Απλώνει το «παιχνίδι» η Δύση, επιτυχώς αντιδράει η Ρωσία

Πρόθεση των παγκοσμιοποιητών δεν είναι φυσικά η ειρήνη στην Ουκρανία, αλλά το να σύρουν την Ρωσία σε πολυμέτωπη μάχη γύρω-γύρω από τα σύνορα της μέχρι και την Μέση Ανατολή.


Μέχρι στιγμής η Μόσχα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις συνεχείς προκλήσεις των Δυτικών, στάση για την οποία σας είχαμε γράψει, και προωθεί τον διάλογο, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις δυνάμεις αυτοάμυνας των ρωσόφιλων, διαπραγματευόμενοι για μία ομόσπονδη Ουκρανία με ελευθερίες στην ΝΑ επαρχίες.

Ερωτηματικό αποτελεί όμως το πόσο θα κρατήσει, αν κρατήσει, η εκεχειρία μεταξύ Κίεβο και ΝΑ περιοχών, όταν μισθοφόροι και ένοπλοι ναζί δεν υποχωρούν και ίσως ετοιμάζονται για νέες εξορμήσεις κατά των ρωσικών πληθυσμών. Η Ρωσία πάντως δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να παραιτηθεί από τα εδάφη της Αν. Ουκρανίας και Ρώσους-ρωσόφιλους που ζουν εκεί. Αυτό είναι δεδομένο.

Ταυτόχρονα στο Κρεμλίνο προσπαθούν να εμποδίσουν το άνοιγμα κι άλλων μετώπων σε περιοχές ενδιαφέροντός τους, έτοιμοι να υποστηρίξουν την Βαγδάτη απέναντι στους ισλαμιστές, καθώς εκείνοι έχουν βαλθεί να φέρουν την… «Άνοιξη» και στην Κεντρική Ασία, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικές για την Ρωσία, όπως το Ουζμπεκιστάν, η Κιργισία κ.α.

Να επαναλάβουμε ότι στόχος του ΝΑΤΟ είναι να σφίξει τον κλοιό γύρω από την Ρωσία, αναγκάζοντάς την να επέμβει φανερά, παρουσιάζοντάς την ως δύναμη εισβολής, ώστε να δικαιολογηθούν οι όποια στρατιωτική παρέμβαση στην περιοχή της Ευρασίας, όπου μέχρι στιγμής η ρωσική πολιτική διαπρέπει.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άπαξ και επέμβει όμως η ρωσική μηχανή, τότε οι του ΝΑΤΟ θα έχουν πολύ κακά ξεμπερδέματα. Αυτό πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

pygmi.gr

Loading...

5 thoughts on “Απλώνει το «παιχνίδι» η Δύση, επιτυχώς αντιδράει η Ρωσία

 1. Ανώνυμος says:

  Απλώνει το «παιχνίδι» η Δύση, επιτυχώς αντιδράει η Ρωσία…ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ…ΑΝ "ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ"… ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΝΥΧΙΑ….ΚΑΙ ΜΕ "ΔΡΑΚΟ ΒΙΗΘΟ"…ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ "ΓΚΡΙΖΛΥΠΟΥΤΙΝ"._

 2. Ανώνυμος says:

  ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΕΞΩ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΛΚΚΕ" ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

 3. Ανώνυμος says:

  ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΗΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΛΑ – ΟΠΟΣ ΓΑΥΒΡΟΙ,, ΒΑΖΕΛΟΙ, ΑΕΚ κ.π.-ΜΟΥ….ΙΑ.

  ΟΠΟΤΕ Ανώνυμος • 27 Ιουνίου 2014 – 2:48 π.μ. ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…ΧΑ…ΧΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *