UFO παρατηρείται από το επανδρωμένο διαστημόπλοιο της Κίνας -Βίντεο

Κατά την έναρξη της αποστολής του Shenzhou-9, ένα UFO παρατηρείται από το επανδρωμένο διαστημόπλοιο της Κίνας.

Το Shenzhou 9 είναι μια επανδρωμένη πτήση διαστημόπλοιου του προγράμματος της Κίνας, που ξεκίνησε στις 10:37:24 (UTC),της 16 Ιουνίου του 2012 και αυτό είναι το δεύτερο διαστημικό σκάφος και το πρώτο…..
επανδρωμένο διαστημόπλοιο για την σύνδεση με τον Tiangong διαστημικό σταθμό, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου.

Το πλήρωμα της αποστολής περιλαμβάνει την πρώτη κινέζα γυναίκα αστροναύτη,την Liu Yang με την οποία η Κίνα ξεκίνησε την αποστολή της,σε τροχιά πάνω στο Shenzou-9 σκάφος στις 16 Ιουνίου του 2012, από την διαστημική βάση Jiuquan, μαζί με το διοικητή Jing Haipen και τον ιπτάμενο μηχανικό Λιου Γουάνγκ.


Σύμφωνα με τον Zhu, τον εκτελεστικό διευθυντή και αντιπρόεδρο της έρευνας για τα UFO του Πεκίνου,τα δύο αντικείμενα που φένονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης από την πρώτη επανδρωμένη διαστημική αποστολή της Κίνας το περασμένο Σάββατο, ήταν πιθανώς πουλιά, αεροπλάνα ή κάποιες άλλες μονάδες.

Ωστόσο, Zhu μας λέει ότι λόγω της προσωρινής έλλειψης πρόσβασης στα τεχνολογικά στοιχεία και στις υπέρυθρες εικόνες και video, είναι δύσκολο να προσδιοριστούν τα ιπτάμενα αντικείμενα καθώς και να μετρήσουν τις ταχύτητες τους και την πραγματική απόσταση τους από το διαστημόπλοιο. Η κατά προσέγγιση-μία-δεύτερη εμφάνισή των αντικειμένων  στην τηλεόραση είναι ανεπαρκές για να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας,και για ισχυρισμούς ότι πρόκειται για  UFO, δήλωσε ο Zhu.

Σε πλήρη αντίθεση με την ορθολογική και επιστημονική ανάλυση του Zhu, η Weibo users πλατφόρμα microblogging της Κίνας) κατέληξε να έχει πιο απελευθερωμένη φαντασία στις αξιολογήσεις τους για τα άγνωστα αυτά αντικείμενα στον ουρανό.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολλοί από αυτούς δεν πιστεύουν ότι τα λαμπερά αντικείμενα ήταν πράγματι UFO, ενώ άλλοι bloggers εγείρουν την πιθανότητα ότι τα αντικείμενα να είναι υπερφυσικά φαινόμενα  ή UFO και προβλέπουν ότι αυτά θα φέρουν διάφορες καταστροφές.

Δείτε το video και αποφασίστε:

apocalypsejohn

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *