00:24 - 30/07/2019

S.O.S…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ” ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020 ΟΙ ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ “

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ……

Μετά την νεοταξική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που ολοκλήρωσε το ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ . που ήταν και το πιο βασικό κομμάτι της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και που έπρεπε να ολοκληρωθεί για να μπορέσει να ξεκινήσει η έκδοση της νέας Ηλεκτρονικής Ταυτότητας – Κάρτας Πολίτη , στις χθεσινές του πρώτες προγραμματικές δηλώσεις στην Ελληνική βουλή , ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης , ανακοίνωσε ότι εντός του 2020 θα ξεκινήσει η έκδοση της ΝΕΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ και αυτή θα είναι και το “ΚΛΕΙΔΙ ” με το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετείτε συνολικά από το δημόσιο , αλλά και για να έχει πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Όλες οι νεοταξικές κυβερνήσεις των τελευταίων 35 ετών στην Ελλάδα , από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το θέμα των ταυτοτήτων, εργάζονται για να ολοκληρώσουν στην Ορθόδοξη πατρίδα μας την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Αντιχρίστου 666 και να φέρουν το σφράγισμά του , για να αναγκάσουν όλους όπως αναφέρει και η Αγία και ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ο κεφάλαιο και στους στίχους 14 -18…….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13

14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.

15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙ ΞΙ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 )

18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ'(666).

neataksi

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Δεν θα προλαβουν!!!!!

 2. AΣ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ!
  1)ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ!
  2)Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ – ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ <>
  ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ?
  ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ – ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ – ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ –
  <<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  <<<<<<>>>>> „„„„„„„„„„ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?„„„„„„„„„„„„
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΑΤΕ ΤΡΩΤΕ ΝΤΑΛΑΚΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟ!!!!!!
  Σ΄ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΦΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΣ 1)ΟΡΘΙΟΣ ΥΠΝΟΣ 2)ΞΑΠΛΩΤΟΣ ΥΠΝΟΣ!!!!!!! ΟΤΑΝ ΦΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΗ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!
  ΑΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΨ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ??? Ή ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,,ΚΕΚ,,(ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΚΑΚΩΣΗ) ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?????? ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑΣ ΛΕΤΕ ???? Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ?? ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ -ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΟ – ΣΗΜΕΙΟ( ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ) ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝ ΤΡΩΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΤΕ 1) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΙΣΜΟΥ ! 2) ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!! —————–ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ?
  1) ΚΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ) <>
  2) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ( ΣΑΣ ΕΜΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΑΧΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ … )<>
  3) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΔΑΣ ( ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΓΟΡΑΣ SHOPING THERAPY… ΤΣΕΠΗ ΑΔΕΙΑΝΗ) <>
  4) ΕΚΠΟΜΠΕΣ – ΕΡΓΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ<>

  ——– ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ——–
  1) ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ
  2) ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΑΚΟΥΣ
  3) ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙΣ
  4) ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΤΡΩΣ
  5) ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ
  ———ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ——-
  <<<<<<<>>>>>>>>>>

 3. Η Αποκάλυψη που “δόθηκε” στον Ιωάννη αρχίζει και τελειώνει με δηλώσεις που δείχνουν ότι τα γεγονότα που συζητήθηκαν θα γίνουν γρήγορα και ο χρόνος ήταν κοντά. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια! (Αποκάλυψη 1: 1 Αποκάλυψη 22:12)
  ▪️ Η αποκάλυψη γράφτηκε για τις επτά εκκλησίες στη Μικρά Ασία κατά τον πρώτο αιώνα. Ήταν μια αποκάλυψη από τον Ιησού Χριστό (λέμε τώρα) σε εκείνες τις εκκλησίες για γεγονότα (όπως το χάραγμα) που επρόκειτο να γίνουν ΣΥΝΤΟΜΑ και είχαν σχέση με ΕΚΕΙΝΕΣ.
  ➡️ Ο Ιησούς λέει στην Εκκλησία στη Φιλαδέλφεια: «Ιδού, έρχομαι ταχέως, κράτει εκείνο το οποίον έχεις, διά να μη λάβη μηδείς τον στέφανον σου.» (3:11).
  ▪️ Θα μπορούσε αυτή η εκκλησία να καταλάβει ότι ο Ιησούς αναφέρεται σε κάτι τουλάχιστον 2.000 χρόνια στο μέλλον; ? ? Πως εκπληρώνεται η υπόσχεση του Χριστού (έρχομαι ταχέως προς εσάς) σε εκείνη την εκκλησία;
  ? Έως πότε θα κοροϊδεύετε τον κοσμάκη με τα αρχαία παραμύθια;

 4. Μανιάτη Βηρσαβεέ 07/30/2019 @ Ιούλιος 30, 2019 2:55 μμ

  Ο Ηλίας Καλιώρας, ο πρώην βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας έχει πει ότι οι εχθροί της ΝΤΠ είναι η Ελλάδα, το Άγιο Όρος και ο Πούτιν και είναι γεγονός ότι τελευταία είχα αρχίσει να δυσπιστώ για τον Πούτιν επειδή υποστηρίζει την Τουρκία. Όμως ύστερα κατάλαβα ότι αυτό έγινε εξ αιτίας της συμπεριφοράς της δικής μας. Όταν όμως είδα τις τεράστιες πυρκαγιές στη Σιβηρία, τότε κατάλαβα ότι η ΝΤΠ μάχεται τον Πούτιν, διότι όλοι ξέρουμε πως μπαίνουν οι φωτιές, δηλαδή ότι με κατευθυνόμενα ηλεκτρονικά συστήματα. Η ΝΤΠ είναι πανταχού παρούσα και δεν αστειεύεται και φυσικά θα επιβάλλει παντού την κυριαρχία της

 5. Ένα μπράβο σέ όλους αυτούς πού ψήφισαν τον υιό τού δράκουλα.

 6. Ο ΚΥΡ ΚΑΛΙΩΡΑΣ (ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΙ ΩΡΑ) ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ, ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΜΑΣΩΝΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΕΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ…… ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΣΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΑΛΙΩΡΑΣ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟ……ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΙ……

  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΕ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*