ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΣΚΩΤΙΑ: Στην φυλακή γιατί πέταξαν φέτες μπέικον σε τζαμί!

· Κατοχικά Νέα

ΣΚΩΤΙΑ: Στην φυλακή γιατί πέταξαν φέτες μπέικον σε τζαμί!

Σε μια έφηβη κοπέλα και σε έναν 39χρονο άντρα στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, επιβλήθηκαν στερητικές της ελευθερίας ποινές, επειδή «βεβήλωσαν» ένα τζαμί πετώντας φέτες μπέικον….


Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η 18χρονη Chelsea Lambie από το Paisley και ο Douglas Cruikshank από το Galashiels, είχαν αρνηθεί ότι είχαν συμπεριφερθεί με τρόπο απειλητικό που πιθανόν να προκάλεσε φόβο και αναστάτωση τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου του περασμένου έτους, όταν τύλιξαν φέτες μπέικον γύρω από τις κύριες λαβές στις πόρτες του Κεντρικού Τζαμιού στο Potterrow του Εδιμβούργου και έριξαν μπέικον στο χώρο. Το δικαστήριο έκρινε ότι το αδίκημα είχε ρατσιστικό υπόβαθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τζαμί στο Εδιμβούργο που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από φέτες μπείκον

[…] ο 34χρονος Usman Mahmood, κατέθεσε στο δικαστήριο: «Έμεινα έκπληκτος με αυτό το ‘αστείο’. Είναι εναντίον της κουλτούρας μας και της θρησκείας μας. Εμείς δεν τρώμε χοιρινό κρέας ούτε ακόμα και το αγγίζουμε. Ένιωσα πολύ άσχημα βλέποντας αυτό το κρέας στον ιερό τόπο μου. Πληγώθηκα όταν είδα αυτό το κρέας που κρέμεται στο εσωτερικό του τεμένους στην περιοχή του προσκυνήματος. Ήταν πολύ ενοχλητικό». Πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να είναι “πολύ χειρότερη” αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι στο τζαμί. Υπήρχε μόνο ένας άνθρωπος στην αίθουσα προσευχής εκείνη την ώρα.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος άντρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν το περιστατικό, ενώ η κοπέλα είναι μητέρα μικρού παιδιού, κάτι που φαίνεται δεν συγκίνησε το δικαστήριο. Το οποίο την καταδίκασε σε 12 μήνες φυλακή. [Επιβαρυντικό στοιχείο : η νεαρή κοπέλα ανήκε στην οργάνωση “Scottish Defense League“].

ΚΟ: Να θυμίσουμε: τον Δεκέμβριο του 2011, στο Leicester, νεαρές μουσουλμάνες με καταγωγή από την Σομαλία, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισαν χωρίς λόγο να κλωτσάνε μια νεαρή λευκή Βρετανίδα απευθύνοντάς της ρατσιστικά επίθετα, όπως «σκοτώστε την λευκή τσούλα» και άλλα χειρότερα. Το δικαστήριο της άφησε ελεύθερες, με την απίστευτη αιτιολογία ότι επειδή ήταν μουσουλμάνες δεν… είχαν συνηθίσει να πίνουν!!! Οποία δικαιοσύνη. Η είδηση εδώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία ΈμπολαΔΙΕΘΝΗ

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία Έμπολα

Καλιφόρνια: Βήμα πριν από την ψηφοφορία το νέο πλαίσιο για τις πυρκαγιές και την ευθύνη των εταιρειών ηλεκτρισμούΔΙΕΘΝΗ

Καλιφόρνια: Βήμα πριν από την ψηφοφορία το νέο πλαίσιο για τις πυρκαγιές και την ευθύνη των εταιρειών ηλεκτρισμού

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την Ουκρανία

Μία απάντηση στο “ΣΚΩΤΙΑ: Στην φυλακή γιατί πέταξαν φέτες μπέικον σε τζαμί!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά