09:57 - 11/11/2018

Σκλάβοι

 

Γεγονός είναι ότι η μεγάλη μάζα της ανθρωπότητας βρίσκεται σε νάρκωση, ανίκανη να αντιληφθεί τη σαπίλα του συστήματος μέσα στο οποίο γεννιέται και πεθαίνει.

Και στη χώρα μας, επίσης, λόγω πολλών παραγόντων που έχουν αναλυθεί διεξοδικά σε προηγούμενα άρθρα, η μεγάλη μάζα κοιμάται ύπνο βαθύ με πιθανότητες να ξυπνήσει από μηδενικές έως ελάχιστες.

Και αυτό παρά τα απάνθρωπα, βάναυσα, τιμωρητικά και εξοντωτικά μνημόνια και μέτρα (εκ πρώτης όψεως οικονομικής φύσης) επιβαλλόμενα από τους επικυρίαρχους της ανθρωπότητας, που μισούν και αποστρέφονται τον ελληνισμό και τους Έλληνες, και εφαρμοζόμενα από τα ντόπια (ή σχεδόν ντόπια γιατί δεν είναι απόλυτα σίγουρο αν έχουν όντως ελληνική καταγωγή) τσιράκια-υπαλλήλους τους.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι γύρω μας δεν μπορούν, δεν εννοούν και δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι ΌΛΟΙ οι εμφανιζόμενοι στην πολιτική σκακιέρα του τόπου, μηδενός εξαιρουμένου, είναι πιόνια τους που τα κινούν αόρατα, για το ευρύ κοινό, χέρια.

Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι η ψήφος τους δεν έχει καμία απολύτως σημασία σε αυτή την ψεύτικη και κίβδηλη δημοκρατία, που στην πραγματικότητα πρόκειται για μια έντεχνα καμουφλαρισμένη απολυταρχία, καθώς οι εκλογές γίνονται κατ’ επίφαση και για την καλλιέργεια ψευδαισθήσεων στο μέσο πολίτη-ψηφοφόρο ώστε να πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάζει το σύστημα και έτσι αυτό να διαιωνίζεται σε ένα φαύλο κύκλο συστηματικής κοροϊδίας και αναίσχυντων ψευδών.

Καθώς μάλιστα οι περισσότεροι άνθρωποι αποτελούν μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί με μικρή μνήμη και ροπή στην εξαπάτηση, σε σημείο που να τους έχει γίνει πια δεύτερη φύση, ούτε θυμούνται μετά από λίγο καιρό ότι τους ξεγέλασαν με ωραία, παχιά λόγια για να αποσπάσουν την ψήφο νομιμοποίησης αλλά και εύκολα αποδέχονται την όποια μορφή εκμετάλλευσης και καταδυνάστευσης, όπως για π.χ. τους άδικους, απάνθρωπους και παντελώς αδιάφορους για το υποτιθέμενο χρέος της χώρας φόρους, οι οποίοι έχουν όπως όλα τα μέτρα που υπαγορεύουν οι επικυρίαρχοι διπλό σκοπό: τιμωρητικό και εξοντωτικό.

Μεγάλος μέρος του ελληνικού λαού έχει, δυστυχώς, συνηθίσει να το κοροϊδεύουν και να το εξαπατούν, καλλιεργώντας του ταυτόχρονα το φόβο, την ενοχή και το μίσος για το διπλανό τους, κάθε φορά που τα ελεγχόμενα και καθοδηγούμενα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στοχοποιούν κάποιον, προκειμένου να σπέρνουν τη διχόνοια και τη διαίρεση ανάμεσα στο λαό ώστε να μην επαναστατήσει και ξεσηκωθεί.

Μέσα από τη συστηματική χειραγώγηση, είναι ανίκανοι πλέον να αντιδράσουν και παθητικά δέχονται στην κυριολεξία τα πάντα, ακόμη και τον εξευτελισμό, τη μιζέρια, την καταπίεση.

Και αφού διαπίστωσαν ότι αυτή η τακτική έχει φέρει την ανοχή και την παθητικότητα, σκέφτηκαν να ξεπεράσουν κάθε όριο θράσους και να πάνε δέκα βήματα παρακάτω: στην εξώφθαλμη προδοσία της χώρας, με τον επικείμενο διαμελισμό της.

Και πάλι η μεγάλη μάζα δείχνει μια αδιανόητη ανοχή, σαν να μην έχει κατανοήσει ότι αυτό που διακυβεύεται είναι η ίδια της η ζωή.

Γιατί διαμελισμός χώρας με ειρηνικά μέσα δεν νοείται.

Και ας μεθοδεύεται έτσι.

Ακόμη και αν τα τσιράκια-υπάλληλοι νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός είναι τόσο μαλθακός, αδιάφορος, ανόητος, ανιστόρητος και αποχαυνωμένος που θα αποδεχθεί άνευ αντίδρασης κάθε αθλιότητα, ακόμη και επιβουλή της ζωής του , δεν υπολογίζουν τους αστάθμητους παράγοντες ή  ακόμη και την αντίδραση υπερκείμενων δυνάμεων, όπως π.χ. η Ρωσία για την οποία τα Βαλκάνια είναι χώρος ζωτικής σημασίας. Ο κίνδυνος μιας γενικευμένης σύγκρουσης είναι τώρα υπαρκτός περισσότερο από ποτέ, αν μάλιστα στο φιτίλι υπολογίσουμε και όλο αυτόν τον αλλότριο, αλλογενή και αλλόθρησκο εισαγόμενο πληθυσμό που επιχειρούν να εγκαταστήσουν στη χώρα μας, και εκτός ελαχίστων «μωρών παρθένων» οι περισσότεροι, όσο βλάκες και αν είναι, έχουν καταλάβει ότι ο ρόλος τους κάθε άλλο παρά ειρηνικός είναι.

Όμως, το γεγονός παραμένει: η μεγάλη μάζα δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως ότι ο πλανήτης αυτός (και η χώρα μας φυσικά) διοικείται από μερικές οικογένειες, όπως Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Ουίνδσορ, Σινκλέρ, Ντιπόν κ.α., τα μέλη των οποίων βρίσκονται στο παρασκήνιο κινώντας τις μαριονέτες τους, που εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές τους, στο προσκήνιο αφενός των τραπεζών και αφετέρου της πολιτικής.

Στην πραγματικότητα, τραπεζίτες και πολιτικοί είναι τυφλά τους όργανα που εργάζονται για να πραγματοποιήσουν το διαχρονικό τους σκοπό: τον έλεγχο της ανθρωπότητας και την απομύζησή της. Ίσως και τη μεγάλη συγκομιδή.

Αυτοί βρίσκονται πίσω από κάθε λογής πολέμους, ταραχές, φρικαλεότητες, την πείνα και τη δυστυχία του πλανήτη, ώστε να καταληστεύουν τους φυσικούς πόρους των χωρών και να δυναστεύουν τον πληθυσμό, φροντίζοντας να εκτρέφουν συνεχώς το φόβο του, αφού από αυτόν τρέφονται κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση: μια χώρα σε συνεχή υποτέλεια και μόνο κατ’ όνομα δημοκρατία.

Τα τελευταία χρόνια, την κατάντησαν χειρότερα και από αποικία (αφού η αποικία έχει κάποιο είδος προστασίας από τη μητρόπολη).

Μια χώρα, κατ’ επίφαση, αφού αλυσοδεμένη σε ένα χρέος φάντασμα που ουδείς γνωρίζει πώς προέκυψε, πώς διογκώθηκε και πώς διαιωνίζεται, ώστε να δικαιολογεί τη λήψη εξοντωτικών μέτρων πέραν πάσης φαντασίας, ώστε να έχει ξεπουληθεί η χώρα και οι κάτοικοι της μαζί, οι οποίοι, μάλιστα, ενώ αντικαθίστανται μπροστά στα μάτια τους, επαίσχυντα από νεοεισερχόμενο πληθυσμό από Ασία και Αφρική, υπό τη βιτρίνα του «πρόσφυγα» που με τόσο ζήλο και σκαιότητα προωθούν οι διάφορες ΜΗΚΥΟ του κ. Σόρος αλωνίζοντας κυριολεκτικά σε βάρος κάθε νομιμότητας και πολιτειακής τάξης.

Το ερώτημα, στην κρίσιμη καμπή, που βρισκόμαστε, είναι αν θα μπορέσουν να ξυπνήσουν οι σκλάβοι.

Φυσικά, η τέχνη των επικυριάρχων έγκειται ότι έχουν καμουφλάρει τόσο καλά τη σκλαβιά που φαίνεται, σχεδόν, ελευθερία, χάρη κυρίως στην τεχνολογία και τα μαραφέτια της, τις οθόνες των τηλεοράσεων, των κινητών και των υπολογιστών, τα καταναλωτικά αγαθά και την ασυδοσία στις ερωτικές και σεξουαλικές σχέσεις που με θράσος αποκαλούν «απελευθέρωση και πρόοδο».

Η απάντηση είναι απλή: ακόμη και με το μεγαλύτερο σοκ, και στην Ελλάδα εφαρμόστηκε όσο πουθενά αλλού το δόγμα του σοκ και δέους, ο σκλάβος δεν μπορεί να αφυπνιστεί και να αντιδράσει.

Ο προγραμματισμός του είναι εγγενής και, δυστυχώς, στην εποχή μας επιτείνεται από τα Μέσα της Μαζικής Εξαπάτησης που κρατούν σε διαρκή καταστολή τη λογική και τη συναίσθηση του, υπνωτίζοντάς τον και συσκοτίζοντάς του τις παραστάσεις περί πραγματικότητας, ενώ αφοπλίζουν, σατανικά, την κρίση του και αναστέλλουν την ελεύθερη βούλησή του, υπαγορεύοντάς του πώς να ζει, σκέφτεται, αισθάνεται και ενεργεί.

Αφού λοιπόν ο σκλάβος δεν ενεργοποιεί το ένστικτο της αντίδρασης στη σκλαβιά του ούτε με το σοκ, αντίθετα, δε, τα αλλεπάλληλα σοκ τον βυθίζουν ακόμη περισσότερο στη δουλεία του αφού εξουδετερώνουν άμα τη γενέσει την όποια αντίσταση, ίσως χρειάζεται ένα μεγάλο, δραματικό και έντονο γεγονός που θα τον ξυπνήσει από τον λήθαργο ενώ ταυτόχρονα θα ανατρέψει ή έστω δυσκολέψει την εφαρμογή των σχεδίων των επικυρίαρχων.

Το ποιο θα είναι αυτό, κανείς δεν το γνωρίζει ακόμη, ένα όμως είναι στατιστικά επαληθεύσιμο: ακόμη και τα πιο άρτια οργανωμένα και πλήρως μελετημένα σχέδια ανατρέπονται από αστάθμητους παράγοντες.

Παλιότερα, τους αποκαλούσαν «θεομηνίες», «θεία επέμβασξ» ή απλά «γύρισμα της τύχης».

Σίγουρα, όμως, ένας από αυτούς είναι η αφύπνιση που προχωράει όλο και περισσότερο αποκαλύπτοντας πολλά περισσότερα από όσα θέλουν να κρύψουν και εκθέτοντας τους σκοπούς τους σε μια μικρή αλλά κρίσιμη μάζα της ανθρωπότητας, με σθένος,  νόηση και πίστη.

Τουλάχιστον σε αυτό βασίζεται το μεγαλύτερο, ίσως, στοίχημα στην πολυτάραχη ιστορία της …

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Σκλαβοι της μαυρης φλογας που εξουσιαζει εδω και παρα πολλους αιωνες της συνειδηση του πλανητη που παρηγαγε και την τομαριστικη λαμογικουλτουρα του εθνοπαπαρα και που εξουσιαζει την θρησκευτικη του ηγεσια οπως αλλωστε και την συνειδηση του αρχαιου ελιτστη αλαζονολαμογιοπαπαρα.

  Καμια θρησεια δεν προκειται να σας “σωσει” απο την φλογα της πηγης η οποια δεν αναγνωριζει Σκλαβους και Ελληνες αλλα οντα του συμπαντικου οργανισμου.

  Ο αγανακτισμενος αρχαιομαλακας ειδωλολατρης θεωρησε οτι δεν εχουν ψυχη οι Σκλαβοι και θεωρησε μαλιστα ως προσβολη την Αληθεια που μας θελει ολους Σκλαβους του ιδιου πυρηνα που εξουσιαζει τον πλανητη εδω και παρα πολλους αιωνες.

  Καποιοι μαλακες απογονοι του μαλακα βλεπουν ακομα “αψυχους” Σκλαβους και Ελληνες και αυτο ειναι το τραγικο με αυτη την ιστορια με τους “φυλετικα ανωτερους” παπαρελληνες που φανταζονται οτι κανουν πολεμους με τον “εχθρο” εκει οπου ειναι η ενσακρωση του εχθρου.

  Παρτε τους “αγανακτισμενους” και τους “γιατρους” και μαζι παρτε και το βρωμοεθνος σας και τις ειδωλολατρικες θρησκειες σας και αντε να δειτε ποιος ερχεται καθως ηρθε η ωρα του Κρονου.

 2. Η αληθεια δυστυχως 11/11/2018 @ 10:49 ΠΜ

  ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ….

 3. 10:44

  THE HAND OF SATURN = 1044
  1044 = THE TRIBULATION
  1044 = THE PURIFICATION
  1044 = BANISHMENT OF EVIL

  Αυτα και σε οτι αφορα τις κορες του Κρονου την Αληθεια/Veritas και την Δικαιοσυνη και σε οτι αφορα μαλιστα το προδομενο Ροδο που το οδηγησαν οι “Ελληναρες” τροτεζες της μαυρης φλογας στο blackout γιατι νομιζουν οτι κανουν πολεμους με τους “εχθρους” του βρωμελληνισμου τους με τα εθνικιστικα κοπρανα και τα σκατα του νεοναζισμου κλπ κλπ που μοναδικο στοχο εχουν να μπλοκαρουν την ψυχη και την φλογα της πηγης.

  Τωρα θα δουμε τι εχει να πει η Αληθεια και η Δικαιοσυνη για το εθνος του μαλακα που ψαχνει γιια εξιλεαστηρια θυματα και που θελησε να σκοτωσει την ψυχη για να παριστανει τον “Ελληνοπρεπη” επι της ουσιας νεοναζι. Τωρα να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει το εγκλημα σας. Τωρα να δουμε ποση “αξια” εχει για το συμπαν ο κομπλεξισμος και η δαιμονικη καταρα της αλαζονικης Ελληνοβωμιας και τωρα θα δουμε ποση “αξια” εχει τελικα ο εγωισμος του εθνομαλακα.

 4. Προσεξτε σημερα 11/11 + 2018 = 2 + 1 + 8 = 11 = 11-11-11

  11-11-11 > Η ωρα 10:44 που ειναι η ωρα του Κρονου.

  THE HAND OF SATURN = 1044

  ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ουτε εσεις ουτε οι ειδωλολατρικες θρησκειες σας, ουτε ο Τσιπρας, ουτε οι παπαδες, ουτε το εθνος σας, καθως τελειωσε το παραμυθι. Η πραγματικοτητα σας τελειωσε και το μονο που υπαρχει ειναι ο Λογος του Σταυρου και ο Σταυρος μεσα στον κυκλο που εκφραζει επισης το Πυθαγορειο συμβολο της Μοναδας που ειναι η τελεια στο κεντρο του κυκλο και δηλαδη το σημειο συναντησης της καθετης και της οριζοντιας γραμμης που σχηματιζει τον Ηλιακο Σταυρο που ειναι γνωστος και ως ο Ηλιακος Τροχος.

 5. *says έχεις τρικυμία εν κρανίω. Ειδικά με τον Κρόνο μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς λίγο; Δεν είναι και το καλύτερο παιδί. Να μην εύχεσαι και τόσο πολύ την ώρα του γιατί ούτε εσύ θα αποτελέσεις εξαίρεση στο γνωστό “θα τα πάρει όλα και θα τα σηκώσει”. Ξέρουμε κι εμείς από Κρόνιους και Ανδρομέδιους, οπότε πήγαινε να κουνηθείς αλλού…

 6. Βασικα τιποτα δεν ξερετε. ΟΛΑ αυτα που σας λενε αυτοι που εχουν πραγματικα τρικυμια στο κρανιο ειναι για να σας καψουν τους εγκεφαλους. ΟΛΑ οσα σας εχουν πει οι “Ελληνοκεντρικοι” ειναι ηλιθιοτητες που δεν εχουν και καμια σχεση με τους αρχαιους. Δεν μπορεις να μιλας για την συγκομιδη του Κρονου προβλεπει τον διαχωρισμο της ηρας απο το σιταρι και να νομιζεις κιολας οτι κατι ξρεις γιατι σου του ειπαν οι “Ελληναρες”. Στις μεταφρασεις επισης της Βιβλου θα βρεις την λεξη HARVEST = 588 και ο θεος της συγκομιδης ειναι ο Κρονος SATURN = 558. Επισης θα εχεις ακυσει πιστευω για το THE BLACK CUBE = 588 του Κρονου που ειναι η καρμικη φυλακη του πλανητη και αμα μελτουσες και τις αρχαιες παραδοσεις και της αστρολογια θα μπορουσες να καταλαβεις οτι μιλαμε για τον φορεα του ΚΑΡΜΑ και δηλαδη και για τον ΝΟΜΟ και τον ΔΙΚΑΣΤΗ.

 7. Αμα θες να το συζτησουμε και σε σχεση με αυτα που ελεγε ο Πυθαγορας για τον Κρονο ο οποιος χαρακτηριζεται και ως Κρονιος απο αυτα τα παρασιτα που αυτοπροσδιοριζονται ως “Ελληνοκεντρικοι” και εχουν εξεφτελισει τα παντα.

 8. Βασικα συμφωνα και με τον Ορφικο υμνο ο Κρονος ειναι ο πατερας του Αιωνα και δηλαδη και του Ιησου Χριστου Υιο Θεου Σωτηρ (ΙΧΘΥΣ) οπως σας λενε αλλωστε οι παπαροβλακες με τους Ανδρομεδιους και αυτη η σχεση ειναι αυτονοητη αναφορικα με τον κυκλο και το να καλει καποιος μαλιστα τον ΝΟΜΟ για να διαχωρισει την ηρα απο το σιταρι και να μην μπορει να το καταλαβει οτι καλει την συχνοτητα του Κρονου SATURN = 558 για να κανει την συγκομιδη HARVEST = 558 ειναι και κωμικοτραγικο σε καποιο επιπεδο και δεν μπορει να σας φταιει καποιος που εχετε ξεφτυλισει τα αρχαια κειμενα και την Σοφια των Αιωνων για να παριστανετε τους Ελληναρες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh