ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Στην Ακρόπολη αύριο οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού

· Κατοχικά Νέα


Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι έκτακτοι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού. Σήμερα, οι αρχαιολογικοί… χώροι της χώρας, έμειναν κλειστοί από τις 8 έως τις 12 το μεσημέρι, ενώ σε ένδειξη συμπαράστασης, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας και οι μόνιμοι υπάλληλοι του υπουργείου.

Τη διαβεβαίωση πως έως τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν πληρωθεί όλοι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού έδωσε χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

“Ο υπουργός μάς κοροϊδεύει. Οι υπηρεσίες δεν έχουν πάρει ακόμα τα εντάλματα προκειμένου να γίνουν οι πληρωμές”, δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Νίκος Χασομέρης, πρόεδρος των συμβασιούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το αίτημα της μονιμοποίησης, ο υπουργός είπε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς η μονιμοποίηση είναι παράνομη.

“Αυτά ήταν καθαρά από την πρώτη στιγμή. Το θέμα αυτό αφορά το λιγότερο πάνω από 1.500 ανθρώπους. Οι άνθρωποι που κατεβαίνουν και κλείνουν την Ακρόπολη είναι 50. Οι άλλοι ξέρουν ότι αυτή είναι η μοναδική κυβέρνηση που προσπάθησε να κάνει κάτι”, ανέφερε ο υπουργός Πολιτισμού.

Οι συμβασιούχοι ανανέωσαν το “ραντεβού” τους για αύριο στις 10.30 το πρωί, στην είσοδο του Ιερού Βράχου.

Αναρτήθηκε από Sarotiko

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΔΙΕΘΝΗ

Μήνυμα της Αθήνας προς την Άγκυρα: «Ειρήνη από θέση ισχύος» – γιατί επανέρχεται στο προσκήνιο η συζήτηση για τα κυριαρχικά δικαιώματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά