ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Απλώνει το «παιχνίδι» η Δύση, επιτυχώς αντιδράει η Ρωσία

· Κατοχικά Νέα

Πρόθεση των παγκοσμιοποιητών δεν είναι φυσικά η ειρήνη στην Ουκρανία, αλλά το να σύρουν την Ρωσία σε πολυμέτωπη μάχη γύρω-γύρω από τα σύνορα της μέχρι και την Μέση Ανατολή.


Μέχρι στιγμής η Μόσχα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις συνεχείς προκλήσεις των Δυτικών, στάση για την οποία σας είχαμε γράψει, και προωθεί τον διάλογο, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις δυνάμεις αυτοάμυνας των ρωσόφιλων, διαπραγματευόμενοι για μία ομόσπονδη Ουκρανία με ελευθερίες στην ΝΑ επαρχίες.

Ερωτηματικό αποτελεί όμως το πόσο θα κρατήσει, αν κρατήσει, η εκεχειρία μεταξύ Κίεβο και ΝΑ περιοχών, όταν μισθοφόροι και ένοπλοι ναζί δεν υποχωρούν και ίσως ετοιμάζονται για νέες εξορμήσεις κατά των ρωσικών πληθυσμών. Η Ρωσία πάντως δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να παραιτηθεί από τα εδάφη της Αν. Ουκρανίας και Ρώσους-ρωσόφιλους που ζουν εκεί. Αυτό είναι δεδομένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταυτόχρονα στο Κρεμλίνο προσπαθούν να εμποδίσουν το άνοιγμα κι άλλων μετώπων σε περιοχές ενδιαφέροντός τους, έτοιμοι να υποστηρίξουν την Βαγδάτη απέναντι στους ισλαμιστές, καθώς εκείνοι έχουν βαλθεί να φέρουν την… «Άνοιξη» και στην Κεντρική Ασία, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικές για την Ρωσία, όπως το Ουζμπεκιστάν, η Κιργισία κ.α.

Να επαναλάβουμε ότι στόχος του ΝΑΤΟ είναι να σφίξει τον κλοιό γύρω από την Ρωσία, αναγκάζοντάς την να επέμβει φανερά, παρουσιάζοντάς την ως δύναμη εισβολής, ώστε να δικαιολογηθούν οι όποια στρατιωτική παρέμβαση στην περιοχή της Ευρασίας, όπου μέχρι στιγμής η ρωσική πολιτική διαπρέπει.

Άπαξ και επέμβει όμως η ρωσική μηχανή, τότε οι του ΝΑΤΟ θα έχουν πολύ κακά ξεμπερδέματα. Αυτό πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

pygmi.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ομοσπονδιακή δίωξη κατά πράκτορα της ICE για ψευδείς καταθέσεις μετά τον πυροβολισμό μετανάστη στη ΜινεάποληΔΙΕΘΝΗ

Ομοσπονδιακή δίωξη κατά πράκτορα της ICE για ψευδείς καταθέσεις μετά τον πυροβολισμό μετανάστη στη Μινεάπολη

Ο Σουλτάνος του Ομάν στο Λονδίνο με φόντο την κρίση του Ορμούζ και την πίεση ΗΠΑ–ΙράνΔΙΕΘΝΗ

Ο Σουλτάνος του Ομάν στο Λονδίνο με φόντο την κρίση του Ορμούζ και την πίεση ΗΠΑ–Ιράν

WMO: Το Ελ Νίνιο μπορεί να γίνει ισχυρότερο από κάθε προηγούμενο εδώ και δεκαετίεςΔΙΕΘΝΗ

Ελ Νίνιο 2026: Η NOAA δίνει 69% πιθανότητα για ιστορική ένταση, ενώ ο WMO ζητεί άμεση προετοιμασία

5 απαντήσεις στο “Απλώνει το «παιχνίδι» η Δύση, επιτυχώς αντιδράει η Ρωσία”

  1. Απλώνει το «παιχνίδι» η Δύση, επιτυχώς αντιδράει η Ρωσία…ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ…ΑΝ "ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ"… ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΝΥΧΙΑ….ΚΑΙ ΜΕ "ΔΡΑΚΟ ΒΙΗΘΟ"…ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ "ΓΚΡΙΖΛΥΠΟΥΤΙΝ"._

  2. ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΕΞΩ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΛΚΚΕ" ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

  3. ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΗΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΛΑ – ΟΠΟΣ ΓΑΥΒΡΟΙ,, ΒΑΖΕΛΟΙ, ΑΕΚ κ.π.-ΜΟΥ….ΙΑ.

    ΟΠΟΤΕ Ανώνυμος • 27 Ιουνίου 2014 – 2:48 π.μ. ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…ΧΑ…ΧΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά