Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:09 - 09/12/2011

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κυρίαρχο ζήτημα για τον άνθρωπο από τότε που εμφανίστηκε στην Γη ήταν πάντα η εξασφάλιση της τροφής. Οι πρώτες ανθρώπινες ομάδες ζούσαν από το κυνήγι και την συλλογή καρπών. Πολύ αργότερα ο άνθρωπος έμαθε να καλλιεργεί την Γη και αυτό σήμαινε την μόνιμη εγκατάσταση και τις πρώτες οργανωμένες κοινωνίες.


Άρρηκτα δεμένος με την μάνα Γη…

ο άνθρωπος της νεολιθικής εποχής στήριξε όλη του την κοσμοθεωρία στην γονιμότητα του εδάφους. Ολες οι αρχαίες θρησκείες και οι τελετουργίες τους είχαν να κάνουν με το ζήτημα της γονιμότητας που στα μάτια των προγόνων μας ήταν άλυτο μυστήριο.


Ετσι άρρηκτα δεμένος με την μάνα ΓΗ την τροφό όλων μας πορεύθηκε ο άνθρωπος σε όλη την ιστορική του διαδρομή. Σε όλες αυτές τις χιλιετίες η εξάρτηση του ανθρώπου από την Γη δημιουργούσε μια σχέση αφοσίωσης. Η Γη ήταν πάντα κάτι το ιερό για τους ανθρώπους που την καλλιεργούσαν. Ομως το ζήτημα της εξασφάλισης της τροφής και της αύξησης της ποσότητας των καρπών που η Γη παρήγε παρέμενε.


Η βιομηχανική επανάσταση έφερε νέους τρόπους εντατικής καλλιέργειας με τα μηχανήματα να παίρνουν την θέση των ανθρώπων και των ζώων. Η παραγωγή αυξήθηκε σε ύψη που κανένας από τους αρχαίους προγόνους μας δεν θα μπορούσε να φανταστεί – και όμως η πείνα παρέμενε.
Μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο ”κάποιοι” σκέφθηκαν κάτι που για τον άνθρωπο της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ θα ήταν καθαρή ύβρις. Σκέφθηκαν την γενετική τροποποίηση των φυτών ώστε να αποδίδουν καλύτερα και περισσότερο. Ονόμασαν δε αυτά τα νέα γενετικώς τροποποιημένα φυτά, υβρίδια….


Η ιστορία των γενετικώς τροποποιημένων φυτών και σπόρων ξεκινάει από τις πρώτες δεκαετίες του περασμένου αιώνα και είναι συνυφασμένη με την πρόοδο της γενετικής μηχανικής. Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι τα πρώτα γενετικά πειράματα έλαβαν χώρα στην Ναζιστική Γερμανία. Την περίοδο του Χίτλερ διάφοροι πρωτοπόροι επιστήμονες που ενστερνίζονταν τις πιο παράδοξες απόψεις είχαν το απολύτως ελεύθερο να πραγματοποιούν τα πειράματα τους με οποιοδήποτε κόστος. Φυσικά πολλά απ’ αυτά τα πειράματα παρέμειναν μυστικά. Το σίγουρο όμως είναι ότι μετά το τέλος του πολέμου κάποιοι απ αυτούς τους επιστήμονες βρήκαν καταφύγιο στις ΗΠΑ και εργάστηκαν εκεί για την πρόοδο της γενετικής μηχανικής. Κάτι ακόμα που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι το ίδρυμα Ροκφέλερ υπήρξε κύριος χρηματοδότης των γενετικών πειραμάτων …


Τι είναι όμως η Γενετική μηχανική; Γενετική μηχανική είναι η τεχνική της μεταφοράς γονιδίων από έναν οργανισμό σε έναν άλλον. Με τις τεχνικές της γενετικής μηχανικής μπορεί να εισαχθεί ένα γονίδιο γουρουνιού που παράγει αυξητικές ορμόνες σε κάποιο ψάρι ή σε κάποιο φυτό. Είναι εφιαλτικό να σκεφθεί κανείς τι προεκτάσεις θα μπορούσε να έχει η Γενετική μηχανική. Θα μπορούσε για παράδειγμα ενα γονίδιο από τίγρη ή από λιοντάρι να μεταφερθεί στο DNA του ανθρώπου. Θα μπορούσε έτσι να δημιουργηθεί ένας υπεράνθρωπος που πηδάει 12 μέτρα στο άλμα εις μήκος ή τρέχει τα 100 μέτρα σε 6 δευτερόλεπτα.


Ήδη πολλοί που κινούνται στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού αλλά και δημοσιογράφοι ερευνητές έχουν αφήσει υπόνοιες για την ύπαρξη του γενετικού ντόπινγκ…Και αυτή είναι μόνο μια από τις εφαρμογές της Γενετικής μηχανικής. Ο Jeff Smith συγγραφέας πολλών έργων για τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς προειδοποίησε σε συνέντευξή του: ”Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά με την γενετική τροποποίηση… Είναι αδύνατον να τα προβλέψουμε…”.


Πρόσφατα η Αμερικάνικη ακαδημία για την περιβαλλοντική ιατρική (ΑΑΕΜ) απαίτησε ένα μορατόριουμ για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα κατηγορούνται για μια σειρά από βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό, μεταξύ αυτών στειρότητα, παραποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, επιταχυνόμενη γήρανση, καρκίνοι, μεταλλάξεις… Σ αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε και την τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Στα περίφημα ΕVERGLADES τον φυσικό βιότοπο των αλιγατόρων.


Οι επιστήμονες ανακάλυψαν αλλαγές στην συμπεριφορά των αλιγατόρων και μείωση του πληθυσμού τους και ύστερα από έρευνες βρήκαν ότι οι τόνοι ορμονών φυτοφαρμάκων και γενετικού υλικού που πετιέται στα έλη της Φλόριντα μετάλλαξαν τους αλιγάτορες… Αλλά πού κρύβονται τα γενετικώς τροποποιημένα ή αλλιώς μεταλλαγμένα τρόφιμα; Είναι γνωστό ότι η ΕΕ αντιστέκεται σθεναρά ως τώρα στην εισαγωγή μεταλλαγμένων, όμως αυτά καμουφλάρονται υπέροχα στα συστατικά που περιέχουν μια σειρά από αγαπημένα προϊόντα καθημερινής χρήσης. Σοκολάτες, τσιπς, κορνφλέικς, μπισκότα, κονσέρβες αλλαντικά και πολλά άλλα, ειδικά ό,τι περιέχει λεκιθίνη που είναι παράγωγο της σόγιας. Ο καταναλωτής ας αρχίσει να υποψιάζεται την παρουσία μεταλλαγμένων όταν δει το σηματάκι Ε322 στα συστατικά ενός προϊόντος.


Πώς όμως μπορεί ένα προϊόν που αποτελεί καταφανέστατη ύβρη προς την φύση και τον δημιουργό και που αποδεδειγμένα πλέον είναι επιβλαβές για την υγεία να κυριαρχεί σήμερα στην παγκόσμια αγορά; Σήμερα έξι εταιρείες που έχουν την βάση τους στις ΗΠΑ αλλά και στην ΕΕ κατέχουν το 98%της αγοράς των γενετικώς τροποποιημένων σπόρων. Όλοι έχουμε ακούσει για την Μοsando. Εταιρείες σαν την Mosando και την Dupont έχουν γιγαντωθεί μέσα από αλλεπάλληλες συγχωνεύσεις και σήμερα ελέγχουν την παγκόσμια αγορά τροφίμων με τα μεταλλαγμένα τους. Αυτή είναι και η απάντηση για το πώς φτάσαμε τα μεταλλαγμένα να κυριαρχούν και να διαφημίζονται μάλιστα ως η λύση για το πρόβλημα της παγκόσμιας διατροφής. Η απάντηση είναι ότι οι εταιρείες έχουν πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη και μπορούν και επηρεάζουν αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μας.


Πρόσφατα ο ΠΟΕ συμφώνησε για τον περίφημο κώδικα τροφίμων ( CODEX ALIMENTARIUS). Ο συγκεκριμένος κώδικας του παγκόσμιου οργανισμού εμπορίου και της παγκόσμιας οργάνωσης υγείας είναι ένα ακόμα δείγμα του πώς μια γιγάντια εταιρεία όπως η Mosando μπορεί να επηρεάζει την ζωή μας. Ο codex alimentarius μας βάζει για τα καλά τα μεταλλαγμένα στο πιάτο μας και αφαιρεί σημαντικά ποσοστά ιχνοστοιχείων και βιταμινών από τα τρόφιμα. Σύμφωνα με τον CODEX ALIMENTARIUS εάν ένα προϊόν έχει περισσότερες βιταμίνες από το προβλεπόμενο θα θεωρείται τοξικό. Επίσης όλα τα τρόφιμα θα πρέπει να έχουν περάσει από επεξεργασία δια ακτινοβολίας. Δηλαδή, για να το πούμε απλά αν αυτός ο CODEX ALIMENTARIUS εφαρμοστεί στην πράξη θα σημάνει το τέλος για κάθε τι ξέραμε ως αγνό και φρέσκο…


Όπως είπαμε στην αρχή το κυρίαρχο ζήτημα για τον άνθρωπο από την αρχή της πορείας του στην Γη ήταν η εξασφάλιση της τροφής του. Από την ώρα που ο άνθρωπος έγινε Γεωργός δεν έπαυσε να σκέφτεται τρόπους για να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση της Γης. Παρ όλα αυτά η πείνα ήταν πάντα παρούσα. Τα μεταλλαγμένα προωθήθηκαν ως η λύση στο πρόβλημα της πείνας παγκοσμίως. Είπαν δηλαδή οι εταιρείες μέσω κάποιων επιστημόνων που είναι πληρωμένα τους φερέφωνα ότι με την γενετική μηχανική θα έχουμε ανθεκτικότερες και ποικίλες και παραγωγικότερες σοδειές και άρα έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της πείνας. ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.


Έρευνες που εκπορεύονται από τον ΟΗΕ δείχνουν ότι έχουμε τρόφιμα αρκετά για να θρέψουμε δύο φορές τον πλανήτη. Το ζήτημα της πείνας δεν έχει να κάνει με την παραγωγή αλλά με την κατανομή των τροφίμων… Πολύ απλά δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση στα τρόφιμα που παράγει και το βλέπουμε αυτό ειδικά στις φτωχές χώρες της Ασίας που ενώ παράγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες ρυζιού στον κόσμο οι ίδιοι οι αγρότες που καλλιεργούν αυτό το ρύζι πεινούν. Γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιες γιγαντιαίες εταιρείες σαν την Mosando εκμεταλλεύονται και λυμαίνονται τον πλανήτη υπέρ μιας ολιγάριθμης ελίτ…


Ζούμε πλέον στο εφιαλτικό τοπίο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Μια χούφτα διεστραμμένων εγκεφάλων χωρίς πίστη στον Θεό χρησιμοποιούν όλη την δύναμη και το χρήμα που έχουν συγκεντρώσει για να κάνουν την ανθρωπότητα όλη ένα πειραματόζωο… Παίζουν με τους νόμους και τους κανόνες της φύσης, μας ταΐζουν και μας ποτίζουν μεταλλαγμένα και φυτοφάρμακα και ορμόνες και ό,τι άλλο φανταστεί κανείς… Μας ψεκάζουν καθημερινά από πάνω από τα κεφάλια μας λέγοντάς μας ότι πρόκειται για πείραμα που σχετίζεται με το κλίμα…


Μας πυροβολούν με ακτινοβολίες σε ποσότητες τρομακτικές που ποτέ ο άνθρωπος δεν είχε δεχτεί… Τι θέλουν ακριβώς να πετύχουν οι νεοταξίτες; Θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο τύπο ανθρώπου; Έναν πειθήνιο σκλάβο ας πούμε; Γι αυτό και χρηματοδοτούν όλα τα πειράματα γενετικής; Τελευταία κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και έναν βιντεάκι που παρουσιάζει το νέο ζωντανό παιχνίδι κουκλάκι. Ένα ζωντανό πλάσμα προϊόν και αυτό γενετικού εργαστηρίου που έχει μισοανθρώπινη μορφή. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ισχύει αυτό αλλά αν όντως ισχύει τότε τα πράγματα έχουν προχωρήσει παρά πολύ…


ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*