Διαρροή γερμανικού σχεδίου για την δημιουργία ενός δικτατορικού ταμείου «EURO- διάσωσης»

Γράφει ο Heil GAP
Απλά, όταν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα… σας έχουμε εδώ άλλο ένα παράδειγμα για το πως συμβαίνει, να ζούμε σε μια πραγματική Μπανανία.
Ο γνωστός σε όλους εμάς και καθόλου συμπαθής σε ακόμη περισσότερους, υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schäuble σχεδιάζει…

να δημιουργήσει μια ειδική επιτροπή με δικτατορικές εξουσίες φορολογίας των πολιτών και έτσι την δημιουργία στην ευρωζώνη, ενός ισοδύναμου, του τερατώδους, παντοδύναμου νέου «Super Κογκρέσου» (δηλαδή επιτροπής) στις ΗΠΑ.

 
Πηγή μας, ένα προσχέδιο που διέρρευσε και έχει αποκαλυφθεί προ του σχετικού νόμου για το νέο σχέδιο διάσωσης του ευρώ ταμείου.

Το “Super Congress”

Σύμφωνα με το νέο νόμο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ θα περιορίσει το επίπεδο των δαπανών της κατά περίπου ένα τρισεκατομμύρια δολάρια, για μια περίοδο δέκα ετών, μειώνοντας ίσως και άλλα 1 – 2 τρισεκατομμύρια $ και ήδη ανέθεσε την ευθύνη αυτή, σε μια ισχυρή 12-μελη επιτροπή.

Βασικά είναι η ιδία συμμορία, μόνο που αυτή τη φορά λέγεται το «Super Κογκρέσο».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επιτροπή από έξι Δημοκρατικούς και έξι Ρεπουμπλικάνους, θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της, πίσω από κλειστές πόρτες, θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για να αναπτύξουν ένα σχέδιο για τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού που πρέπει να περάσει μέσα από δύο σώματα του Κογκρέσου πριν από τα Χριστούγεννα.

Μόλις καταλήξει σε ένα σχέδιο στο οποίο επτά από τα μέλη συμφωνούν, θα πάει σε αμφότερα τα σώματα και μπορεί να περάσει με μια απλή πλειοψηφία. Άνευ κωλυσιεργιών καθώς δεν επιτρέπεται ουδεμία τροποποίηση.

Το κλειδί εδώ είναι «κεκλεισμένων των θυρών». ΓΙΑΤΙ; Πού είναι η διαφάνεια;
Που είναι άραγε οι συζητήσεις στο διαδίκτυο και γιατί να μην επιτρέπουν τα σχόλια του αμερικανικού λαού;

Από την άλλη πλευρά όμως οι εκπροσώπων των ομάδων συμφερόντων θα έχουν την κατάλληλη πρόσβαση στα πάντα και οι φίλοι, χωρίς αμφιβολία, όλο και θα έχουν κάποια επιρροή, καθώς κάτω από το αόρατο πέπλο της έλλειψης Διαφάνειας, θα συναντηθούν με μυστικότητα με μια νέα φυλή. Αυτή των σούπερ λομπίστων.

Το νέο « Σούπερ Κογκρέσο » που δημιουργήθηκε από τη συμφωνία του χρέους, είναι η αρχή που θα οδηγήσει την Αμερική σε μια δικτατορία, με την επόμενη πιθανή κίνηση ένα « πραξικόπημα » από την καθεστηκυία πολιτική τάξη, με στόχο την ολοκληρωτική μετατροπή της δομής της διακυβέρνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το κείμενο της συμφωνίας του προϋπολογισμού, που επιτεύχθηκε από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τους ηγέτες του Κογκρέσου, περιέχει μερικές ειδικές διατάξεις για τη δημοσιοποίηση της επιτροπής. Οι μόνιμες επιτροπές του Κογκρέσου επιτρέπεται να στέλνουν τις προτάσεις για τους τρόπους μείωσης του χρέους προς τα «σούπερ μέλη» της επιτροπής, αλλά δεν υπάρχει, μέχρι σήμερα, καμία διάταξη για τη δημοσιοποίηση των εκθέσεων αυτών.

Το “Super Congress” είναι απλώς η τελευταία αντισυνταγματική προσπάθεια του Ομπάμα να συνεργαστεί με την Wall Street και τους διεφθαρμένους οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας του Λονδίνου, για την κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ. Αυτό είναι και ένα πραξικόπημα κατά του Συντάγματος των ΗΠΑ και κατά κυρίαρχου αμερικανικού έθνους. Να πουλήσουν κρατικά ομόλογα για να αντλήσουν κεφάλαια, όταν υπάρχει σαφής οδηγία του Ομοσπονδιακού Συντάγματος να έχουν μια οικονομική πολιτική που βασίζεται σε ένα πιστωτικό σύστημα.

Heil Obama, Heil America 


Επανερχόμενοι στο «Europe-Raix»

Εξ ων ορμώμενος ο Schäuble προτείνει ακόμη πιο ξεδιάντροπα, την νέα προσπάθεια διάσωσης του ευρώ, με εξουσίες που θα καλύπτουν το νέο ταμείο, ώστε αυτό να μπορεί να «απαλλοτριώνει» τους πολίτες και να στηρίζει τις αφερέγγυες Ευρωπαϊκές τράπεζες, θέτοντας στο περιθώριο ακόμη και τα κοινοβούλια και τους ανθρώπους.

«Παραθέτοντας ένα «μυστικό» έγγραφο του υπουργείου, η “Handelsblatt.com”, δήλωσε ότι ο Σόιμπλε θέλει το ταμείο διάσωσης, που θα ονομάζεται «Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας», να αναλάβει «ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» (;) για τη διεξαγωγή των διασώσεων, παρακάμπτοντας τους γερμανικούς νόμους περί προϋπολογισμού.», όπως αναφέρει το Bloomberg.

Οι ισολογισμοί των τραπεζών της Ευρώπης βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ό,τι τα δημόσια οικονομικά. Αλλά αντί να κλείσουν τις αφερέγγυες τράπεζες και να γίνει η μεταρρύθμιση των κλασματικών-αποθεματικών μια για πάντα στο τραπεζικό σύστημα, οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης απλώς διοχετεύουν τα χρήματα των φορολογουμένων στις τράπεζες, επιτρέποντας σε αυτές να συνεχίσουν να πληρώνουν την ελίτ των πιστωτών τους.
Τα εν λόγω ποσά, όμως είναι τόσο μεγάλα ώστε καταστρέφουν τα δημόσια οικονομικά και την φερεγγυότητα των εθνών.

Με μια κίνηση που θα διαγράψει τα τελευταία απομεινάρια της δημοκρατίας στη Γερμανία και στην ευρωζώνη, θα δοθεί σχεδόν απεριόριστη εξουσία στο νέο ταμείο διάσωσης του ευρώ, ώστε να ζητά χρήματα από τις κυβερνήσεις δια να τα διοχετεύουν χαριστικά σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χωρίς καμία υπευθυνότητα και χωρίς να είναι υπόλογοι σε κανέναν και σε τίποτα.

Οι κυβερνητικοί θα είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν οποιοδήποτε ποσό που απαιτείται από την Επιτροπή μέσα σε επτά ημέρες, χωρίς καθυστέρηση και ακόμη δεν θα έχουν κανένα λόγο για το πώς δαπανώνται αυτά τα χρήματα.

Τα έκτακτα αυτά σχέδια, ίσως πιστεύετε ότι θα έχουν μια ωραία συνάντηση με την αντίσταση από το γερμανικό κοινοβούλιο;

Μόνο που ο σοσιαλδημοκράτης και Bilderberg Πέερ Στάινμπρουκ (Peer Steinbruck) έχει ήδη δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο στήριξης για τη διάσωση των bankster (bank+gangsters). Δεν έγινε ακριβώς σαφές γιατί ένας σοσιαλδημοκράτης πρέπει να είναι τόσο πρόθυμος να παραδώσει τα χρήματα που απαιτούνται για τις συντάξεις και την κοινωνική πρόνοια, στις τράπεζες;

Σίγουρα εγείρονται ερωτήματα σχετικά με πιθανή διαφθορά.

Όπως και κατά την ψήφιση του δικού μας μνημονίου άλλωστε, για να μην ξεχνιόμαστε « και τα παίρνει όλα το βαθύ ποτάμι της λήθης »

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
http://farm3.static.flickr.com/2578/3842456021_38c97b8635.jpg

Σύμφωνα με το περιοδικό Freiewelt, οι επικίνδυνες διατάξεις στη νέα νομοθεσία περιλαμβάνουν εκτός από την εξουσία του Συμβουλίου ώστε αυτό να διατάσει τις κυβερνήσεις προκειμένου να παραδίδουν τα κεφάλαια εντός 7 ημερών, δίχως να επιτρέπεται οποιαδήποτε ερώτηση ή οποιαδήποτε καθυστέρηση (άρθρο 9).

Επίσης προβλέπεται, να επιτρέπεται στο Διοικητικό Συμβούλιο να αυξάνει μονομερώς το μέγεθος του ταμείου (επί του παρόντος 700 δις ευρώ) σε απεριόριστο ποσό (άρθρο 10).

Απολύτως κανένας εξωτερικός ή ανεξάρτητος έλεγχος δεν προβλέπεται, εκτός από ένα σύνολο λογαριασμών που πρόκειται μάλιστα να εγκρίνεται και από το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο (άρθρο 25).

Τα μέλη της Επιτροπής θα φέρουν να ασυλία από κάθε νομική δίωξη (άρθρο 27).
(α, ρε Έλληνα, πρωτοπόρε σε κάτι τέτοια)

Όμως το γερμανικό σύνταγμα δίνει στους πολίτες το δικαίωμα της αντίστασης, σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για να καταργηθεί η δημοκρατία (άρθρο 20).
Ο χρόνος για να αντισταθούν έχει έρθει σίγουρα (γιατί εδώ παιδιά, χλωμά τα βλέπω τα πράγματα).

Για αυτό και οι Γερμανοί δικαστές θα αντιμετωπίσουν τις νομικές διαδικασίες για το ρόλο τους στην ευρώ διάσωση.

Πενήντα πέντε επιχειρήσεις στη Γερμανία υπέβαλλαν νομική αγωγή κατά των δικαστών του ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της χώρας, για την υποστήριξη που παρείχαν στην κυβέρνηση, καταπατώντας το κράτος δικαίου ώστε να επέλθει η καταστροφή των δημόσιων οικονομικών της χώρας για τα κέρδη των τραπεζών.

Σας είχα ενημερώσει από 25.6.11 (εδώ)

… το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας, όρισε την Πέμπτη την εκδίκαση για τις διασώσεις των χωρών της ευρωζώνης από την κυβέρνηση στο Βερολίνο στις 5 Ιουλίου…


Σαφώς, το γερμανικό κοινοβούλιο δεν έχει το δικαίωμα να καταργήσει το Σύνταγμα ούτε το Συνταγματικό δικαστήριο έχει στόχο να δοθεί στο κοινοβούλιο το δικαίωμα να καταργήσει το Σύνταγμα. Τα Συνταγματικά δικαστήρια δεν έχουν άλλο σκοπό από το να διατηρούν το σύνταγμα, ανεξάρτητα από πολιτικές πιέσεις.

Φυσικά έχουμε μάθει καλά, ότι, κάτι τέτοια δεν αρέσουν καθόλου στους επιφανείς συνταγματολόγους μας και δια τούτο, ως γνωστόν τα απορρίπτουν και γενικά κάνουν μόνο ότι τους συμφέρει « δια της ευγλωττίας των φυσικά».

Μόνο που η συγκεκριμένη ποιότητα της ευγλωττία, κατά τον HEIL GAP, φέρνει πιο πολύ σε χαμίνι που μόλις έχει κάνει το τέταρτο «διφυλ@κι» του, όποτε αρχίζει και ξεστομίζει διάφορες ανοησίες καλυπτόμενες πίσω από κάτι ακαταλαβίστικες λέξεις, τις οποίες μόλις έχει πλάσει το θολωμένο του μυαλό, θεωρώντας βεβαίως ο ακαμάτης ότι ο ύψιστος τον έχει προικίσει με το χάρισμα της ρητορικής. Τώρα γιατί οι «πολλοί άλλοι» μαγεύονται από τα λόγια όλων αυτών των τύπων, τι να σας πω εγώ; Αυτοί μάλλον ξέρουν.

Ο Σόιμπλε δήλωσε στις 20 Αυγούστου ότι αναμένει στις 7 Σεπτεμβρίου την απόφαση του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας σχετικά με τη νομιμότητα των ευρώ- διασώσεων στις χώρες της περιοχής.

Τον Ιούλιο 21 προτάσεις της ΕΕ προβλέπουν ότι δίνοντας στην EFSF European Financial Stability Facility (το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) τις νέες εξουσίες για τη διάσωση των τραπεζών, αυτό θα μπορεί πλέον να αγοράζει κρατικά ομόλογα και να χορηγεί δάνεια σε ευρώ προς τα μέλη της ευρωζώνης.

Γερμανοί νομοθέτες έχουν ως στόχο να περάσει ένα ανανεωμένο νομοσχέδιο EFSF ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας, από 23 Σεπτεμβρίου.

Από τον Οκτώβριο, πρόκειται να προετοιμάσουν ένα νομοσχέδιο για τον διάδοχο του ταμείου, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.

Υ.Γ.: «Οι νομοθέτες είναι νευρικοί αλλά εμείς τι άλλο αλήθεια μπορούμε να κάνουμε, από το να πάμε ολοι μας παρέα, στο youtube όπου θα απολαύουμε ένα «αισθησιακό» «;» «μπουργκα» συγκρότημα καθώς εκτελεί το σαγηνευτικό «Burka Blue (baby)»

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *