Θα μας στείλει στο ψυχιατρείο…(Βίντεο)

Ο Γ.ΑΠ βρέθηκε στο Durban (Νότια Αφρικη), όπου συμμετείχε στο συνέδριο των Η.Ε «U.N. Climate Change Conference», ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς…
Μέχρι εδώ όλα καλά…
Έλα μου ντε που του πήραν συνέντευξη, όπου μίλησε για όλα…
Όταν λέμε για όλα το εννοούμε, μόνο που με αυτά που είπε θα μας στείλει στο ψυχιατρείο και θα μας ρίξει στα χάπια…
Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο άνθρωπος καταγγέλλει ότι η παγκόσμια οικονομία και η ισχύς είναι στα χέρια λίγων, όπως ΜΜΕ, τεχνολογία …που δεν ελέγχονται δημοκρατικά…είτε λέγονται οίκοι αξιολόγησης, είτε λέγονται CDS, είτε φοροδιαφυγή..
Λέει ότι είναι με τους αγανακτισμένους, υποστηρίζει το κίνημα κατάληψης της Wall Street…και λέει ότι πρέπει να γίνει αναδιανομή πλούτου..
Έκανε το δημοψήφισμα για να πάρουν οι Έλληνες τις τύχες και το μέλλονστα χέρια τους και για να δώσει το μήνυμα στις αγορές και στην Ε.Ε ότι θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, αποφασίζοντας εμείς ..
Το απίστευτο είναι ότι στο τέλος επιτίθεται και κατηγορεί την Goldman Sachs

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *