Η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού πρώτου αιώνα, έφτασε στο τέλος της…

Η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού πρώτου αιώνα, έφτασε στο τέλος της. Δεν ξέρω αν ο περίφημος συνεργάτης των αμερικάνων και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης σκοτώθηκε τώρα ή είχε σκοτωθεί εδώ και πολύ καιρό και απλά τους ήταν πλέον άχρηστος μιας και ο κόσμος είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι επρόκειτο περί τεχνάσματος, για να μπορέσει η Νέα Τάξη να επιβάλει τον παγκόσμιο φασισμό μέσω ενός δήθεν τρομοκράτη.
Ένα είναι πράγμα όμως είναι σίγουρο… Ο Λάντεν δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα χρήσιμο εργαλείο, για να μπορέσουν να κάνουν όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι θα εμφανίσουν ίσως έναν άλλον ακόμα πιο σκληρό τύπο για να επιβάλλουν και άλλα πολύ χειρότερα πράγματα στον πλανήτη.
Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω, ότι ένας τέτοιος τύπος σαν τον Λάντεν, θα μπορούσε ποτέ να έχει τέτοια δύναμη πυρός και να μην την έχει εκμεταλλευτεί σε πιο τακτικά διαστήματα. Μη μου πείτε φίλοι μου, ότι ξεχάσατε ποιος ήταν αυτός που βοήθησε τον μεγάλο δολοφόνο (Bush), να επανεκλεγεί, στέλνοντας δήθεν απειλητικά video κατά των ηλίθιων αμερικάνων;
Ο Λάντεν λοιπόν πέθανε, ζήτω ο νέος Λάντεν που ετοιμάζουν ή ετοίμασαν ήδη. Είναι η λεγόμενη ανανέωση της γκαρνταρόμπας των λεσχών της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ή αν θέλετε της Νέας Τάξης πραγμάτων. Για εκείνο όμως που θλίβουμε περισσότερο είναι ότι υπάρχουν (δυστυχώς), δισεκατομμύρια άνθρωποι που μασάνε τα παραμύθια τους.
Πέθανε λοιπόν ο άνθρωπος που βοήθησε την Νέα τάξη να επιβάλει τον φασισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πέθανε ένας από τους στενούς συνεργάτες του δολοφόνου Bush (όπως γράφει στον πολύ επιτυχημένο τίτλο της η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ). 
Υπομονή λοιπόν. Ας περιμένουμε να δούμε με ποιον θα τον αντικαταστήσουν. Πάντως συγχαρητήρια την Παγκόσμια Κυβέρνηση, χρειάζονταν μια ανανέωση στον συνεργάτη της. Καληνύχτα λοιπόν κόσμε. Και ετοιμάσου για νέα σκληρότερα μέτρα, με έναν καινούργιο ίσως σκληρότερο συνεργάτη…

http://writer-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *