The Golden Web-Το συγκεκριμένο αρθρό θα το αναρτούμε ξανα και ξανά καθε βράδυ μέχρι να βρείτε τρόπο ολοί να το κατανοήσετε!


Loading...

28 thoughts on “The Golden Web-Το συγκεκριμένο αρθρό θα το αναρτούμε ξανα και ξανά καθε βράδυ μέχρι να βρείτε τρόπο ολοί να το κατανοήσετε!

 1. Ανώνυμος says:

  τι να καταλαβουμε που οσο και να το ανεβασεις εμεις που δεν καταλαβενουμε την βαρβαρικη το ιδιο εξυπνοι θα ειμαστε οπος και πριν

  στραντζερ

 2. Ανώνυμος says:

  ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ Η ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤYΟΥ HELLENIAN

  ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ

  Ο.Ε.Α.

  ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ

  ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ… AΠO THN ΠPΩTH ΔIAΣTAΣH,
  AΦIKNOYMENOΣ EIΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,
  AΠOKTHΣE EΛEΓXO TΩN NEΩN IKANOTHTΩN ΣOY.
  ΣYNHΘIΣE THN NEA OΠTIKH TΩN OΦΘAΛMΩN ΣOY.
  ΠEIPAMATIΣOY ME TIΣ NEOENEPΓOΠOIHΘΕΙΣEΣ ΔYNAMEIΣ ΣOY.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΑΚΡΙΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ…. ΟΥΔΕΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
  ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.
  ΠOΛΛEΣ AΠO TIΣ ΔΙΟΔOYΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ EINAI ΠAΓIΔEYMENEΣ.
  ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, ΒΡΩΜΕΡΑ, MIΣANΘPΩΠA ΔPAKONIANA ΣEΛHNIAKA ONTA.
  ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤA ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ENTYΠΩΣIAKA ΠOΛYXPΩMA ΦΩTA, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΥΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘOYN ΝΑ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣOYN.
  MEINE MAKPIA AΠO ΑΥΤΑ TA ΣEΛHNIAKA ΠAPKA – "LUNA PARK",

 3. Ανώνυμος says:

  TA OΠOIA EYPIΣKONTAΙ ΔIAΣKOPΠIΣMENA EIΣ TPOXIA ΠEPIΞ THΣ ΓAIAΣ(ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΟΠΤΡΑ ΑΠΟ ΝΕΤΡΙΝΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ.)
  MEINE MAKPIA AΠO THN ΔPAKONIANH ΣEΛHNH.
  ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
  ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ)
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ.
  ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
  ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΟΥ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ.
  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
  ΦOPA ΠPOΣΩΠEIA.
  ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.
  ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣE ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ.
  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ
  ENΔEXOMENΩΣ, NΑ XPEIAΣΘEI ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕIΣ.
  ΘA EIMEΘA EKEI.
  NA ΘYMAΣAI, ΟΤΙ MONON H AΓNOIA KAI Ο ΦΟΒΟΣ ΤΡΕΦOYN ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
  ΔΙΟΤΙ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
  ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ
  ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔPAKONIANHΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗΣ) ΚΑΙ THΣ ΛΙΛΙΘ, ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ KAI OYPΛIAZONTAΣ BAΣANIZOMENEΣ,(Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ)
  OMHPOI TOY ΓAΛAΞIAKOY EΓKΛHMATIA ΤΖIOYNT-ΓIAXBE-IAXΩBA-ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ,ΣΕΝΤΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ XPIΣTOY-ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ KAI TOY KATAΠTYΣTOY,
  ΠPΩHN ANΔPOMEΔIOY, ΠPOΔOTH AΠOΣTATH KPONOY-ΣABBAΩΘ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

 4. Ανώνυμος says:

  ΟΣΟΙ EΛΛHNEΣ KAI OΣOI ANΘPΩΠOI, EXOYN AΠOΠOIHΘEI THΣ ENΦΩTOY ANΘPΩΠINOY ΦYΣEΩΣ TOYΣ
  KAI EXOYN ΣYNEIΔHTΩΣ METATPAΠEI EIΣ EPEBOΛAΓNA AΠOKTHNΩMENA EPΠONTA ΠPOBATA
  – ΠΙΣΤΟYΣ OIAΣΔHΠOTE ΘΡΗΣΚΕΙAΣ 'H ΣTOAΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ OYΔEMIA ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔIAΦYΓHΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ''ΚΑΛΟΥ'' ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.

  ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ
  ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ) ,ΣΩΦΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.(ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ )
  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ,ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
  ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ OI ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.
  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ… ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.
  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣEΩΣ
  Ο.Ε.Α.
  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 11.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ .
  ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

 5. Ανώνυμος says:

  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.

  Υ.Γ. ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΡΑΧΩΔΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΟΠΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΑΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΟΦΥΓΕΤΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ.
  Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Π.Χ. ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ,ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ,Κ.Λ.Π)
  ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
  ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΜΑΙΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
  tolis3000gtpower@yahoo.gr

  perseys_team@hotmail.com

  achilleas108@yahoo.gr
  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
  Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ (με αποδειξεις ενοχης)
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
  (ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΜΜΕ".ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΑΙ, ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!)
  http://perseysteam.blogspot.com/2011/07/blog-post_28.html

 6. Ανώνυμος says:

  Οσον αφορά στο βιντεάκι, δίδει σημαντικές πληροφορίες αλλά αν κάποιος δεν γνωρίζει καλά την αγγλικήν, χάνεται στη μετάφραση…βοήθεια κανείς???
  Σημαντικό κατα τη γνώμη μου και το κείμενο για τις παγίδες ψυχών…έχω προσπαθήσει να μελετήσω άρθρα της ΟΕΑ αλλά τα υβριστικά σχόλια με αποσυντονίζουν. Καταλαβαίνω την απόγνωση που τους κατακλύζει, δηλαδή να προσπαθείς να πεις την αλήθεια και να νιώθεις πως χτυπάς σε ντουβάρια(απο προσωπική εμπειρία μπορώ να πω, πως νιώθω το ίδιο, καθώς όποτε πάω να μιλήσω για την σελήνη, με κοιτάνε με τρόμο και με μια δόση λύπησης προς το πρόσωπό μου και καλά τι θα μας πει πάλι η τρελή…-το βλέπω στα μάτια τους..-που να τους προτείνω και τα παραπάνω…
  Θέλει λεπτό χειρισμό η αφύπνιση του κόσμου για να έχεις αποτέλεσμα

 7. Ανώνυμος says:

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ..ΕΧΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Θα ΧΡΕΟΚΩΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ…Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ..

  • Ανώνυμος says:

   Auto einai to provlima mas??? O diaxeiristis tou blog nomizo kserei oti ekei pou vriskomai den exo elliniko pliktrologio. Vlepei ta klik sta (statistika tou) edo kai arketo kairo apo perioxi periergi voriou tis ellados.

 8. Ανώνυμος says:

  Η μόνη αλήθεια είναι το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού του Σωτήρος! Όλα τα άλλα είναι φιλοσοφίες, ψευδοεικασίες, παραλογισμοί, πλάνες, δαιμονιώδεις ιστορίες κλπ…

 9. nyeuis1 says:

  Θα γινει διαστημικη επιθεση. Θα φονευθουν ολοι εκτος απο την πλειμειτ 1962. Αυτη θα παει στο αστρο του Ραρακη οπου παντρευτει. Τα υπολοιπα ειναι απορρητα

 10. Ανώνυμος says:

  Λένε μεταξύ τους πως ειναι η πιό παλια μυστική αδελφότητα.Το αστείο δεν ειναι αυτό μα το οτι το πιστεύουν κιολας.Ηξεραν η δεν ηξεραν τι θα συναντλησουν;

 11. Ανώνυμος says:

  …….ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑ'Ι΄ΤΟΥ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.
  Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΑΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.
  Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΗ Η KABBALA KAI ΑΛΛΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *