05:13 - 20/10/2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΗΥΘΥΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
Λέγοντας «ενοχλητικά» ονόματα για το Σύστημα:

Φυσικά, τα ελεεινά Μμε έθαψαν την ομιλία του, αφού θίγει τα αφεντικά τους: Αυτό είναι πολύ θετικό για τον Καμμένο και «ξυπνητήρι» για κάποιους βλαμμένους, που νομίζουν ότι κάνουν πόλεμο στο Σύστημα, με το να γίνονται μέρος του.

Εδώ όμως τίθενται εύλογα ερωτήματα:

-Η Νέα Δημοκρατία τι λέει για τις δηλώσεις Καμμένου;

Προφανώς…τίποτα! Εννοείται πως δεν παίρνει θέση υπέρ του (το Σύστημα που λέγαμε), αλλά ούτε τον καταδικάζει! Επομένως;

Μήπως απλά ο Σαμαράς συμφωνεί με όσα λέει ο Βουλευτής του, απλά δεν μπορεί και δεν θέλει να τα πει εκείνος;
Ή απλα μας δουλεύουν όλους, βάζοντας τον Καμμένο να…ξεσηκώσει τα πλήθη, ρίχνοντας έτσι στάχτη στα μάτια του λαού, που προσπαθεί απεγνωσμένα να βρεί έστω έναν υποστηρικτή στο άντρο της διαφθοράς και της προδοσίας, τη Βουλή;

Ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του: Εμείς πάντως, δεν περιμένουμε…εθνοσωτήρες!


Όσο για τον Καμμένο, όσο παραμένει στη ΝΔ, τόσο οι επερωτήσεις του θα πέφτουν στο κενό. Άλλωστε το είπε και η Πρόεδρος της Βουλής στο βίντεο: Πρώτα εξετάζονται οι ερωτήσεις των κομμάτων, μετά των Αρχηγών και ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ των μεμονωμένων Βουλευτών.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*