UFO Μυστήριο: Αγνώστων στοιχείων λαμπερό αντικείμενο στη Σιβηρία της Ρωσίας – 13 Απρίλη του 2012.

Ένα αγνώστων στοιχείων λαμπερό αντικείμενο λέγεται ότι έχει συντριβεί στη Σιβηρία της Ρωσίας, προκαλώντας μια ισχυρή έκρηξη.
Μια αναζήτηση για το μυστηριώδες αντικείμενο βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα σε εικασίες για το τι θα μπορούσε να είναι. Οι μάρτυρες περιγράφουν ότι βλέπουνε μια φωτεινή λάμψη που καλύπτει τον ουρανό, που ακολουθείται από ένα λαμπρό αντικείμενο με έναν παράξενο ήχο και μετά εξαφανίζονται.

Μια εικόνα από το «Vesti» Κανάλι της Ρωσίας Το αντικείμενο υποτίθεται ότι είναι αγνώστων στοιχείων και έπεσε στο δάσος τάιγκα της περιοχής Ιρκούτσκ, 15 χιλιόμετρα από το κοντινότερο χωριό του Vitim, την Παρασκευή το βράδυ.

UFO Μυστήριο: Αγνώστων στοιχείων λαμπερό αντικείμενο στη Σιβηρία της Ρωσίας – 13 Απρίλη του 2012.

  Ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης, δήλωσε ότι μια ομάδα ερευνητών έχει σταλεί για να επιθεωρήσει την περιοχή και να κάνει την σχετική έρευνα-ανακρίσεις.  «Θα είμαστε σε θέση να πούμε τι είναι αυτό, μόνο όταν δούμε το ίδιο το άγνωστο πράγμα και τον τόπο όπου έπεσε,» εξήγησε ο επικεφαλής της περιοχής Αλεξάντρ Σεργκέι.
«Οι ερευνητές, μαζί με τους κυνηγούς θα πάμε στην τοποθεσία όπου το αντικείμενο έπεσε». Υπάρχουν δύο πιθανές αιτίες του ατυχήματος όπου εξετάζονται.

Το αντικείμενο μπορεί να είναι είτε ένα μέρος ενός μεγάλου μετεωρίτη ή συντρίμμια δορυφόρου. Οι εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι από τον αποτυχημένο πύραυλο της Βόρειας Κορέας που δρομολογήθηκε πρόσφατα έχουν απορριφθεί.

Ούτε θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι από οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος γιατί  δεν υπήρξαν πτήσεις στην περιοχή. Ο διευθυντής του αστεροσκοπείου στο Πανεπιστήμιο του Ιρκούτσκ , ωστόσο, διευκρίνισε ότι από τις έρευνες δεν θα βρούμε ίχνη, γιατί αν ήταν ένας μετεωρίτης, συνήθως τέτοια αντικείμενα διαλύονται εντελώς -και καίγονται στην ατμόσφαιρα και επιμερίζονται σε πολύ μικρά τεμάχια κατά την πτώση», είπε.

 Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό αυτού του είδους στην περιοχή. Η πιο γνωστή περίπτωση, η Vitim bolide, έπεσε σε αυτό το χώρο το 2002, προκαλώντας μια ισχυρή έκρηξη. Εντοπίστηκε από την αμερικανική στρατιωτική δορυφορική αντιπυραυλική άμυνα και το γεγονός υπενθύμισε την τεράστια έκρηξη της Tunguska του 1908, που προκάλεσε μια μεγάλη πτώση μετεωρίτη.

Αυτό το Μάρτιο, ένας μυστηριώδης κύλινδρος έπεσε σε ένα άλλο μέρος της Σιβηρίας, προκαλώντας εκτεταμένη κερδοσκοπία ως προς το τι ήταν. Ενώ υποτίθεται ότι ήταν μέρος ενός δορυφόρου ή ένα θραύσμα ενός βαλλιστικού πυραύλου, η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος αρνήθηκε την κυριότητα του αντικειμένου.
πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *