Θες να κερδίσεις 18 δολαρια μέσα σε λίγα λεπτά ;

Η Opu στοχεύει να καταστεί ο κορυφαίος πάροχος ψηφιακών λύσεων για τη μέτρηση, διαχείριση και παρακολούθηση της περιποίησης της επιδερμίδας. Η Opu παρέχει συμβουλές και συνδέει έξυπνα τους καταναλωτές, τα εμπορικά σήματα και τους επαγγελματίες με βάση την αντικειμενικότητα και την εμπιστοσύνη.

Η Opu Labs δινει 1000 μάρκες OPU στα μέλη της κοινότητας της. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο Opu Labs και ολοκληρώστε όλες τις κοινωνικές εργασίες για να κερδίσετε τα μάρκες. Επίσης, λάβετε 100 OPU για κάθε αναφερόμενο φίλο.

Οδηγός βήμα προς βήμα:

1.Επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής Opu Labs.

2.Υποβάλετε τα στοιχεία και την εγγραφή σας. Στο συνθηματικο θελει τουλαχιστον ενα κεφαλαιο , ενα νουμερο και εναν ιδιαιτερο χαρακτηρα αλλιως δεν θα σας αφησει να συνεχισετε .

3.Επαληθεύστε το εμαιλ σας και συνδεθείτε.

4.Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο «Opu Airdrop» από τον πίνακα ελέγχου.

5. Ολοκληρώστε και τις οκτώ εργασίες που αναφέρονται στη σελίδα του airdrop προγράμματος. Θα λάβετε 1000 μάρκες OPU.

Επίσης, λάβετε 100 OPU για κάθε αναφερόμενο φίλο που θα συστησετε .

Αυτα κανει η airdrops.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *