in

Κάθε 15 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από πείνα, αυτό δεν είναι Πανδημία;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κάθε 15 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από πείνα, αυτό δεν είναι Πανδημία; 

Η λέξη “υποκριτής” σας είναι ολίγη

Πρέπει να καταλάβετε ότι παιζουν με τις λέξεις και το νόημα τους, παίζουν με την αντίληψη σας δημιουργώντας ψευδείς έννοιες και συνθήκες υποδουλώνοντας το πνεύμα σας!Δεν είναι μόνο ψεύτες, δεν είναι απλά υποκριτές αλλά είναι δολοφόνοι!“Κάθε 15 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από πείνα, σύμφωνα με μια ομάδα φιλανθρωπικών οργανώσεων που καλεί τους ηγέτες της G8 να δώσουν περισσότερη βοήθεια για τις φτωχότερες οικογένειες του κόσμου” –αυτή η είδηση είναι από το 2015…οι σωτήρες του πλανήτη μιλάνε στις ημέρες μας για Πανδημία!!!Συνολικά, 5,6 εκατομμύρια παιδιά κάτω των πέντε ετών πέθαναν το 2016, σχεδόν 15.000 καθημερινά (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας [ΠΟΥ], 2016). Ο κίνδυνος θανάτου ενός παιδιού πριν από την ηλικία των πέντε ετών είναι υψηλότερος στην Αφρική (76,5 ανά 1.000 γεννήσεις), περίπου 8 φορές υψηλότερος από ό, τι στην Ευρώπη (9,6 ανά 1.000 γεννήσεις) (ΠΟΥ, 2016).

Περίπου 3,1 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό κάθε χρόνο (UNICEF, 2018α). Η πείνα και ο υποσιτισμός συμβάλλουν σε περισσότερους από τους μισούς παγκόσμιους θανάτους παιδιών, καθώς ο υποσιτισμός μπορεί να κάνει τα παιδιά πιο ευάλωτα σε ασθένειες και να επιδεινώσουν τις ασθένειες (UNICEF, 2018a).Τα παιδιά που δεν τρέφονται καλά υποφέρουν από 160 ημέρες ασθένειας κάθε χρόνο (Glicken, MD, 2010). Η υποσιτισμός ενισχύει την επίδραση κάθε ασθένειας, συμπεριλαμβανομένης της ιλαράς και της ελονοσίας. Οι εκτιμώμενες αναλογίες θανάτων στους οποίους η υποσιτισμός είναι υποκείμενη αιτία είναι περίπου παρόμοιες για διάρροια (61%), ελονοσία (57%), πνευμονία (52%) και ιλαρά (45%) (Black, Morris, & Bryce, 2003; Bryce et al., 2005). Ο υποσιτισμός μπορεί επίσης να προκληθεί από ασθένειες, όπως ασθένειες που προκαλούν διάρροια, μειώνοντας την ικανότητα του οργανισμού να μετατρέπει τα τρόφιμα σε χρήσιμα θρεπτικά συστατικά (Black, Morris, & Bryce, 2003; Bryce et al., 2005)

66 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας δημοτικού παρακολουθούν μαθήματα πεινασμένα σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο, 23 εκατομμύρια ζουν στην Αφρική, γεγονός που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητά τους να μάθουν (World Food Program [WFP], 2012).

KORAKAS NEWS

Report

What do you think?

14 points
Upvote Downvote

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

One Comment

Leave a Reply
  1. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όταν οι αραπαδες της Αφρικής και οι υπόλοιποι νεγροειδεις της Ασίας γεννοβολανε σαν τις κατσαρίδες. Πάλι καλά που πεθαίνουν, δεν θα είχαμε ούτε τετραγωνικό μέτρο να σταθούμε πάνω στην γη αν ζούσε ο’τι γεννάνε …. Θα μας είχανε φάει και εμάς προκειμένου να εξασφαλίσουν χώρο για την ασταμάτητη αναπαραγωγή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το επτασφράγιστο εξωτικό μυστικό της Αργολίδας. Το σημείο χωρίς όνομα που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ο 'Ηλιος ξέρανε τον πλανήτη από υγρασία, χάλασε το σενάριο χλαπάτσας και τώρ