“ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΚΑΙ ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ!

“Τον Πάπα να καταράστε, γιατί αυτός θα είναι η αιτία του κακού” – Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
Το Βατικανό αποφάσισε να πάρει σήμερα επίσημα θέση επί της διεθνούς χρηματο-οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τα όσα τονίζει το «υπουργείο Δικαιοσύνης» της Αγίας Έδρας, «χρειάζεται μια νέα διεθνής αρχή, η οποία, κατά την κρίση που διέρχεται η διεθνής κοινότητα, να μπορεί να ρυθμίζει την ροή των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών». Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, ζητά, επίσης, «να ξεπεραστεί το σύστημα του Bretton Woods με τη συμμετοχή των αναδυόμενων και υπό ανάπτυξη χωρών, έχοντας ως προοπτική τη δημιουργία μιας γενικότερης, δημόσιας αρχής, με παγκόσμιες αρμοδιότητες».

Το «υπουργείο Δικαιοσύνης» του Βατικανού αποσαφηνίζει, ότι ο τελικός στόχος είναι η δημιουργία ενός είδους «κεντρικής διεθνούς τράπεζας», ώστε με τον τρόπο αυτό να μπορέσει να ανακαλυφθεί και πάλι «η βασική λογική της ειρήνης, του συντονισμού και διεθνούς ευημερίας που είχαν οδηγήσει στις συμφωνίες του Bretton Woods και να δοθούν απαντήσεις στις σημερινές απαιτήσεις».

Σύμφωνα με το αναλυτικό κείμενο της Αγίας Έδρας, «η διαδικασία αυτή πρέπει να οδηγήσει στην αξιοποίηση σε περιφερειακό επίπεδο, των θεσμών που ήδη υφίστανται όπως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας».

Η γραπτή παρέμβαση, την οποία παρουσίασαν ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Τούκσον και ο επίσκοπος Μάριο Τόσο, τάσσεται επίσης υπέρ της φορολόγησης των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών, εφόσον «θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για την προώθηση της παγκόσμιας και της βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης».Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Σύμφωνα, τέλος, με το κείμενο που δημοσιοποίησε η Καθολική Εκκλησία, «η σημερινή χρηματιστική και οικονομική κρίση, είναι η καταστρεπτική συνέπεια ενός οικονομικού φιλελευθερισμού χωρίς όρια και κανόνες».ΠΗΓΗ.

Στα πλαίσια της “παγκόσμιας ειρήνης, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης” ο τρισκατάρατος-σύμφωνα με τους Αγίους Πατέρες-Πάπας του κρατιδίου του Βατικανού, ζητάει μια “υπερτράπεζα” με υπερεξουσίες, προκειμένου να επιτευχθεί αρχικά η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση!

Είναι φανερό πως η Καθολική Εκκλησία όχι μόνο δεν έχει σχέση με τον Χριστιανισμό, αλλά εργάζεται προς την κατεύθυνση του Οικουμενισμού και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, όπως οι Σιωνιστές!

Ας μην ξεχνάμε τα λόγια του Γέροντος Παισίου για το θέμα, σε σχετική ερώτηση προσκυνητή:

Δημήτριος : Γέροντα , ο ηγέτης αυτός του πολέμου θα είναι Εβραίος ;


Γέροντας : Ναι Εβραίος θα΄ναι . Θα συνεργαστεί πολύ και ο πάπας , γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει ν΄ακολουθούν τον αντίχριστο. Γι΄αυτό κι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε : «τον πάπα να καταράσθε , διότι αυτός θα είναι η αιτία .» Ο Άγιος εννοούσε αυτόν τον πάπα της συγκεκριμένης εποχής , που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του αντιχρίστου . Οι άλλοι πάπες σε σχέση με εκείνον θα φαίνονται σαν καλοί.

Σκεύος Εκλογής , Σελ :219.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *