Έλεγχος και διακυβέρνηση στον 21ο αιώνα 5Ιου 2012

σχόλιο ID-ont: Τι είναι ετούτο πάλι; Τι σημαίνει «δημιουργία αποτελεσματικού συστήματος δημοκρατικού ελέγχου» και πως υλοποιείται; Ώρα είναι να μας πουν ότι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες αποτελούν «εργαλείο» αυτού του «δημοκρατικού ελέγχου» στο πλαίσιο της «παγκόσμιας διακυβέρνησης εν μέσω μεγάλης διεθνούς κρίσης.» 


Μήπως τελικά βλέπουμε στην εποχή μας, την αναβίωση του φεουδαρχικού συστήματος, με σύγχρονα όμως εργαλεία και μέσα;

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Έλεγχος και διακυβέρνηση στον 21ο αιώνα: το G20 στο ΕΚ

Η σύνοδος κορυφής του G20 στο Los Cabos του Μεξικού στις 18-19 Ιουνίου θα εξετασθεί στο ΕΚ σήμερα από τις 16:30 ώρα Ελλάδος σε ημερίδα στην οποία θα συζητηθούν οι προτεραιότητες της μεξικανικής προεδρίας του G20 καθώς και ευρύτερα το ζήτημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης εν μέσω μεγάλης διεθνούς κρίσης.

Η ημερίδα, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του ΕΚ, Othmar Karas (ΕΛΚ, Αυστρία), θα εξετάσει τη «δημιουργία αποτελεσματικού συστήματος δημοκρατικού ελέγχου» του G20 ενώ η πρέσβης του Μεξικού στην ΕΕ, Sandra Funetes-Berain θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της χώρας της για τη σύνοδο.

Σε δύο πάνελ θα συζητηθούν το ζήτημα της διακυβέρνησης στον 21 αιώνα και οι προϋποθέσεις επανόδου στην ανάπτυξη. Στο πρώτο


πάνελ θα εξετασθεί τόσο η οικονομική όσο και η πολιτική πτυχή της διακυβέρνησης, υπό την προεδρία του επικεφαλής της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ, Elmar Brok (ΕΛΚ, Γερμανία) με ομιλήτρια μεταξύ άλλων την υπεύθυνη του ΟΟΣΑ για το G20, Gabriela Ramos. Στο δεύτερο πάνελ συζητούνται οι προϋποθέσεις της επανόδου στην ανάπτυξη, υπό την προεδρία του επικεφαλής της επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου, Vital Moreira (Σοσιαλιστές Πορτογαλία), με ομιλητή μεταξύ άλλων τον Lorenzo Bini Smaghi, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ.

ΠΗΓΗ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *