TEΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ

To φαιοκόκκινο μέτωπο που ευαγγελίζεται το νέο Μεσαίωνα!
σ.σ. ΑΟΡΑΤΟΥ: Ήξερα τις κατηγορίες για τη Χ.Α, τούτος εδώ μας λεεί ότι όλοι οι αντιμνημονιακοί είναι Φασίστες…ή μαλλον όποιος δεν είναι δοσίλογος είναι φασίστας…Φυσικά πρόκειται για νεοφιλελευθερο καπιταλιστό ιστολόγιο στυλ Μάνου-Αδριανόπουλου …με ολίγον τι από Κουβέλη…και αριστερά του Κολωνακίου… 

ρε σεις τελικά μήπως λέγοντας ΜαυροΚόκκινο φασισμό μιλάει για το ιστολόγιο μου;;;; χαχαχαχαχαχα…Πρόκειται για μια άτυπη συμμαχία ακροδεξιών και ακροαριστερών πλαισιωμένων με ‘αγανακτισμένους’ προνομιούχους του πελατειακού κράτους και των συντεχνιών  που προσφάτως έχασαν προνόμια και τώρα μαζεύονται σε κάθε δημόσια εκδήλωση και μοιράζουν μούντζες, γιαούρτια, απειλές ενίοτε και κλωτσιές.
Φαινόμενα που αγκαλιάζονται, ενθαρρύνονται από το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΕΠΑΜ και τον Καζάκη, τον Μίκη, τον Καμένο, τη Χρυσή Αυγή, εκκλησιαστικούς κύκλους και προσφάτως και το ΛΑΟΣ.

Είναι το λεγόμενο αντιμνημονιακό μέτωπο που στην πραγματικότητα είναι όλοι αυτοί που πάντα αντιδρούσαν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης κι εκσυγχρονισμού του κράτους.
Για σκεφτείτε λίγο σε τι αντιδρούν;

  1. Λένε ότι δήθεν ξεπουλιέται η Ελλάδα – αλήθεια πως ακριβώς ξεπουλιέται  η Ελλάδα; Επειδή θα πουληθεί η ΔΕΗ και ο ΟΠΑΠ; Ποιοι θα χάσουν από αυτές  τις πωλήσεις; Οι Φωτόπουλοι της ΔΕΗ και τα τρωκτικά του ΟΠΑΠ με τους μιζαδόρους; Και τι κακό έπαθε η χώρα με την πώληση του ΟΤΕ, του ΟΛΠ, της Αττικής Οδού, του αεροδρομίου των Σπάτων κτλ – τι ακριβώς έπαθε η Ελλάδα μπορούν να μας πουν;
  2. Λένε πως τα μέτρα του μνημονίου ωθούν τον κόσμο στην εξαθλίωση με αύξηση φορολογίας,  πετσόκομμα μισθών και συντάξεων και αύξηση της ανεργίας
  • Όλα αυτά όμως  γίνονται  γιατί ακριβώς τα κόμματα αρνούνται να τα βάλουν με το πελατειακό κράτος και να κόψουν δαπάνες από το δημόσιο με αποτέλεσμα να αυξάνουν την φορολόγηση, να κλείνουν επιχειρήσεις και να αυξάνεται η ανεργία – σκεφτείτε λίγο, 1 εκ. άνεργοι είναι όλοι από τον ιδιωτικό τομέα
  • Οι μισθοί και οι συντάξεις  στο δημόσιο σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα ήταν υπερδιπλάσιοι
  • Όσον αφορά τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα μόνον όσοι ζουν στην γυάλα των συντεχνιών τους δεν γνωρίζουν πως βρίσκονται στα επίπεδα των 600 ευρώ εδώ και χρόνια και μάλιστα το 30 με 40% στην μαύρη εργασία ανασφάλιστα. Είναι τουλάχιστον υποκρισία να το θυμούνται τώρα και να το χρεώνουν στο μνημόνιο
  • Εύκολα μιλάμε για μισθούς πείνας αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι μισθοί αλλά οι τιμές στα αγαθά. Θα μπορούσαμε να ζητάμε βασικό και 1000 ή και 1500 ευρώ γιατί όχι; Όμως το ύψος των μισθών μιας χώρα εξαρτάται άμεσα από την παραγωγικότητα και το ΑΕΠ. Πως είναι δυνατόν να έχουμε εμείς υψηλότερους μισθούς από την Ισπανία που έχει σχεδόν διπλάσιο ΑΕΠ από την Ελλάδα. Αν λοιπόν έπεφταν οι τιμές στα αγαθά κατά 50% όπως θα έπρεπε να είναι, τότε τα 600 ευρώ έχουν σημαντική αγοραστική δύναμη

Προφανώς όλα αυτά είναι προσχήματα και καθόλου δεν έχουν να κάνουν με το μνημόνιο. Είναι η λυσσαλέα προσπάθεια φανατικών δογματικών ιδεολόγων μαζί με τις βολεμένες συντεχνίες που απλά δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την χώρα. Τα σκληρά μέτρα που βιώνουμε σήμερα δεν είναι αποτέλεσμα κανενός μνημονίου αλλά τα λάθη που συσωρεύτηκαν επί δεκαετίες και τις δικές μας λάθος νοοτροπίες.
Το φαιοκόκκινο μέτωπο θα κάνει την τελευταία του μεγάλη προσπάθεια να προκαλέσει χάος μέχρι και τις εκλογές, μετά δεν θα μπορούν να ισχυριστούν πως η κυβέρνηση δεν έχει την εντολή από τον λαό.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ενταθούν οι τραμπουκισμοί και ο λαϊκισμός των δημαγωγών  με καθαρά αντιευρωπαϊκές κορώνες και ακριβώς τότε θα αποκαλυφθεί ο πραγματικός τους ρόλος. Το πρόβλημά τους είναι η Ευρώπη, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνουμε κομμάτι της Ευρώπης γιατί τότε θα χάσουν προνόμια …αιώνων.
Νιώθουν απέχθεια για την Ευρώπη αλλά δεν μας λένε ποια είναι τα δικά τους πρότυπα αν και γνωρίζουμε. Ας μας πούνε όμως σε ποιο άλλο μέρος του πλανήτη υπάρχει περισσότερη δημοκρατία, ευνομία, σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, ισονομία, ευημερία, ποιότητα ζωής παρ’όλες τις ελλείψεις και τα όποια τρωτά και λάθη στις πολιτικές της;
Το φαιοκόκκινο μέτωπο θέλει απλώς την καταστροφή της Ευρώπης προβάλλοντας και υπερβάλλοντας στις αδικίες και τις ανισότητες, αποσιωπώντας εντελώς όλα τα θετικά γιατί ευαγγελίζονται έναν άλλο κόσμο  – οι βολεμένοι των συντεχνιών προφανώς θέλουν να διατηρήσουν το status quo των προνομίων τους – οι φασίστες και οι κόκκινοι φασίστες έναν κόσμο ολοκληρωτισμού.
Ντύνουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα με τον μανδύα της ιδεολογίας – υποκατάστατο της θρησκείας μιλώντας για ισότητα, δικαιοσύνη και άλλα τέτοια ωραία ενώ στην πραγματικότητα είναι φανατισμένο  ταλιμπάν που θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο τις θέσεις τους. Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που αντιδρούν και τους απερίγραπτους τραμπουκισμούς.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται;
Πριν 1900  χρόνια ένα αντίστοιχο κίνημα είχε ξεκινήσει στους κόλπους του Ρωμαϊκού κράτους. Οι χριστιανοί ευαγγελίζονταν έναν κόσμο ισότητας, αδελφοσύνης και δικαιοσύνης ενάντια στο απάνθρωπο καθεστώς των Ρωμαίων. Τα επιχειρήματα ήταν παρόμοια με των σημερινών αντιευρωπαϊστών
Σήμερα χάριν της προπαγάνδας των νικητών όλοι πιστεύουν πως οι χριστιανοί είχαν να κάνουν με ανθρωπόμορφα τέρατα.
Φυσικά σήμερα ο καθείς που γνωρίζει έστω και στο ελάχιστο τα πεπραγμένα της περιόδου από τον 2ο  π.Χ. αι. μέχρι και τον 4ο  μ.Χ. αι. μπορεί να διαβεβαιώσει πως αυτή η περίοδος όχι μόνον δεν ήταν παρακμή αλλά πλην κάποιων  εξαιρέσεων-οι οποίες φυσικά είναι και οι μοναδικές που παρουσιάζονται από τα βιβλία ιστορίας και τις ταινίες του Χόλλυγουντ-υπήρξε ίσως η ειρηνικότερη περίοδος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Υπήρχε  πολιτισμική, φιλοσοφική και θρησκευτική ελευθερία. Η Αθήνα από στρατιωτική και πολλές φορές βίαιη ηγεμονία κατά την εποχή του Περικλέους, μετετράπη σε μία πραγματική πνευματική ηγεμονία όπου δρούσαν ελευθέρως-ακόμη και με κρατικές ενισχύσεις από την Ρώμη και ειδικότερα την εποχή του Μάρκου Αυρήλιου-πλήθος φιλοσοφικών αιρέσεων οι οποίες είχαν γίνει πνευματικοί καθοδηγητές των ανθρώπων της εποχής και αποτελούν ακόμη και σήμερα ίσως τη μεγαλύτερη πνευματική κληρονομιά της ανθρωπότητας.
Οι φιλοσοφικές σχολές στον ελληνορωμαϊκό κόσμο, δεν περιορίζονται μόνον στην Αθήνα αλλά επεκτείνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της αυτοκρατορίας ενώ στην Αθήνα που παραμένει το πνευματικό κέντρο οι έφηβοι μαθητές διδάσκονται υποχρεωτικά μαθήματα από την πλατωνική, αριστοτελική, στωϊκή και επικούρεια φιλοσοφία  κάτι που επί Αυρήλιου γίνεται πλέον σε κάθε μεγάλη πόλη  του Ρωμαϊκού κράτους!!!
Εκείνη την περίοδο γράφτηκαν μερικά από τα σημαντικότερα φιλοσοφικά έργα από Τιτάνες του πνεύματος όπως ο Πλωτίνος, ο Πρόκλος, ο Πορφύριος, ο Πλούταρχος,ο Ολυμπιόδωρος, ο Δίων , ο Σαλούστιος, o Σενέκας, ο Κικέρων, ο Γαληνός, ο Κέλσος, ο Επίκτητος, ο Νουμήνιος, ο Κρόνιος, ο Αυρήλιος ο Ιουλιανός, ο Ιάμβλιχος, ο Σώπατρος, ο Αμμώνιος, ο Ιεροκλής, ο Απολλώνιος Τυανεύς και πλήθος άλλων.
Εκείνη η εποχή παρήγαγε πλήθος φιλοσόφων, ποιητών, καλλιτεχνών, επιστημόνων  και κάθε άλλο παρά παρακμιακή μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντιθέτως με την επικράτηση του χριστιανισμού σταμάτησαν και η φιλοσοφία και οι τέχνες και οι επιστήμες, ο πολιτισμός αφανίστηκε ολοκληρωτικά!
Η αλήθεια είναι  πως στο Ρωμαϊκό κράτος εκτός από μια ιμπεριαλιστική δύναμη ήταν φορέας πολιτισμού, ευημερίας και ευνομίας συγκριτικά με τις άλλες κρατικές οντότητες της εποχής.
Από άκρη σε άκρη του Ρωμαϊκού κράτους υπήρχαν δρόμοι, γέφυρες, αποθήκες τροφίμων, υδραγωγεία, λουτρά, θέατρα, βιβλιοθήκες, φιλοσοφικές σχολές που χρηματοδοτούνταν από το κράτος, τέχνες, επιστήμες και πολλά άλλα.
Τι έγινε όμως όταν επικράτησαν οι χριστιανοί; Συνέχισαν να υπάρχουν οι δομές ενός ιμπεριαλιστικού κράτους ΜΟΝΟΝ που τώρα θα χανόντουσαν από προσώπου γης όλα εκείνα τα πολιτισμικά επιτεύγματα και θα χρειάζονταν περίπου 1000 χρόνια για να μπορέσει ξανά η Ευρώπη μέσω της Αναγέννησης να ανακαλύψει τον πολιτισμό και τις αξίες του.
Θα επιτρέψουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να μας γυρίσουν πάλι στον Μεσαίωνα; Άνθρωποι που παροτρύνουν τα παιδιά τους ή τους μαθητές τους να μοιράζουν μούντζες ή να γιουχάρουν καλλιτέχνες ή να καίνε σε μια νύχτα όλα τα νεοκλασικά της Αθήνας, δεν είναι προφανές  τι επιδιώκουν και ποια κοινωνία οραματίζονται;
Ο κοινός παρανομαστής όλων αυτών των ομάδων είναι η απέχθεια που έχουν για την Ευρώπη και τον πολιτισμό της, θέλουν μια Ελλάδα συνέχεια των κλεφταρματωλών φύλαρχων και των κοτζαμπάσηδων. Είναι μια ανίερη συμμαχία φασιστών, αναρχοφασιστών, σταλινοφασιστών και φασιστοσυντεχνιασμένων που θέλουν να επιβάλουν ένα καθεστώς βίας και τρομοκρατίας. Δημαγωγούν ασύστολα, λαϊκίζουν και απειλούν θεούς και δαίμονες με χαρακτηρισμούς κι εκφράσεις που δηλώνουν μισαλλοδοξία και φανατισμό όπως – προδότες, δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες, μιλούν για κρεμάλες και άλλα φαιδρά.

Αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι αποτέλεσμα μιας δίκαιης αγανάκτησης. Αυτές οι συμπεριφορές είναι το αποτέλεσμα δογματικών και μισαλλόδοξων ιδεολογιών, ψυχικά άρρωστων ανθρώπων που αντιλαμβάνονται το διαφορετικό ως εχθρό, που παντού βλέπουν συνομωσίες και πάντα θεωρούν πως το «κακό» βρίσκεται στους άλλους, ποτέ δεν φταίνε αυτοί και για τίποτα. Έτσι ορίζεται και ψυχιατρικά η διαταραγμένη προσωπικότητα.

Αρνούνται με πάθος να αναγνωρίσουν οτιδήποτε θετικό τους παρέχει ένας πολιτισμός – ο ευρωπαϊκός – που είναι ο πιο δημοκρατικός και ανθρωπιστικός από κάθε άλλον που έχει υπάρξει. Τα ίδια ψυχικά διαταραγμένα άτομα που πριν 20 αιώνες  αμφισβήτησαν κι επιτέθηκαν στις αξίες του τότε ευρωπαϊκού κόσμου, όταν επικράτησαν τον βύθισαν σε έναν σκοταδιστικό Μεσαίωνα 1000 ετών, θα τους το ξανά επιτρέψουμε;
Μήπως ήλθε η ώρα να αντιδράσουμε δυναμικά; Όταν θα έχει εκκολαφθεί το αυγό του μαυροκόκκινου φασισμού θα είναι πλέον αργά!

https://ecosmopolis.wordpress.com
http://katohika.gr/2012/06/23/te-2/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *