Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:02 - 14/09/2011

ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

” Τη στιγμη που ο σκλαβος αποφασιζει να μην ειναι πια σκλαβος , οι αλυσιδες του 

 σπανε “  ( ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ )
Γράφει ο Λεωνίδας Χ.

Στο λεξικο της νεοελληνικης γλωσσας  η λεξη ” εκπορνευση ” ερμηνευεται ως :συνήθ. μτφ.) για κτ. που, ενώ έχει ηθική αξία, το χρησιμοποιούμε με τρόπο που το ευτελίζουμε θέλοντας να πετύχουμε κτ. κατώτερο, ιδιοτελές
Αυτο εχει πια ολοκληρωθει απο τους νταβατζηδες που διαχειριζονται τη δημοσια υγεια, με συγκεκριμενο σχεδιο που εκπονηθηκε απο κοινου με τους εκπροσωπους των ξενων συμφεροντων.
Βημα 1 : Πληρης και ανευ ορων απελευθερωση του επαγγελματος των φαρμακοποιων.

Μεχρι και πριν λιγες μερες ο Λοβερδος τους ειχε αποκοιμησει , ομως ηρθαν οι ανακοινωσεις για πληρη απελευθερωση , αποφαση για  μειωση ποσοστου κερδους φαρμακοποιου, αμοιβη κατ’ αποκοπη , κλπ. Τι σημαινει πρακτικα αυτο?Απλα οτι κλεινουν τα ” προσωποπαγη “
φαρμακεια κατω απο την πιεση του αθεμιτου ανταγωνισμου, του εξαντλητικου ωραριου, της οικονομικης εν τελει δυσπραγιας.
Οι αλυσιδες φαρμακειων παιρνουν το παιχνιδι στα χερια τους.Ηδη η SUPERFARM ( Ισραηλ) -κρατηστε το αυτο – ειναι ετοιμη , αμεσα , να εισελθει στην Ελληνικη αγορα.Που το ηξερε αραγε?
Οι αλυσιδες φαρμακειων ξενων συμφεροντων , που εχουν αμεση σχεση με ξενες πολυεθνικες φαμακοβιομηχανιες- θα το δουμε παρακατω-προσβλεπουν στην απελευθερωση ουσιαστικα της τιμης του φαρμακου ωστε να μπορουν με διαφορες προσφορες , να ελεγχουν την αγορα, σε ενα περιβαλλον που ειναι αδυνατο να δραστηριοποιηθουν και να επιβιωσουν τα αμιγως Ελληνικα φαρμακεια.
Στο πιο σημαντικο κοινωνικο αγαθο ομως που ειναι το φαρμακο , εξοβελιζεται η ποιοτητα του , στο βωμο του κερδους.
Βημα  2 : Εξοντωση της Ελληνικης φαρμακοβιομηχανιας.
Το σχεδιο ξεκινησε  με την  κατακεραυνωση των τιμων των φαρμακων , οπου πια μια υγιης
Ελληνικη Φαρμακοβιομηχανια , που πληρωνει τους φορους της, δινει δουλεια στον Ελληνα πολιτη , παρασκευαζει ποιοτικα φαρμακευτικα σκευασματα με τις πιο αυστηρες προδιαγραφες , αναγκαζεται να στρεψει το ενδιαφερον της μονο στην εξαγωγη  , διοτι η Ελληνικη αγορα ειναι ασυμφορη με τις νεες διαμορφωμενες τιμες.
Εστω ομως οτι ακομη υπαρχουν και ρομαντικοι που θελουν να υποστηριξουν την αγορα της πατριδας τους χωρις ισως κανενα περιθωριο κερδους , με μονο κινητρο την κοινωνικη προσφορα – ειτε εργασιακα , ειτε υπολογιζοντας , ως οφειλουν ,  τη  διασφαλιση της ποιοτητας των φαρμακων που ειναι υπεραπαραιτητη  για την  υγεια των πολιτων.
Εδω ακριβως ερχεται η ολοκληρωση του σχεδιου , που ουσιαστικα ανακοινωθηκε με τη νεα  τροπολογια που κατατεθηκε αιφνιδιαστικα την Παρασκευη  9 Σεπτεμβριου , που οδηγει τη συνταγογραφηση σε αναγραφη δραστικης ουσιας -και μονο- για να καλυπτεται απο τον νεο ενιαιο ασφαλιστικο φορεα.
Αυτο σημαινει απλα: Οι πολυεθνικες των πρωτοτυπων καινοτομων και ακριβων φαρμακων , αλλα και οι πολυεθνικες των generics , πολυ συντομα θα ελεγχουν απολυτα  και πληρως την αγορα και τελικα θα ρυθμιζουν μονες τους τις τιμες των φαρμακων.
Αυτο θα οδηγησει απο τη μια σε πληρη αφελληνισμο της βιομηχανικης παραγωγης και προωθησης στο φαρμακο ,  στελνοντας στον ” Καιαδα ” της ανεργιας χιλιαδες εργαζομενους -επιστημονες , και απο την αλλη οι φαρμακευτικες δαπανες θα εκτιναχθουν στα υψη , αφου η αγορα θα λειτουργει με εναρμονισμενες πρακτικες μονοπωλιων.
Σημειωνουμε οτι οπου εφαρμοστηκε τετοιο μετρο ( 2 περιπτωσεις στην Ευρωπη ) απετυχε παταγωδως σε σχεση με τη μειωση της φαρμακευτικης δαπανης.
Εταιρειες πολυεθνικων συμφεροντων που δραστηριοποιουνται στα generics
κατεκλυσαν τις αγορες με προιοντα ευτελους τιμης και παντελως αμφιβολου ποιοτητας και προελευσης δραστικων ουσιων.Κατα συμπτωση ( ? )  εδρα ιδρυσης  μιας κορυφαιας απο αυτες  ειναι το Ισραηλ.

Ο κοινος νους καταλαβαινει οτι εδω κλεινει ο κυκλος του παιχνιδιου που στηθηκε.
Οι πολυεθνικες θα ελεγχουν ολη την Ελληνικη φαρμακευτικη αγορα και παραγωγικα  και συνταγογραφικα ,  αλλα και στα σημεια πωλησης  πληρως καθετοποιημενα.
Ειναι  φανερο λοιπον ποιος θα ρυθμιζει απο εκει και περα τις τιμες των φαρμακων στην
Ελλαδα  , αλλη μια φορα σε βαρος του κακομοιρου Ελληνα ασφαλισμενου .

Αυτο λοιπον ονομαζεται  -τουλαχιστον- ” εκπορνευση ” της δημοσιας υγειας .
Γνωριζοντας οτι τα γεγονοτα ειναι προδιαγεγραμμενα , και η συναλλαγη καθορισμενη ,
ισως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε αλλο απο το να τα αναλυουμε.

Ομως  με γνωμονα  το δημοσιο συμφερον , τη βιωσιμοτητα των υγειων επιχειρησεων ,
τη διασφαλιση των θεσεων εργασιας , την οικονομικη συγκυρια της χωρας  , και πανω απο ολα  την υγεια των πολιτων , σας προκαλουμε  , εστω την τελευταια στιγμη να συμπεριφερθειτε ως Ελληνες ( θα προκειται  για θαυμα ) , και να ακυρωσετε ολες τις μυστικες συμφωνιες σας .

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*