Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:44 - 02/05/2011

Η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού πρώτου αιώνα, έφτασε στο τέλος της…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού πρώτου αιώνα, έφτασε στο τέλος της. Δεν ξέρω αν ο περίφημος συνεργάτης των αμερικάνων και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης σκοτώθηκε τώρα ή είχε σκοτωθεί εδώ και πολύ καιρό και απλά τους ήταν πλέον άχρηστος μιας και ο κόσμος είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι επρόκειτο περί τεχνάσματος, για να μπορέσει η Νέα Τάξη να επιβάλει τον παγκόσμιο φασισμό μέσω ενός δήθεν τρομοκράτη.
Ένα είναι πράγμα όμως είναι σίγουρο… Ο Λάντεν δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα χρήσιμο εργαλείο, για να μπορέσουν να κάνουν όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι θα εμφανίσουν ίσως έναν άλλον ακόμα πιο σκληρό τύπο για να επιβάλλουν και άλλα πολύ χειρότερα πράγματα στον πλανήτη.
Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω, ότι ένας τέτοιος τύπος σαν τον Λάντεν, θα μπορούσε ποτέ να έχει τέτοια δύναμη πυρός και να μην την έχει εκμεταλλευτεί σε πιο τακτικά διαστήματα. Μη μου πείτε φίλοι μου, ότι ξεχάσατε ποιος ήταν αυτός που βοήθησε τον μεγάλο δολοφόνο (Bush), να επανεκλεγεί, στέλνοντας δήθεν απειλητικά video κατά των ηλίθιων αμερικάνων;
Ο Λάντεν λοιπόν πέθανε, ζήτω ο νέος Λάντεν που ετοιμάζουν ή ετοίμασαν ήδη. Είναι η λεγόμενη ανανέωση της γκαρνταρόμπας των λεσχών της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ή αν θέλετε της Νέας Τάξης πραγμάτων. Για εκείνο όμως που θλίβουμε περισσότερο είναι ότι υπάρχουν (δυστυχώς), δισεκατομμύρια άνθρωποι που μασάνε τα παραμύθια τους.
Πέθανε λοιπόν ο άνθρωπος που βοήθησε την Νέα τάξη να επιβάλει τον φασισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πέθανε ένας από τους στενούς συνεργάτες του δολοφόνου Bush (όπως γράφει στον πολύ επιτυχημένο τίτλο της η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ). 
Υπομονή λοιπόν. Ας περιμένουμε να δούμε με ποιον θα τον αντικαταστήσουν. Πάντως συγχαρητήρια την Παγκόσμια Κυβέρνηση, χρειάζονταν μια ανανέωση στον συνεργάτη της. Καληνύχτα λοιπόν κόσμε. Και ετοιμάσου για νέα σκληρότερα μέτρα, με έναν καινούργιο ίσως σκληρότερο συνεργάτη…

http://writer-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*