Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
00:32 - 11/09/2022

Σύμβουλος του Μπάιντεν: «Ο Θεός μας έδωσε δύο χέρια, το ένα για το εμβόλιο της γρίπης και το άλλο για το εμβόλιο του κορωνοϊού»

Σύμβουλος του Μπάιντεν: «Ο Θεός μας έδωσε δύο χέρια, το ένα για το εμβόλιο της γρίπης και το άλλο για το εμβόλιο του κορωνοϊού»

Ο Ashish Jha, σύμβουλος για τον κορωνοϊό του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, έβαλε τον Θεό στη μέση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στην οποία κάλεσε τους ανθρώπους να κάνουν και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και αυτό της γρίπης.

Ο γιατρός είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι πιστεύει ότι οι Αμερικανοί πρέπει να κάνουν και τις δύο ενέσεις και ότι ο Θεός τους έχει δώσει όπλα για να κάνουν τις ενέσεις.

Μια καλή ιδέα’

«Περιμένουμε από εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν αυτόν τον μήνα την ένεση», ισχυρίστηκε ο Ashish Jha.

«Καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν στο σχολείο, επιστρέφουν στη δουλειά τους, επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους μετά το καλοκαίρι και καθώς ξεκινά η ετήσια εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης, αναμένουμε ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα επιλέξουν να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού την ίδια στιγμή. “.

«Αυτή είναι μια καλή ιδέα», τόνισε ο γιατρός. «Πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός μας έχει δώσει δύο χέρια για αυτόν τον λόγο: το ένα για το εμβόλιο της γρίπης και το άλλο για το εμβόλιο του κορωνοϊού».

Δύο φορές θετικός

Ο σύμβουλος του Μπάιντεν για τον κορωνοϊό πλημμύρισε με επικρίσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τετραπλά εμβολιασμένος Πρόεδρος Μπάιντεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά στα τέλη Ιουλίου. Η σύζυγός του, η οποία επίσης έχει εμβολιαστεί τέσσερις φορές και έχει υποβληθεί σε θεραπεία με το αντιικό φάρμακο Paxlovid, βρέθηκε επίσης θετική στον κορωνοϊό δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

KORAKAS NEWS

Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Μπορείτε να τα κάνετε και πόδια, για να περπατάτε στα τέσσερα!!!

  2. Και στον κωλο σας,οταν σας φαγουριζει,τι βαζετε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*