουν μέσα σε ένα πλήρες μασονικό τελετουργικό δάπεδο, με μασονικές κολώνες και πυραμίδες.

Δείτε το βίντεο:

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *