Yποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.

Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: » Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. «Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο.

Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!! Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι!

Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά …ΠΡΟΣΟΧΉ! Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

Rfiid σημαίνει «αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.

Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

18 thoughts on “Yποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

 1. Ανώνυμος says:

  αραγε μπηκε κανενας, απο αυτους που τα διαβαζουν αυτα ,στον κοπο να δει αν αυτα τα ονοματα και οι σελιδες αν υπαρχουν ?

 2. Ανώνυμος says:

  ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ.ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ…ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 3. Ανώνυμος says:

  Κακιστη φθηνη μετάφραση… στραβώθηκα με τετοια συνταξη λογου.. ποσο κοροιδο είσαι 7:40 που εκανες δηθεν κ ελεγχο εγκυροτητας… χαχα.. Μάλλον ετσι θες να πιστεύεις.

 4. Ανώνυμος says:

  Αγαπητοί καθυστερημένοι, οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε πριν δημοσιεύετε ένα άρθρο:

  ο αρθρογράφος κάνει ένα τεστ iq, αν ο δείκτης ευφυίας του είναι:
  <60 απορρίπτει το άρθρο
  <100 ρωτάει κάποιον με δείκτη >100
  >100 (δεν υπάρχει περίπτωση να εργάζεται για τη γελοία ιστοσελίδα σας)

  τώρα ας σχολιάσω το γελοίο άρθρο, το οποίο αν είχατε ακολουθήσει τις οδηγίες μου δεν θα είχατε κάνει τέτοια μαλακία…
  θα σχολιάσω μόνο τη παράγραφο: "Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ"
  1. το rfid δεν μπορεί να καταλάβει αν προσπαθείς να το αφαιρέσεις καθώς δεν έχει κανένα αισθητήρα
  2. δεν μπορεί να επηρεάσει το νου ή τις σκέψεις καθώς εκπέμπει σε συχνότητες λιγότερο επιβλαβείς από πολλές άλλες που εκτίθεστε συνεχώς

  3. όσο για τη γονιμότητα και την υγεία ισχύουν τα παραπάνω

  4. το rfid μόνο κτηνοβασία δεν είναι, έχει εξελίξει τις ζωές μας, σε πάρα πολλούς τομείς

  5. όσο για το asl και cccp υπάρχουν όσο υπάρχει και το ΔΑΤΗΓΜ (Δεν Αντέχω Τόση Ηλιθιότητα Γύρω Μου)

 5. Ανώνυμος says:

  Αγαπητέ πιο πάνω που μας κάνεις τον έξυπνο, και λες σαν βλακας "δεν αντέχω τόση ηλιθιότητα γύρω μου" άνοιξε κάνα θρησκευτικό βιβλίο να δεις τι προφητευουν οι γεροντες για τα επόμενα χρόνια. .αυτό θα ελέγχει πολλά περισσότερα απ οτι λένε, λογικό ειναι αγάπη μου! τι θες να σου πουν εκείνοι οτι το microchip ειναι πιο δυνατό απ ότι σας λέμε κι οτι θα σε ελέγχουμε σε οτι κι αν κάνεις; ;; ο θεός μαζί σας…

 6. ilias says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟ΅ΠΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ. Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΝ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ……..

 7. Ανώνυμος says:

  Αυτο που αναφερεται στο οτι οσα βρεφοι γεννιουνται απο το Μαιο θα το εχουν απο το νομο ειναι αληθεια;υπαρχει τετοιος νομος στη χωρα μας;

 8. Ανώνυμος says:

  diabazontas to parapanw arthro moy irthe na balw ta klammata.oxi gia ola ayta ta frikta poy anaferei alla gia to oti iparxoyn tosoi anthrwpoi poy to pisteyoyn.eimai 31 etwvn kai toylaxiston h genia moy eixe oles tis eykairies na morfwthei,iparxoyn ekatommyria piges poy mporei na aksiopoihsei,apo bibliografia, mesa sto diadiktio, ksena kai ellinika mesa mazikis enimerwsis den mporei akoma kai simera h gnwsi mas gia ton kosmo na pigazei mesa apo thn biblo. h ekklisia(kai h antiproswpoi ths), oxi h thriskia mas kai o theos alla h ekklisia kai osoi ergazontai gia ayth kai ermineysan kata to dokoyn thn biblo htan h morfwsi kai h paideia olwvn thn dekaetia toy 50 kai paliotera, einai aparadekto na isxiei kati tetoio kai simera.megalwnw paidia kai lipamai poy tha anagkastoyn na sinantisoyn anthrwpoys kontofthalmoys, me kleista miala kai xwris kritiki skepsi.den tha simfwnisw, oyte tha diafwnisw me to arthro,toylaxiston oxi prin to ereynisw perissotero, to mono poy kserw einai oti kai to kako kai to kalo zoyn mesa mas, to thema einai se poio apo ta dio dinei o kathenas to xwro na anaptixthei kai na edraiwthei sthn psixi tou. eyxaristw

 9. Ανώνυμος says:

  Πραγματικά κλαίω.. ποιος θα δεχόταν να βάλει αυτό το μεταλλικό+γυάλινο πράμμα μες το σώμα του και να πουλήσει έτσι τον εαυτό του σε μαλάκες που το επιβάλλουν…??? Δυστυχώς πολλοί.. Γι'αυτό ας βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο να καταλάβει πως αυτά είναι εναντίον μας και ότι αυτοί φροντίζουν πάντα να τα παρουσιάζουν με ωραίο και αβλαβή τρόπο. Ούτε καν ο ίδιος ο Θεός δεν θέλει να μας ελέγχει!!! Ας σεβαστούμε τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπο και επομένως την ανθρωπότητα.. ας μην επιτρέψουμε να περάσει ένας νόμος σαν κι αυτόν… Και ξέρετε ποια είναι η ειρωνεία; Ότι πάντα οποιοδήποτε τεχνολογικό επίτευγμα έφτανε τελευταίο στην Ελλάδα.Κοιτάξτε τώρα πόσο γρήγορα πάρθηκε η απόφαση για τα βρέφη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *