Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

00:32 - 11/09/2022

Σύμβουλος του Μπάιντεν: «Ο Θεός μας έδωσε δύο χέρια, το ένα για το εμβόλιο της γρίπης και το άλλο για το εμβόλιο του κορωνοϊού»

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σύμβουλος του Μπάιντεν: «Ο Θεός μας έδωσε δύο χέρια, το ένα για το εμβόλιο της γρίπης και το άλλο για το εμβόλιο του κορωνοϊού»

Ο Ashish Jha, σύμβουλος για τον κορωνοϊό του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, έβαλε τον Θεό στη μέση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στην οποία κάλεσε τους ανθρώπους να κάνουν και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και αυτό της γρίπης.

Ο γιατρός είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι πιστεύει ότι οι Αμερικανοί πρέπει να κάνουν και τις δύο ενέσεις και ότι ο Θεός τους έχει δώσει όπλα για να κάνουν τις ενέσεις.

Μια καλή ιδέα’

«Περιμένουμε από εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν αυτόν τον μήνα την ένεση», ισχυρίστηκε ο Ashish Jha.

«Καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν στο σχολείο, επιστρέφουν στη δουλειά τους, επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους μετά το καλοκαίρι και καθώς ξεκινά η ετήσια εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης, αναμένουμε ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα επιλέξουν να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού την ίδια στιγμή. “.

«Αυτή είναι μια καλή ιδέα», τόνισε ο γιατρός. «Πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός μας έχει δώσει δύο χέρια για αυτόν τον λόγο: το ένα για το εμβόλιο της γρίπης και το άλλο για το εμβόλιο του κορωνοϊού».

Δύο φορές θετικός

Ο σύμβουλος του Μπάιντεν για τον κορωνοϊό πλημμύρισε με επικρίσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τετραπλά εμβολιασμένος Πρόεδρος Μπάιντεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά στα τέλη Ιουλίου. Η σύζυγός του, η οποία επίσης έχει εμβολιαστεί τέσσερις φορές και έχει υποβληθεί σε θεραπεία με το αντιικό φάρμακο Paxlovid, βρέθηκε επίσης θετική στον κορωνοϊό δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

KORAKAS NEWS



Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Μπορείτε να τα κάνετε και πόδια, για να περπατάτε στα τέσσερα!!!

  2. Και στον κωλο σας,οταν σας φαγουριζει,τι βαζετε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*