Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:09 - 08/10/2011

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21. ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ειλικρινά, καθώς οι μέρες κυλούν, καταντάει βαρετό να λέω ξανά και ξανά ότι και πάλι δικαιώνομαι.
Όταν πέρισυ αποκάλυψα τη συνωμοσία της Ατζέντας 21, που μυστικά, μεταξύ των άλλων, επέβαλε την φορολόγηση των παιδιών, με σκοπό την επίτευξη της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, για μιά ακόμη φορά με αποκάλεσαν κινδυνολόγο και γραφικό, παρά το ότι έδειξα και δημοσιεύματα προώθησης αυτού του σκεπτικού και σε άλλες χώρες του “δυτικού κόσμου”.

Ήρθε η ώρα και ο νόμος έφθασε και στην Ελλάδα με το μεσοπρόθεσμο και οριστικοποιείται με το πολυνομοσχέδιο αυτές τις μέρες.


Όχι μόνο δηλαδή δεν επιδοτούνται τα παιδιά για να βοηθηθούν οι γονείς και να μη σβήσει το ελληνικό γένος, αλλά και φορολογούνται, αφού όπως λέει η Ατζέντα 21, μολύνουν το περιβάλον, αφού οι άνθρωποι, σύμφωνα με τα λαμόγια, αποτελούν μόλυνση του….περιβάλλοντος.


Για να μη νομίσετε μάλιστα ότι λέω ότι νάναι, σας δίνω την ανακοίνωση της ανώτατης συνομοσπονδίας Ελλάδος.


Καλούμε την Κυβέρνηση της χώρας να αναλογισθεί τις ευθύνες της ως τοιαύτης, αλλά κι εκείνες που επωμίσθηκε και πηγάζουν από τη δανειακή σύμβαση τη γνωστή ως Μνημόνιο με την ψήφιση του οποίου η χώρα μας αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτήθηκε της ασυλίας λόγω άσκησης εθνικής κυριαρχίας, πράξη την οποία χαρακτηρίζουμε επιεικώς φοβική και ηττοπαθή μέχρις εσχάτη προδοσία γι’ αυτό και την καταγγέλλομε.


Καταγγέλλομε ωσαύτως την Κυβέρνηση, που με ελαφριά τη συνείδηση δέχθηκε τους βαρύτατους όρους υποτέλειας στους διεθνείς τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ. και της Κ.Τ. και παραιτήθηκε όλων των φυσικών δικαιωμάτων που έχει ένας οφειλέτης απέναντι στο δανειστή του, δηλαδή να μην επιτρέπεται η προσφυγή σε άλλες πηγές χρηματοδότησης και οι δανειστές της να έχουν το δικαίωμα εκχώρησης των απαιτήσεών τους προς τρίτους κάτι που εγκυμονεί κινδύνους και για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.


Καλούμε την Κυβέρνηση να αναζητήσει τις πηγές εσόδων για την κάλυψη των ελλειμμάτων από εκείνους που χρόνια τώρα πλούτισαν σε βάρος του λαού και του Έθνους και ο πλούτος τους βρίσκεται στις Ελβετικές και άλλες τράπεζες του εξωτερικού. Να αναζητήσει έσοδα από εκείνους τους γνωστούς κυρίους που μονίμως φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν επιβραβευμένοι με εκπτώσεις, με ευνοϊκές μακροχρόνιες ρυθμίσεις και παραγραφές και όχι από τους πολυτέκνους. Την οικονομική κατάρρευση της χώρας δεν μπορεί να χρεωθεί ο εργάτης και ο μισθοσυντήρητος πολύτεκνος , οι δυνατότητες του οποίου έχουν εξαντληθεί με τους άμεσους όσο και με τους αυξημένους έμμεσους φόρους. Περαιτέρω συρρίκνωση του εισοδήματός του θα σημάνει αδυναμία επιβίωσης ,απελπισία και δημιουργία ανελέγκτων καταστάσεων. Καλούμε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να υπερασπισθεί την ανεξαρτησία της χώρας και την εδαφική της ακεραιότητα με όσο ηθικό σθένος και πάθος του επιβάλει το ύπατο αξίωμα που κατέχει.


Καλούμε τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως να αναλάβει πρωτοβουλίες για επαναδιαπραγμάτευση των όρων της δανειακής συμβάσεως με τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Καλούμε την Αξιωματική αντιπολίτευση και τους Αρχηγούς των λοιπών στη Βουλή Κομμάτων να αφήσουν τις μικροκομματικές αντιπαραθέσεις να συμπράξουν και να συνεργασθούν όλοι τους για τη σωτηρία της πατρίδας μας.


Καλούμε όλους τους παράγοντες του Δημόσιου Βίου να συμφωνήσουν σε μια και μόνο πολιτική που θα τείνει στην σύντομη οικονομική απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά του Δ.Ν.Τ. και των διεθνών κερδοσκόπων. Θεωρούμε επιβεβλημένη την αναθεώρηση του ισχύοντος Συντάγματος για να παύσει επί τέλους η Βουλή να αποτελεί καθαρτήριο εγκληματικών πράξεων και για θεσμοθετημένη δημοκρατική λειτουργία των κομμάτων. Οι πολύτεκνοι της χώρας δεν αντέχουν άλλες επιβαρύνσεις αλλά ούτε και άλλη συρρίκνωση των δικαιωμάτων και της προστασίας που τους επιφυλάσσει το σύνταγμα της χώρας.


Διακηρύσσουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση που έχουμε βάσει του άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, το οποίο προβλέπει ότι: «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».


Σήμερα που η λαϊκή εντολή ενεχυριάσθηκε από την Κυβέρνηση σε κέντρα εξουσίας ξένα προς το Έθνος ,εκτός Ελληνικών συνόρων και παρεδόθησαν κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνικού Λαού ,επιβάλλεται συνεργασία, συστράτευση και γενική επαγρύπνηση.


Οι πολύτεκνοι της χώρας διαθέτουν πατριωτισμό και το έχουν αποδείξει με τις θυσίες τους στους αγώνες του Έθνους. Δεν πρόκειται να υποστείλουν τη σημαία αγωνιστικότητά τους για τα δίκαια της χώρας μας, για Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Εθνική Ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα.


Για το Γενικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος Βασίλειος Θεοτοκάτος


Ο Γεν. Γραμματέας Εμμανουήλ Χρυσόγελος.


Εγώ σαν Λιακόπουλος, προς όλους τους ματαιοπονούντες να αφανίσουν τους Έλληνες και την Ελλάδα θυμίζω ότι


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ


ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ


ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ


ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*