15:48 - 07/05/2019

ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ
 
 

Γράφει ο Paul Craig Roberts

 

Την περασμένη Πέμπτη, με εκδηλώσεις, ομιλίες, άρθρα και απολογισμούς, γιορτάσθηκε και στις δυο όχθες του Ατλαντικού η Ημέρα του Τύπου και της ελευθεροτυπίας. 

 

Ο πασίγνωστος πλέον Βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Τζωρτζ ΄Οργουελ, απών από τις εκδηλώσεις αυτές για λόγους ανωτέρας βίας, ασφαλώς θα εκάγχαζε πικρά όπου βρίσκεται, πέραν του τάφου. 

 

Τους λόγους εξηγεί ο γνωστός μας, Αμερικανός, μεγάλος άλλοτε δημοσιογράφος, καθηγητής, υπουργός και διάσημος συγγραφέας, στο κατωτέρω οδυνηρά επίκαιρο άρθρο του.

Η πορεία της Τυραννίας
 
Mετάφραση: Μ. Στυλιανού

Το Ψάρι σαπίζει από το κεφάλι. Στον Δυτικό Κόσμο η σήψη επιταχύνεται. Η σήψη στην Ουάσιγκτον γοργά εξαπλώνεται σε πολιτειακές και τοπικές εξουσίες και -εξωτερικά- σε υποτελείς κυβερνήσεις της Αυτοκρατορίας.
 
Η επίθεση της Ουάσιγκτον στην δημοσιογραφία, με την παράνομη σύλληψη του Τζούλιαν ΄Ασανζ, επεκτάθηκε τώρα στην Γαλλία. 

Η κυβερνητική πολιτική των κυρώσεων εναντίον κυριάρχων χωρών που δεν συμμορφώνονται στις διαταγές της Ουάσιγκτον, επεκτάθηκε στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου ο κυβερνήτης απειλεί με κυρώσεις τους πιστωτικούς οργανισμούς που συναλλάσσονται με την Εθνική ΄Ενωση Οπλοκατοχής ( δικαιώματος που προστατεύεται από την 2ηΤροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος).

Με την 1η Τροπολογία να υφίσταται τώρα επίθεση και να προορίζεται για κατάργηση επειδή επιτρέπει τον λεγόμενο τώρα «εχθρικό λόγο», με
Στην Γαλλία, ο υποτελής πρόεδρος Μακρόν διέταξε την προσαγωγή και ανάκριση τριών δημοσιογράφων οι οποίοι αποκάλυψαν ότι η Μακρονική κυβέρνηση, με πλήρη γνώση και πρόθεση πουλάει όπλα, (γαλλικά τανκς και όργανα κατεύθυνσης βλημάτων), στην Σαουδική Αραβία και στο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να χρησιμοποιηθούν στην σφαγή αμάχων, γυναικών και παιδιών, στην Υεμένη. 

Το δημοσίευμα αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μακρόν ψευδολόγησε εσκεμμένα όταν δήλωσε πως αγνοούσε ότι τα γαλλικά όπλα θα χρησιμοποιούνταν για επιθετικές επιχειρήσεις και όχι για την άμυνα, σε παραβίαση της Συνθήκης Εμπορίου ΄Οπλων του 2014.

 Οι δημοσιογράφοι ανακρίνονται από την γαλλική Γκεστάπο « για την αποκάλυψη γαλλικών αμυντικών απορρήτων». Με άλλα λόγια, όταν η γαλλική κυβέρνηση ψεύδεται, η αποκάλυψη αυτού του γεγονότος αποτελεί παραβίαση μυστικού της εθνικής άμυνας.
Ολόκληρος ο Δυτικός κόσμος υιοθετεί την αντιμετώπιση του ΄Ασανζ από την Ουάσιγκτον και καθιστά έγκλημα την άσκηση του λειτουργήματος της ενημέρωσης, προστατεύοντας έτσι την εγκληματικότητα των κυβερνήσεων. 

Εάν αποκαλύψετε ένα κυβερνητικό έγκλημα, όπως έκανε η Γουίκιληκς, θα διωχθείτε γι’ αυτό από την εγκληματική κυβέρνηση. Είναι σαν να αναγνωρίζεται στον εγκληματία το δικαίωμα να προσάγει σε δίκη την αστυνομία και τον εισαγγελέα που τον συνέλαβε.
Mε την 1η Τροπολογία (Ελευθερία Λόγου και Τύπου, Συνέρχεσθε και συνεταιρίζεσθαι) να υφίσταται επίθεση και να προορίζεται για κατάργηση, επειδή «επιτρέπει εκφράσεις μίσους», με την 10η Τροπολογία ( η κεντρική κυβέρνηση ασκεί μόνο όσες εξουσίες της εκχωρούν οι Πολιτείες και ο λαός) ακυρωμένη από τον εγκληματία πολέμου Αβραάμ Λίνκολν και με το habeas corpus και την νομότυπη διεξαγωγή δίκης κατεδαφισμένα από τα καθεστώτα George W. Bush και Obama, μόνο η 2η Τροπολογία (δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοφορίας) εξακολουθεί να ισχύει και αυτή υφίσταται την επίθεση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης AndrewCuomo.
Ο Κουόμο αποκάλυψε ότι η απειλή του για κυρώσεις εναντίον των πιστωτικών οργανισμών αποβλέπει να θέσει την ΄Ενωση Οπλοκατοχής εκτός λειτουργίας. « Ωθούμε την ΄Ενωση σε οικονομικό αδιέξοδο. 

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να την κλείσουμε». Ο τύραννος Κουόμο ξέρει ότι η ΄Ενωση δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τραπεζικό λογαριασμό και ασφαλιστική κάλυψη.

Για να είμαι σαφής, η επιτυχία της Ουάσιγκτον στο να καταστήσει την κυβέρνηση όπλο εναντίον του λαού επεκτάθηκε σε όλη την έκταση της αυτοκρατορίας και προς τα κάτω, στις κυβερνήσεις των Πολιτειών των ΗΠΑ.

Όταν σε αυτό προσθέσουμε στην μαζική κατασκοπεία σε βάρος των πολιτών, που κατέστησε δυνατή η ψηφιακή επανάσταση, έχουμε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο της ελευθερίας.
 
 
Το να μιλάει κανείς πλέον για «Δυτικές Δημοκρατίες» είναι ανεπίτρεπτη ψευδολογία. Δεν υπάρχει πια ούτε μία κυβέρνηση που να είναι υπόλογη στον λαό. Δεν μπορεί να υπάρχουν κυβερνήσεις ελεγχόμενες και υπόλογες στον λαό που κυβερνούν, χωρίς ελεύθερο Τύπο. 

Δεν υπάρχει ελεύθερη οικονομία ή ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, όταν επιχειρήσεις τιμωρούνται επειδή διατηρούν επιχειρηματικές σχέσεις με οργανισμούς που είναι στόχοι κυβερνητικής καταπίεσης.
Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» δεν ήταν παρά μια μεταμφίεση της επίθεσης εναντίον του αμερικανικού Συντάγματος, μιας επίθεσης που πέτυχε τον σκοπό της. Η χειρότερη πράξη προδοσία στην Ιστορία είναι η κυβερνητική κατάλυση του αμερικανικού Συντάγματος.
Η εποχή της τυραννίας έχει αρχίσει. Οι εκλογές δεν μπορούν να την σταματήσουν.

ΠΗΓΗ


oimos-athina.blogspot.com

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Ο ταλαιπωρος πλεον 05/07/2019 @ Μάιος 7, 2019 4:39 μμ

  Πολυ σωστο κειμενο.

 2. Τον Μαυροψύχη μπορείτε να τον φανταστείτε σαν ένα ψαρά που έχει ρίξει ένα παραγάδι και από κάτω το παραγάδι έχει άπειρα αγκίστρια: Σταρ σύστημα, θρησκευτικές και πολιτικές εξουσίες, ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία, εκφυλισμός του ανθρώπινου σώματος, κλοπές, εγωισμός, αυτοκτονίες, δολοφονίες, δολοπλοκίες, κάπνισμα, τεχνικές οικονομικές κρίσεις, μόνιμες πολεμικές συρράξεις, κ.ά. Μοναδικός του σκοπός και μέλημα είναι να σας πιάσει. Ούτε καν τον ενδιαφέρει το “αγκίστρι” που θα σας πιάσει, δηλαδή το δόλωμα, παρά μόνο το αποτέλεσμα. Γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σας πάρει την ενέργεια. Ποιο αγκίστρι απ’ όλα θα κάνει τη δουλειά του, ούτε καν έχει σημασία. Έτσι κι αλλιώς τα αγκίστρια είναι πολλά, αλλά το παραγάδι είναι ένα, γιατί όλες οι εξουσίες του πλανήτη εκπαιδεύουν τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα: την έλλειψη ουσιαστικής ελευθερίας και τον εγκλωβισμό του Νου.

  ΕΙΝΑΙ Ο “ΜΑΕΣΤΡΟΣ”, ΤΟ ΚΥΡΙΟ “ΑΦΕΝΤΙΚΟ”, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΔΕΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ,

  Ο Μαυροψύχης είναι ο εχθρός που καλείται να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος και είναι αόρατος, κρύβεται, έχει ύπουλα και κρυφά όπλα, και προκαλεί σύγχυση και ψευδαισθήσεις μέσα από τις μεταμορφώσεις που μπορεί και παίρνει. Γι’ αυτό και πρέπει να τον “σπουδάσετε”, όσο περισσότερο γίνεται. Γιατί όχι μόνο διαβάλει ψυχές, αλλά και αυτές με τη σειρά τους διαβάλουν άλλες κ.ο.κ.

  Ο Μαυροψύχης γνωρίζει ότι η βασιλεία του επί της γης, τελειώνει και με σπασμωδικές κινήσεις παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Οι νόμοι που εφαρμόζονται σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της ανθρωπότητας, σ’ όλες τις ηπείρους, σ’ όλα τα κράτη, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουν μόνο ένα σκοπό: να υποδουλώσουν και να εγκλωβίσουν τους ανθρώπους, εμποδίζοντας την πνευματική τους εξέλιξη. Και πλέον όλα αυτά γίνονται εντελώς απροκάλυπτα.
  http://kataklusmosnoe.blogspot.com/2015/08/blog-post_25.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*