Η.Π.Α και Καναδάς συνεργάζονται για το ξεπούλημα της ανθρώπινης ιδιωτικότητας

Νομοσχέδιο απόλυτου διαδικτυακού ελέγχου στον Καναδά.
Το νομοσχέδιο C30 στον Καναδά, αποτελεί τη νέα απόπειρα αναβίωσης της διαδικτυακής παρακολούθησης και απόλυτης επιτήρησης των πολιτών δίχως να απαιτείται καν σχετικό ένταλμα από την αστυνομία.Ο Υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας Vic Toews , ο οποίος δηλώνει ότι η αντίσταση και αντίρρηση στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί το ισοδύναμο της υποστήριξης των παιδόφιλων, εργάζεται τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με δημοσιεύματα που βρήκαμε εδώ στο pentapostagma.gr, παρασκηνιακά ώστε να τεθεί εκ νέου σε ισχύ η νομοθεσία διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω της συνεργασίας με την κυβέρνηση των Η.Π.Α υπό την κωδική ονομασία ‘περιμετρική ασφάλεια’.
Αυτή η προταθείσα συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών θα συντελέσει στην επέκταση της παρακολούθησης δίχως ένταλμα και στις αρχές των Η.Π.Α, και οι τελευταίες θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση με τη σειρά τους στις ιδιωτικές πληροφορίες και των Καναδών.

Η OpenMedia έχει συγκεντρώσει τα ονόματα όλων των μελών του Καναδικού κοινοβουλίου οι οποίοι αντιτίθενται στο νομοσχέδιο C-30, δημιουργώντας μία μεγάλη λίστα με τους πολιτικούς οι οποίοι θα σταθούν στο πλευρό των Καναδών πολιτών και εναντίον του νόμου που θα αποτελέσει το ξεπούλημα της ιδιωτικότητας και την εφαρμογή της διεθνούς παρακολούθησης των δεδομένων τους.


Όμως, ο Vic Toews, φαίνεται αμετακίνητος στα σχέδια τους, καθώς εντείνει τις πιέσεις για τη δημιουργία και επίτευξη συμφωνίας με τις Η.Π.Α σχετικά με το πρόγραμμα ‘Περιμετρική Ασφάλεια’.
Οι ενέργεις του υπουργού Δημόσιας Ασφαλείας του Καναδά οδηγούν τη χώρα στον εφιάλτη της κοινωνίας της απόλυτης επιτήρησης υπό την επίσημη στήριξη της κυβέρνησης και των αρχών και μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α.

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *