Κρυμμένα μηνύματα στο Fringe ! Βίντεο

Η τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, Fringe, έχει ως θέμα τους πράκτορες του FBI που ερευνούν ανεξήγητες υποθέσεις και υπερφυσικά γεγονότα. Όντας ένα show που βγήκε στον αέρα από το κανάλι FOX ,  μια εταιρεία της ελίτ , πολλοί από εσάς δεν θα εκπλαγείτε από τους συμβολισμούς του και τα μηνύματα που μεταδίδει. Για να γνωρίσετε γιατί κρύβουν πράγματα σε κοινή θέα, δείτε το βιντεο στο read more…

Συμβολισμός του πανεπόπτη οφθαλμού στην  season 3:

Η ελίτ έχει δώσει πληροφορίες για σημαντικά γεγονότα όπως η 9/11, πριν γίνει,  και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνουν και τώρα. (Δείτε εδώ τα παραδείγματα)

Χειραγωγούν για την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα 2012 (Νέα Παγκόσμια Τάξη) Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετεγκατάσταση στον λευκό οίκο, Θα υπάρξει μια προγραμματισμένη καταστροφή στην περιοχή της Washington DC;


Η τοποθέτηση του τσιπ RFID στην παλάμη:
 Όταν ο κύριος χαρακτήρας, πράκτορας Olivia Dunham, το ανακαλύπτει στην παλάμη ενός άνδρα, έχει αυτή τη συζήτηση με τον διευθυντή της δύναμης:

PB: «Η NSA (μυστικές υπηρεσίες) θα προσδιορίσει ποτέ για ποιόν λόγο έγινε αυτό «;

OD: » Μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων, φαίνεται ότι χρησιμοποιείται για τη μεταφορά πληροφοριών».

 Αυτός όμως δεν είναι ο πραγματικός σκοπός του τσιπ RFID, γιατί αργότερα στο σόου, ένας από τους χαρακτήρες παρακολουθείται από την αστυνομία με μια παρόμοια συσκευή, που έβαλε η κυβέρνηση στο σώμα του….

(Άρα ο σκοπός τους είναι να βγει ξανά ο Ομπάμα για να εδραιωθεί η NWO αφενός και αφετέρου  να μας φυτέψουν τσιπάκια, πράγμα που ψηφίστηκε χθες ως νόμος στην Αμερική!)

Ξύπνα, πόσες αποδείξεις θέλεις ακόμα;

Ελεύθερη μετάφαση σχολιασμός: Aφύπνιση συνείδησης / πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *