Το Σύμπαν είναι δόνηση!

«Υπάρχει ένα δονητικό πεδίο που συνδέει όλα τα πράγματα. Έχει ονομαστεί Ακάσα, Λόγος,το αρχέγονο ΟΜ, η μουσική των σφαιρών, το πεδίο Higgs, η σκοτεινή ενέργεια, και σε άλλα χίλια ονόματα σε όλη την ιστορία. Οι αρχαίοι δάσκαλοι δίδαξαν Nada Brahma, το σύμπαν είναι δόνηση.

Το δονούμενο πεδίο είναι η ρίζα όλων των αληθινών πνευματικών εμπειριών και επιστημονικής έρευνας. Είναι το ίδιο πεδίο ενέργειας που, Άγιοι, Βούδες, γιόγκι, μυστικιστές, οι ιερείς, οι σαμάνοι και μάντεις έχουν παρατηρήσει κοιτάζοντας μέσα τους. Στη σημερινή κοινωνία, οι περισσότεροι ανθρωπότητα έχει ξεχάσει αυτή την αρχαία σοφία. Έχουμε απομακρυνθεί πάρα πολύ μακριά, στη σφαίρα της σκέψης, ό, τι αντιλαμβανόμαστε είναι ο εξωτερικός κόσμος της μορφής.

Έχουμε χάσει τη σύνδεσή μας με το εσωτερικό μας κόσμο. Αυτή η ισορροπία, αυτό που ο Βούδας ονομάζει η μέση οδός,ο Αριστοτέλης ονομάζει χρυσή τομή, είναι το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου. Είναι η κοινή σχέση μεταξύ όλων των θρησκειών, και η σχέση μεταξύ του εσωτερικού μας κόσμου μας και του εξωτερικού μας κόσμου.»

Doc Sacred Geometry GIF - Find & Share on GIPHY

Ο Συμπαντικός Νόμος των Δονήσεων

Ο νόμος των δονήσεων μας λέει ότι τα πάντα στο σύμπαν βρίσκονται σε μία συνεχή κατάσταση δόνησης. Τα πάντα είτε είναι στερεά, υγρά ή αέρια είναι δημιουργημένα από ενέργεια και όλες οι μορφές της ενέργειας συνεχώς κινούνται και δονούνται. Ένας βράχος, ένας άνθρωπος ή ένα αυτοκίνητο μπορεί να φαίνεται ότι είναι ακίνητο, αλλά στην πραγματικότητα δονείται αργά στο υπο – ατομικό επίπεδο. Άλλες μορφές ενέργειας όπως η θερμότητα, το φώς και ο ήχος επίσης δονούνται, αλλά πολύ γρηγορότερα από αντικείμενα που «εμφανίζονται» ως στερεά.

 

Δεν υπάρχουν 2 πράγματα που να είναι ακριβώς τα ίδια σε ολόκληρο το σύμπαν. Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι τα πάντα δονούνται με διαφορετική ταχύτητα-ρυθμό, Λαμβάνοντας υπ’όψιν τον νόμο της έλξης, που λέει ότι τα όμοια έλκονται, μπορούμε να καταλάβουμε το πώς οι δονήσεις ελκύονται από άλλες δονήσεις που έχουν παρόμοια συχνότητα. Οι σκέψεις σας είναι μία μορφή ενέργειας που έχουν την δικιά τους μοναδική συχνότητα και καθώς οι σκέψεις σας στέλνονται έξω στο σύμπαν, συγκεντρώνουν ενέργεια που δονείται σε παρόμοια συχνότητα και φέρνει στην ζωή σας συγκυρίες και ανθρώπους που δονούνται επίσης στις ίδιες συχνότητες. Όσο υψηλότερη είναι η δόνηση, τόσο θετικότερα θα είναι τα γεγονότα και οι άνθρωποι που ελκύετε και το αντίθετο επίσης, όσο χαμηλότερος ο κραδασμός, τόσο πιό αρνητικοί θα είναι οι άνθρωποι και τα γεγονότα που ελκύετε. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να ανυψώσετε την δόνηση σας έτσι ώστε και οι σκέψεις που εκπέμπετε να είναι υψηλότερων δονήσεων.

 

Ο δημιουργικός οραματισμός και οι τεχνικές του όπως και η επαναληπτική χρήση θετικών σκέψεων είναι ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να ανυψώσετε την δόνησή σας. Για να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά θα πρέπει να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας στο βαθύτερο δυνατό επίπεδο. Η χρήση των θετικών σκέψεων για παράδειγμα δεν θα λειτουργήσει, εκτός και άν πρώτα δεν έχετε με επιτυχία βάλει τον σπόρο της όποιας επιθυμίας σας, μέσα στον  υποσυνείδητο νού σας. Εάν οι επαναλαμβανόμενες θετικές σκέψεις σας δεν προχωρούν πέρα από το συνειδητό σας μυαλό είναι μάλλον απίθανο να δείτε την όποια διαφορά στην πραγματικότητά σας. Εντούτοις, εάν με την  σταθερή επίδραση των θετικών σκέψεων και την κανονική χρήση του δημιουργικού οραματισμού κατορθώσετε να γονιμοποιήσετε το υποσυνείδητο μυαλό σας με μια νέα θετική κατεύθυνση, το πλέον σίγουρο θα είναι ότι θα εξυψώσετε την δόνηση σας σε ένα πιό υψηλό επίπεδο. Αυτή η υψηλότερη κραδασμική  κατάσταση θα φέρει  νέους ανθρώπους και  νέες εμπειρίες που επίσης υπάρχουν σε ένα πιό υψηλό επίπεδο και έπειτα θα αρχίσετε  να βλέπετε τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

 Για να ξεκινήσετε την διαδικασία της ανύψωσης της δόνησής σας και της έλκυσης θετικότερων ανθρώπων και γεγονότων στην ζωή σας, θα πρέπει να θέλετε να αλλάξετε. Μερικές φορές ο δρόμος της αλλαγής φαντάζει σαν ένα δύσκολο μονοπάτι. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πάρετε μία απόφαση και να επιμείνετε σε αυτήν. Η ζωή αλλάζει συνεχώς, και όπως ήδη ειπώθηκε προηγουμένως τα πάντα στο σύμπαν είναι φτιαγμένα από ενέργεια. Όλες οι μορφές της ενέργειας κινούνται συνεχώς. Τίποτα δεν μένει ακίνητο για πάντα. αυτή είναι η φύση του σύμπαντος και επομένως είναι άσκοπο να προσπαθήσει κάποιος να το αντιπαλέψει αυτό. Αγκαλιάστε το και προχωρήστε μπροστά έτσι όπως ξέρετε ότι σας αρέσει να κάνετε.

 

Το να κάνετε θετικές αλλαγές για το καλύτερο, μπορεί να περιλαμβάνει το να αποφεύγετε αρνητικούς ανθρώπους. Αποφεύγετε να παρακολουθείτε τηλεόραση και να διαβάζετε εφημερίδες, τα περισσότερα νέα των ΜΜΕ μας κρατούν σε μία αρνητική νοητική κατάσταση, γεμίζοντας τα κεφάλια μας με εικόνες βίας, φτώχειας και δυσφορίας.

Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει από το να νιώθετε αρνητικά. Μην «τσιμπάτε» στην αρνητική συμπεριφορά των άλλων και να γνωρίζετε ότι μία αρνητική σκέψη μπορεί να αντικατασταθεί με μία θετική. Αυτό είναι αποκλειστικά στο χέρι σας. Βάλτε έναν απλό στόχο και εργαστείτε σε αυτή την κατεύθυνση με τις σωστές σκέψεις, λόγια και πράξεις.

Αντικαταστήστε την συνεχή «μουρμούρα» στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με θετικές σκέψεις και επαναλάβετέ τις όσο το δυνατόν συχνότερα. Φανταστείτε το θετικό αποτέλεσμα των επιθυμιών σας με όσο το δυνατόν περισσότερο συναίσθημα. Δείτε την εικόνα αυτού που θέλετε μέσα στο μυαλό σας και συγκεντρωθείτε σε αυτό ξανά και ξανά, ειδικά για μερικά λεπτά κάθε πρωί όταν ξυπνάτε , όπως και πρίν πάτε για ύπνο.

Φανταστείτε το πως θα νιώθετε όταν οι επιθυμίες σας πραγματοποιηθούν στην ζωή σας. Το να ανυψώσετε την δόνηση σας και επομένως να καλυτερέψετε την ζωή σας, είναι κάτι που αρχίζει με την επιθυμία για αλλαγή. Με κάποια σχετική πειθαρχία και γεμίζοντας το μυαλό σας με θετικές σκέψεις και λέξεις, έχετε την ικανότητα να αλλάξετε την κατεύθυνση της ζωής σας. Οποιαδήποτε σκέψη που «κρατιέται» σταθερά στο υποσυνείδητό σας θα υλοποιηθεί στην πραγματικότητά σας.

Loading...

5 thoughts on “Το Σύμπαν είναι δόνηση!

 1. Ανώνυμος says:

  Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ..

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.. ΑΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ..

  ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ..

  ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ.. ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ..

  ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΧΑΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ..

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ…

  ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Η ΑΣΠΙΣ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΡΙΝ ΥΜΩΝ ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ..

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..

  • ΗΡΩ says:

   αδικία όσο μικρή λέξη είναι τόσο μεγάλη έκταση έχει η σημασία της και η δράση της. Σκεφτόμουν ότι λίγο πολύ όλοι μας αδικούμε τους άλλους και άλλο τόσο αδικούμαστε από τους γύρω μας. Είναι δύσκολο να παραδεκτείς ότι αδικείς ή αδικείσαι.Σκεφτόμουν και το άλλο υπάρχουν στιγμές που όταν ο άλλος σε αδικεί η πρώτη σκέψη είναι να του απαντήσεις για την αδικία που βγάζει προς το πρόσωπό σου αλλά η δεύτερη ματιά είναι πάντα ποιο προσεκτική . Σκέφτεσαι ότι πρέπει να αφήνεις τον άλλον να κάνει τα λάθη του και θα έρθει ο χρόνος ο κατάλληλος για αυτόν , να καταλάβει την αδικία που έπραξε και θα έρθει ο ίδιος κοντά σου , να σε πλησιάσει και να σου πει με το δικό του τρόπο πώς έχει μετανοιώσει. Ο εγωισμός μερικές φορές δεν θα φτάσει στο ύψος της κατάστασης γιατί δεν μπορεί να το παραδεκτεί αλλά το καταλαβαίνεις ότι και αυτό είναι μια προσπάθεια που δεν θα πρέπει να την μειώνεις αλλά να επικροτείς . Γιατί η προσπάθεια ανταμείβεται. Τώρα όταν κάνεις εσύ την αδικία δεν πρέπει να γίνεσαι μικρός και να ανοίγεις τα κομμάτια της ψυχής σου και να τα εκθέτεις; Μπορεί αυτά να σε πληγώνουν που τα βγάζεις προς τα έξω αλλά και αυτό είναι μια υγιής κατάστασης . Δεν θες να το αφήσεις κρυμμένο , στο σκοτάδι θες να το φέρεις στο φως. Και εάν το πάρουν αρνητικά , πάλι το ξανασκέφτεσαι .. Γιατί θα πρέπει να στηριζόμαστε πώς θα το πάρουν.. Αλλά η άγνοια μερικές φορές δικαιολογείται στον άνθρωπο που πράττει την αδικία . Ίσως δεν γνωρίζει τον λόγο το ακριβής γιατί το πράττει αλλά μετά το διαπιστώνει.Σκέφτηκα και αυτό σε έναν παράφρων δεν μπορείς να του εξηγήσεις αλλά περιμένεις λίγο μόνο λίγο και θα το καταλάβει . Όλοι θέλουν κάποιον υποτυπώδη χρόνο για να διαπιστώσουν τα δρώμενα. Τα λάθη της ζωής συμβαίνουν και τα σωστά επίσης. Κοίτα να δεις , είπα σήμερα να μην γράψω καμιά απάντηση , αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Το αναλώσιμο μπορεί να είναι πάντα συνηθισμένο αλλά αυτό που ευδοκιμεί καλό είναι να βγαίνει προς τα έξω. Έστω και ας μην γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή. Κάποια στιγμή όλα έρχονται στην σωστή και κατάλληλη στιγμή.

  • Maria Selini says:

   Όντως… πολύ και αδικαιολόγητη αδικία… αγκάθι αυτό το ‘γιατί’… όμως καταλαβαίνει πολλά… κι είναι γεμάτη θλίψη… Αλλά είναι φτιαγμένη από ξεχωριστό ‘κράμα’ αυτή η Ασπίδα κι έτσι αντέχει…
   Φύλακες! Ανοίξτε τον Δρόμο για τους Αετούς να χρωματίσουν το Λευκό Τοπίο…

 2. MARIA SELINI says:

  ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΠΙΘΥΜΙΣΤΕ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΧΑΡΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΟΦΙΑ, ΖΩΗ, ΑΓΑΠΗ!!! «ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ. ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ»! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΠΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *