ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΠΑΓΕΤΩΔΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ -ΒΙΝΤΕΟ

· Κατοχικά Νέα

Οι ρώσοι ερευνητές έχουν ανακαλύψει τα μέχρι προηγουμένως-άγνωστα βακτήρια στα νερά της μοναδικής υπο-παγετώδης λίμνης Βοστόκ, απομονωμένα από ενα παχύ στρώμα 4 χιλιομέτρων- πάγου τα τελευταία περίπου 20 εκατομμύρια χρόνια, που τώρα θα μπορούσε να προσφέρει μια απίστευτη διορατικότητα στο παρελθόν του πλανήτη μας.

Το εύρημα από το δείγμα του νερού που ελήφθη το Μάιο του 2012, έδειξε ότι τα βακτήρια δεν ανήκουν σε καμία από τις υπάρχουσες κατηγορίες βακτηριδίων. Πριν από την τελευταία ανακάλυψη, η επιστήμη γνώριζε μόνο ένα είδος βακτηρίων που μπορούν να ζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

“Η τελευταία ανάλυση ολοκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα – θα υπάρξει και μια άλλη, αλλά τα αποτελέσματα είναι απίθανο να αλλάξουν κάτι. Αφότου ανιχνεύθηκε ο αποκλεισμός όλων των γνωστών μολυσματικών παραγόντων – ξένοι οργανισμοί – βακτηριακό DNA, τα οποία δεν συμπίπτουν με οποιαδήποτε από τα γνωστά είδη στον κόσμο,”αναφέρει η RIA Novosti του Sergey Bulat Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.

Όλα τα δείγματα νερού θα παρουσιαστούν στην Αγία Πετρούπολη το Μάιο στο ερευνητικό σκάφος Academic Fyodorov, το οποίο λειτουργεί αυτή τη στιγμή στην Ανταρκτική.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε την απόλυτη αλήθεια σχετικά με την λίμνη βοστόκ και την υπόγεια πόλη Καντάθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο βασιλιάς Χάραλντ Ε της Νορβηγίας που πέθανε σε ηλικία 89 ετώνΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε ο βασιλιάς Χάραλντ Ε΄ της Νορβηγίας σε ηλικία 89 ετών – Τέλος μιας βασιλείας 35 ετών

Σύστημα αντιαεροπορικής και αντιβαλλιστικής άμυνας Patriot – ευρωπαϊκά αποθέματα αναχαιτιστικώνΔΙΕΘΝΗ

Patriot στην Ευρώπη: «Πέρα από κρίσιμα» τα αμερικανικά αποθέματα αναχαιτιστικών λόγω του πολέμου με το Ιράν

Εργοστάσιο ημιαγωγών και βιομηχανική μονάδα παραγωγής chipsΔΙΕΘΝΗ

Νότια Κορέα: SK Telecom, Kakao και KT στο εθνικό πρόγραμμα «AI for All» – Δωρεάν AI για τους πολίτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά