ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΣΟΚ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα»! 1,5 δισ. φόροι σε 5 ημέρες!

Όταν μέσα στις ημέρες που απομένουν, για να παρέλθει το 2013 πρέπει να πληρώσουμε, 1,5 δισ. ευρώ(!), και ενώ όλοι έχουμε στεγνώσει οικονομικά, πολλοί πεινούν και κρυώνουν (κυριολεκτικά όχι μεταφορικα) ποιός μπορεί να αρνηθεί την επιβεβαίωση των προρήσεων των Αγίων και των Γερόντων της Ορθοδοξίας, που πολλά χρόνια πριν (ειδικά ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν) είχαν προβλέψει με θαυμαστή ακρίβεια, την σκοτεινή εποχή δυσβάσταχτων φόρων που ζούμε αυτή τη στιγμή.

Ο Πατροκοσμάς είχε μιλήσει και για τους φόρους, και για τον φόρο ακινήτων, και για το εξωτερικό χρέος στα οποία ήδη επιβεβαιώθηκε, αλλά και για την κατάληξη όλων αυτών, το τελευταίο μέρος του δράματος που τείνει προς ολοκλήρωση.

Ιδού οι συγκεκριμένες προφητείες του για το Ελληνικό «Χρέος«:

α. «Θα σας ρίξουν παρά πολύ· θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν»! (σ.σ. παράς είναι το χρήμα)

Ήδη είναι γνωστό τοις πάσι ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να «κουρευτεί» γενναία, και ακόμα καλύτερα να βρεθεί ελληνική κυβέρνηση να το αρνηθεί προς χάριν επιβίωσης του λαού της όπως είχε πράξει και ο Ιωάννης Μεταξάς το 1936 (πράξη η οποία αποτελεί και δικαστικό προηγούμενο αφού, νομιμοποιήθηκε τότε από το Διεθνές Δικαστήριο)

β. «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»!

οι φόροι είναι ήδη δυσβάσταχτοι, τα ληξιπρόθεσμα χρέη αυξάνονται, και πλησιάζει η στιγμη΄απόλυτης αδυναμίας της πλειοψηφίας των πολιτών. Τότε θα μας πουν «τα σπίτια σας» και δεν θα προφτάσουν να τελειώσουν την φράση.

γ. «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα»!

Οι κότες είναι το εισόδημα. Τα παράθυρα είναι τα ακίνητα. Το εισόδημα φορολογείται με τεκμαρτούς «φανταστικούς» τρόπους (μας λένε ότι έχουμε εισόδημα ακόμα και εάν είμαστε άνεργοι) και τα σπίτια με βάση πλασματκές αντικειμενικές αξίες.

Πάμε τώρα στον μέγιστο Γέροντα της Ορθοδοξίας και μελλοντικό Αγιο, τον Γέροντα Παϊσιο.

Διαβάζοντας σήμερα και πάλι κάποιος τα κείμενα που τον αφορούν, νομίζει ότι διαβάζει τον σημερινό Τύπο του 2013. Και όμως γράφτηκαν το 1996»!

Τι λέει, λοιπόν, το κείμενο αυτό;

«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε» με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. »

Να θυμίσουμε ότι μας επιβάλλουν μέτρα συνεχώς σχεδόν κάθε τρίμηνο!Δεν σταματούν ποτέ, και όσο βλέπουν ότι αντέχουμε συνεχίζουν.

Και τι θα πετύχουν με αυτό;

«Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.

Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν» για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.»

Καλημέρα στην χρεωστική κάρτα, στο ηλεκτρονικό χρήμα και στο χάραγμα, είδη πολλοί «περαστικοί» βγαίνουν «μπαφιασμένοι» στην τηλεόραση για να εκθειάσουν το νέο σύστημα, με στιλ «επιτέλους θα πληρώσουν οι φοροφυγάδες», για το αν θα είναι ξανά ελεύθεροι ούτε κουβέντα.

Και έγινε όπως το είπε ο Γέροντας. Μας επέβαλαν ένα ηλεκτρονικό σύστημα φυλακή, στο οποίο θα πρέπει να δίνουμε λόγο ακόμα και για αγορά…χαρτομάντηλου.

Εάν θεωρείτε ότι δεν συμβαίνει ακριβώς κάτι από αυτά, τότε σηκώνουμε ψηλά τα χέρια. Ειδικά στο σύστημα της φοροδιαφυγής μιλάει σαν να μας λέει το δελτίο ειδήσεων! Μόνο που τότε αν τα έλεγες αυτά σε περνούσαν για υπερτρελό!

Τρεις εργάσιμες ημέρες απομένουν μέχρι να μας… αποχαιρετήσει το 2013 και μέσα σε αυτές οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν συνολικά τέσσερις φόρους συνολικού ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, μέσα στις τελευταίες τρεις εργάσιμες ημέρες του 2013, δηλαδή την Παρασκευή, την ερχόμενη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, πρέπει να έχουν εξοφληθεί και οι τελευταίες φορολογικές υποχρεώσεις, δηλαδή:

Η τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος
Τα τέλη κυκλοφορίας του 2014
Η πέμπτη δόση του ΦΑΠ για τα έτη 2011 και 2012 και η τρίτη δόση του ΦΑΠ για το 2013 και
Το έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ των οποίων η προθεσμία πληρωμής λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, το ΥΠΟΙΚ προσδοκά τα έσοδα από την καταβολή των παραπάνω φόρων τις τελευταίες ημέρες του έτους να φθάσουν τα 1,5 δισ.ευρώ.

Από αυτά, το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων θα προέλθει από τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς από το σύνολο των 5,5 εκατ.ιδιοκτητών ΙΧ και μοτοσυκλετών, μόνο 2 εκατ. έχουν προσέλθει σε τράπεζες και ΕΛΤΑ για να καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2014.

Με τις υγείες μας, και ας κρατήσουμε πολλοί τις ιδεοληψίες μας, για το κατά πόσο είναι δυνατό κάποιοι άνθρωποι να έχουν το προορατικό χαρισμα. Όταν είσαι γεμάτος επίπλαστες ανάγκες βλέπεις μέχρι την μύτη σου. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν καταργήσει οποιαδήποτε υλική ανάγκη, για αυτο και τα «ραντάρ» τους έβλεπαν τόσο μακριά όσο τους επέτρεπε ο Θεός, δηλαδή απεριόριστα!

defencenet.gr

Loading...

5 thoughts on “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΣΟΚ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα»! 1,5 δισ. φόροι σε 5 ημέρες!

 1. george aetos says:

  μαζι με σενα θα την πλυρωσουν και αλλοι η κλικα !σε χαλασε που δεν ημουν η καραμελα deep net? και τα κοροιδα που σου δινουν backlinks οχι για πολυ ακομα και τα προβατα ξυπνουν με λιγη βοηθεια οσο με κρατας στο πατο δεν τελιωσε τιποτα! θα σας κοστισει ακριβα ολης της κλικας σου sorry που δεν ημουν ενα ακομη προβατο οπως τοσα αλλα! θα επρεπε να το ειχες καταλαβει απο καιρο οπως ο φιλος σου villa γιαυτο εξαλου ζητησε να μιλησουμε σωστα ? με λαθος ατομο τα εβαλες!!!!

 2. george aetos says:

  και που εισαι στο facebook δεν μπορεις να κανεις αντι σεο κοπανε !!! εχει και αλλο ποστ για παρτυ σου !!! σου ειχα πει να μην με ξανα ενοχλησεις καποτε αν θυμασαι !!!!! οσο δεν γραφει 2000 τα στατιστικα του blog εκει που δεν μπορεις να κανεις τιποτα οπως εκανεςστα αλλα δεν τελιωνει τιποτα!!!!

 3. george aetos says:

  ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ BACKLINKS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ??? ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ !!!! ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ,,,,, ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ!!!!

 4. george aetos says:

  ΟΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ ΣΕΟ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ JAVASPRITS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΝΤΙ ΣΕΟ ! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ! ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΜΠΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΜΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΚΑΙ ΟΙ 10 000 ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ , 3 ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΑΜΜΜ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ! ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ BLOG ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ! ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ !!!! ΞΑΝΑ ΛΕΩ 3000 ΑΠΟ GOOGLE ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΣΤ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ! ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ !!!! ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΗΓΕ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΙΚΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΠΡΩΘΗΣΕΙΣ !!! ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ !!! Η ΤΟ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΑΜ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BACKLINKS SOY !!!! ANTE KANE EBRAIOXRISTOYGENNA TWRA ME TON AG VASILH THS COCACOLA ! ΕΣΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΟΥ !!!!!

 5. Ανώνυμος says:

  " Πως καρτερείς την Λευτεριά να σε' βρει ; "

  Πως καρτερείς την Λευτεριά να σε' βρει ;
  Ο δρόμος που εσύ χάραξες δεν είναι ο δικό της ,
  καρδιά αλλού φυσά εκείνος ο αέρας και το ξέρεις ,
  πλάσε με χέρια με αγάπη για τον λυτρωμό της .

  Έμπα στον δρόμο της ζωής, ξεψάχνισε την ,
  κοίτα να δεις ανάσα έχει που στερεύει .
  Είναι αυτήν που σε'χει προσπεράσει
  ή είναι αυτήν που ν' αναστηθεί γυρεύει ;

  Μα εγώ πως χάθηκα κι απομακρύνθηκα από εκείνη ,
  μήπως στον φόρτο της ζωής και στα γυρεύω ,
  ή μήπως στον πόνο ενός λαού που εγώ κωφεύω
  και δεν θυμάμαι την αξία του λυτρωμού της ;

  Της Λευτεριάς η ανάσα πως μυρίζει ;
  Γιατί την ξέχασα και πια δεν την θυμάμαι
  και πως να βρω κουράγιο κι αετοσύνη
  σ'αυτό που στέρησαν να βρω λιγάκι απάγκιο .

  Μήπως του γένους μου η Ιστορία μέλει να ξαναζήσω
  σαν θα δω πως βαλσαμώνουν τ' όνειρό μου,
  ή αυτά που εγίναν πάλι σαν θέατρο σκιών θα τ' αναστήσω
  ν' αποκαρδιώσω πάλι αυτόν τον αέναο εχθρό μου ;

  Πως καρτερείς την Λευτεριά να σε' βρει ;
  Ο δρόμος που εσύ χάραξες δεν είναι ο δικό της ,
  καρδιά αλλού φυσά εκείνος ο αέρας και το ξέρεις ,
  πλάσε με χέρια με αγάπη για τον λυτρωμό της .

  Κάπου εκεί είν'αυτήν και με γυρεύει ,
  σαν να με καλεί να δώσω αυτό που' δώσαν κι άλλοι
  και μεσ΄της αντρειοσύνης την γλυκιά την παραζάλη
  να ζήσω λεύτερα την καρδιά και πάλι ν' αρμενίζει .

  ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

  Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *