Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:09 - 24/06/2014

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Επόμενος μεγάλος στόχος τους δεν είναι η Κωνσταντινούπολη ή η Βόρεια Αφρική αλλά η Ρωσία και συγκεκριμένα η Τσετσενία…


Η πρώτη τραπεζική χρεοκοπία συντελέσθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στην Βουλγαρία με την КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА
, την πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική τράπεζα στην Βουλγαρία μετά τις τέσσερις ελληνικών συμφερόντων.

Η κεντρική τράπεζα της Βουλγαρίας πάγωσε όλες τις δραστηριότητες της KTB , διόρισε δύο επιτηρητές , απαγόρευσε στους μετόχους με πάνω από 10% το δικαίωμα ψήφου και εγγυήθηκε για τις καταθέσεις.Επίσημα η τράπεζα δεν κηρύχθηκε σε πτώχευση αλλά όλοι ξέρουν πλέον την αλήθεια.

Το 30% ανήκει των κεφαλαίων της είναι Αραβικά αλλά η τράπεζα σύμφωνα με φήμες φαλίρισε λόγο των εγγυητικών επιστολών που εξέδωσε για εταιρίες οι οποίες θα συμμετείχαν στην κατασκευή του SOUTH STREAM , του Ρωσικού αγωγού που η Ε.Ε. και ΗΠΑ απαγόρευσαν στην κυβέρνηση της Βουλγαρίας την κατασκευή του .

Άλλες φήμες αναφέρουν ότι η τράπεζα τιμωρήθηκε απλά γιατι συμετείχε με τα κεφάλαια της στο porject του αγωγού.

Οι ίδιοι οι Άραβες που παρασκηνιακά συμβάλουν με την Γερμανία εναντίον των Ρωσικών αγωγών έχασαν τα κεφάλαια τους με το κλείσιμο της τράπεζας.
Το θέμα δεν είναι οι απώλειες ( επενδυτικό ρίσκο πάντα υπάρχει και οι Άραβες δεν ανησυχούν για το 30% μιας τράπεζας αναπτυσόμενης χώρας) αλλά οι διασυνδέσεις των τραπεζών , κεφαλαίων και επενδυτικών σχημάτων στον κόσμο που θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του συστήματος με την μορφή ντόμινο .

Ακόμα και αν η πρώτη αυτή χρεοκοπία και πέρα από κάθε κανόνα αποσοβηθεί με τεχνάσματα και παραθυράκια στην νομοθεσία , είναι σίγουρο ότι είναι η πρώτη σταγόνα μια μεγάλης καταιγίδας που θα εξελιχθεί σε πλημμύρα η οποία θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της.

Οι ανατολικές ευρωπαικές χώρες όπως και οι νότιες είναι ευάλωτες σε άτακτη χρεωκοπία η οποία θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την Γερμανία. Στην καταιγίδα αυτή θα επιβιώσει όποιος θα διαθέτει κεφάλαια, χρυσό και πετρέλαιο , κατι που διαθέτουν οι Άραβες .

Η Γερμανία έχοντας καταλάβει ότι το τέλος έρχεται από καιρό έχει αποδυθεί σε υπερπροσπαθεια συγκέντρωσης χρυσού ρίχνοντας τεχνητά μάλιστα τις τιμές χαμηλά για να είναι πιο φθηνή η αγορά του τόσο από τις διεθνείς αγορές όσο και από τους χρεκοπημένους νοτιοευρωπαίους .

Μάλιστα δε η Γερμανία ασκεί και προπαγάνδα κατά του χρυσού λέγοντας ότι έιναι κακή επένδυση επειδή ακριβώς έχει πέσει η τιμή του και προτρέπει τους ανυποψίαστους να στραφούν στο ευρώ και όχι στο χρυσό.

Η Γερμανία θέλει όλο τον χρυσό για τον εαυτό της και όταν τον αποκτήσει τότε οι τιμές του θα εκτοξευθούν.

Το πιο σπουδαίο μέτρο προστασίας που έχει πάρει η Γερμανία είναι η υπόγεια και παρασκηνιακή συμμαχία της με τους Άραβες του Κόλπου και με παιδί για όλες τις δουλειές την Τουρκία.

Η Γερμανία κυριολεκτικά θα παραδώσει τι χώρες του ευρωπαϊκού νότου στους Άραβες με αντάλλαγμα την κεφαλαιακή και ενεργειακή επάρκεια της.

Η συρροή εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών είναι μέρος της συμφωνίας της Γερμανίας με το Κατάρ και την Σ.Αραβία συμφωνία που προβλέπει την σταδιακή ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης και τον περιορισμό της χριστιανικής στον πυρήνα των γερμανόφωνων και κεντροευρωπαικών κρατών.

Για την Ελλάδα το μενού αλλάζει λίγο και προβλέπει την άλωση της με την συνομοσπονδία με την Τουρκία , εγχείρημα το οποίο για να δελεάσει τους Έλληνες θα πασπαλισθεί με Αραβική χρυσόσκονη, την οποία βέβαια οι Έλληνες θα επιστρέψουν βραχυπρόθεσμα με αίμα.

Πάντα υπάρχει ανοικτό και το ενδεχόμενο ελληνοτουρκικού θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο με ναυτικό αποκλεισμό ελληνικού νησιού κάτι το οποίο θα βοηθήσει την ελληνική ελίτ να παραδώσει γη και ύδωρ χωρίς πολυδάπανες πολεμικές επιχειρήσεις .

Η Τουρκία είναι μέλος του άξονα Γερμανίας -Κατάρ και θα χρησιμοποιηθεί ως τοπικός εγγυητής των κοιτασμάτων ,ως εγγυητής του εξισλαμισμού της Ελλάδας και ως πηγή φθηνού αλλά μεσαίας κατάρτισης εργατικού δυναμικού για την Γερμανία.

Το είπε και ο Ερντογάν στην τουρκική διασπορά στην Γαλλία στα πλαίσια προεκλογικής του περιοδείας του στην Ευρώπη για τις προεδρικές εκλογές του Αυγούστου >

Η Γερμανία θα πάρει τους Τούρκους μετανάστες και ο ευρωπαϊκός νότος τους τριτοκοσμικούς.

Η Γερμανία θα λειτουργεί την βιομηχανία της με τους Τούρκους οι οποίοι έχουν κάποιες δυνατότητες ενσωμάτωσης και ο ευρωπαϊκός νότος θα μετατραπεί σε χαλιφάτο των τριτοκοσμικών μουσουλμάνων.

Όποιος διαβάζει το hellenic sunrise γνωρίζει ότι τα παραπάνω έχουν γραφτεί δεκάδες φορές.

Όσο για την στάση της Ρωσίας τα πράγματα είναι ρευστά.

Η αστάθεια στην Μ.Ανατολή ανεβάζει τις τιμές πετρελαίου κάτι που ωφελεί την Ρωσική οικονομία και καθιστά περιττή οποιαδήποτε περαιτέρω δυναμική παρέμβαση .

Ωστόσο όλα θα κριθούν από τις διαθέσεις των ισλαμιστών και την δύναμη που θα αποκτήσουν διότι επόμενος μεγάλος στόχος τους δεν είναι η Κωνσταντινούπολη ή η Βόρεια Αφρική αλλά η Ρωσία και συγκεκριμένα η Τσετσενία.

Η Ρωσία θα επέμβει δυναμικά πέρα από τα νότια σύνορα της εάν οι ισλαμιστές θέσουν σε κίνδυνο την υπερκαυακασία ( όπου οραματίζονται χαλιφάτο ανάλογο με αυτό που προσπαθεί να φτιάξει η ISIS στο δυτικό Ιράκ και Συρία ) αλλά και όταν δημιουργήσουν εσωτερική αστάθεια στην Ρωσία με τρομοκρατικά χτυπήματα.

Δηλαδή ο Πούτιν κάποτε θα επέμβει έτσι και αλλιώς.

Η κατάσταση είναι χαοτική και καταδικασμένη.

Τα παραπάνω είναι μόνο μια μικρή ιδέα σχετικά με το τι μας περιμένει στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Ο πόλεμος είναι εδώ και έχει αρχίσει αλλά ως ανταμοιβή θα έχει το ξημέρωμα μιας νέας εποχής , καλύτερης.

GREEK SPIRIT

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 3:45 ΜΜ

    Και έζησαν αυτοί κακά… κι εμείς χειρότερα!
    Ελευθέριος Νους

  2. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 4:30 ΜΜ

    καλυτερος για τις κατσαριδες ισως…
    το θεμα ειναι να μη γινει πολεμος

  3. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 6:15 ΜΜ

    Επιτέλους το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΠΑΣΟΚ θα γίνει πραγματικότητα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*