Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:44 - 16/04/2018

Πριν γίνει η Παλαιστίνη ΓΗΠΕΔΟ και η Νεκρά Θάλασσα ΤΑΦΟΣ τους συμβαίνουν τρομακτικά ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μόλις ξεκίνησε ο Πατριάρχης μας φέτος το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου την Λιτανεία πέριξ του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ στην τελετή της Αφής του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ, ο παριστάμενος στα αριστερά του διάκος σήκωσε το κεφάλι του άνωθεν και μετά το γύρισε προς τον Πατριάρχη που και αυτός είχε σηκώσει ήδη την κεφαλή του προς τα πάνω.

Ο ένας χαμογέλασε στον άλλον με ικανοποίηση ατενίζοντας την πρώτη εμφανιζόμενη λάμψη του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ πέριξ και άνωθεν του Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου.

Το βεβαιόπιστον του γεγονότος που θα επακολουθούσε τους έδωσε την δύναμη να συνεχίσουν λιτανευτικά προς τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.

« Αύτη η ΠΙΣΤΙΣ των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.»

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ Της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ είναι ολοζώντανος διότι σε αυτόν ενοικεί η ΖΩΗ

Τα παρακάτω ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ που έγιναν στις Άγιες ημέρες του Πάσχα επί δυο συνεχόμενες χρονιές το 2018 και πέρσι το 2017 κατά πληροφορίες και αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ του Κυρίου μας στα Ιεροσόλυμα μέχρις στιγμής δεν διαψεύστηκαν αρμοδίως.

ΔΕΙΧΝΟΥΝ κάτι πριν προηγηθεί αυτό για το οποίο μας ομολόγησε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και είναι καταγεγραμμένο σε πολλές μαρτυρίες ;

« Α´ Ημίχρονο – Γήπεδο η Παλαιστίνη – Τάφος θα είναι η νεκρά θάλασσα.»

« α. Απόσπασμα απο το βιβλίο «Το Μεγάλο Μυστικό του Γέροντα Παΐσιου» – Μ. Μιχαήλ

β. Απόσπασμα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών

Α΄ Τόμος 6η έκδοση (σελ. 432)

γ. Απόσπασμα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών

Β΄ Τόμος 1η έκδοση (σελ. 360)» http://agiotokos-kappadokia.gr

† Ιεροσόλυμα 2018

« ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ † Μάτωσε η πλάκα της Αγίας Αποκαθήλωσης στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ !!!! – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ένα συγκλονιστικό γεγονός λαμβάνει χώρα ορισμένες χρονιές τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης και Αγίας Εβδομάδας στον Πανάγιο Τάφο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα.

Η φετινή λήψη είναι αυτή στο τέλος του παρακάτω βίντεο.

Η πλάκα της Αποκαθήλωσης, το πραγματικό σημείο στο οποίο πάνω έγινε η Αποκαθήλωση του Θεανθρώπου Χριστού μας, ματώνει και συγκλονίζει τους προσκυνητές οι οποίοι συρρέουν μαζικά για να προσκυνήσουν το σημείο….

Η φετινή λήψη έγινε μετά το θαυμαστό γεγονός και δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον κάποιο άλλο βίντεο που να είναι οφθαλμοφανές το συμβάν, για το λόγο αυτό έχει προστεθεί και ένα παλαιότερο απόσπασμα στο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ολοκάθαρα το θαύμα….» ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η φετινή λήψη είναι αυτή στο τέλος του παρακάτω βίντεο.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

https://www.youtube.com/watch?v=DfMAb1cU7xg

† Ιεροσόλυμα 2017

« Η ειρήνη της νέας εποχής πέθανε την ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ του 2017 με Θεοσημείο στον ΦΡΙΚΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ.»

Στις 29 Μαρτίου του 2017 ημέρα Τετάρτη που η Εκκλησία μας διαβάζει τον ΜΕΓΑΛΟ  ΚΑΝΟΝΑ ένα γλυκύτατο ΦΩΣ κάλυψε το πρόσωπο και τον κορμό του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ στον ΦΡΙΚΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ και σύμφωνα με τις  πηγές  Της επικαιρότητας  φωτογραφήθηκε και αποτυπώθηκε ο αριστερός ανοικτός Τίμιος Οφθαλμός του ΚΥΡΙΟΥ ημών Ιησού Χριστού  .

Όποιος είδε – είδε και όποιος προβληματίζεται και αμφιβάλλει δικαίωμα του.

http://anthologioxr.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html#more

https://dimpenews.com/…/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%

Το γεγονός αυτό κυκλοφόρησε από χείλη σε χείλη από πατέρες προς πατέρες στην Παλαιστίνη .Κάποιοι φυσικά  αμφέβαλλαν για την γνησιότητα του δίνοντας το έναυσμα για κακοπροαίρετα σχόλια.

Αν μπορέσουν οι κακοπροαίρετοι σχολιαστές να κάνουν μια φωτογραφική λήψη στον Παγκόσμιο Γολγοθά και μπορέσουν να ευθυγραμμίσουν πάλι την σφαιρική μπίλια του κανδηλιού με το κέντρο της οφθαλμικής κόγχης του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ όπως ισχυρίζονται με το ίδιο όμως οπτικό αποτέλεσμα θα αναφωνήσουμε τρικ.

Οι δραματικές στιγμές που βιώνει σήμερα ολόκληρος ο πλανήτης και μάλιστα στην Μέση Ανατολή δείχνει αυτό που έρχεται…με ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ

Θεοσημεία Μετανοίας την στιγμή που άνοιξε το θέατρο των επικείμενων πολεμικών επιχειρήσεων   και ειδικότερα  στη Μέση Ανατολή μαζί με την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Λεκάνης της Μεσογείου , όπου τα πολεμικά πλοία των Υπερδυνάμεων στοχεύουν  με όπλα διαστημικής τεχνολογίας για να καταστρέψουν ότι απέμεινε από την πρόφαση της ανθρώπινης ειρήνης.

Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στέλνει πολλαπλά μηνύματα στην ανθρωπότητα των ημερών μας

Αυτοί που βλέπουν ας δουν την ΖΩΟΠΟΙΟ Δύναμη της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ που θαυματουργεί στις ΑΓΙΕΣ και Χαριτόβρυτες  ΕΙΚΟΝΕΣ και τα Ιερά Σεβάσματα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μήπως συνέλθουμε στο παρά πέντε.

Η ξεχαρβαλωμένη από την αμαρτία ανθρωπότητα βλέπει τα ΠΑΡΑΔΟΞΑ και αναρωτιέται,  δεν προβληματίζεται , μάλλον τρέμει σύγκορμα για αυτό που έρχεται.

ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ απέναντι στην παγκόσμια πολεμική κακουργία των αντίχριστων δυνάμεων που ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα και να στήσουν νέους Γολγοθάδες και Αποκαθηλώσεις αθώων θυμάτων.

ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ απέναντι στην διαφημιζόμενη πλάνη της αίρεσης και της παναίρεσης .

ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ απέναντι στην σαρκολατρεία και την διαστροφή των ημερών μας για να δώσουν το μήνυμα της υψοποιούς ταπείνωσης μέσω της μετάνοιας και της καταλλαγής μας με τον ΠΛΑΣΤΗ της σάρκας μας.

ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ για να μας πει ο ΚΥΡΙΟΣ

«πονάω για εσάς παιδιά μου».

«Ζούμε σε τρομακτικά χρόνια»

« διαβολικές δυνάμεις απειλούν την ειρηνική συνύπαρξη στην Γη»

Προσεγγίζουν την τρομακτική καθημερινότητα μας οι παραπάνω  πνευματικοί λόγοι  του Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη

«Ζούμε σε τρομακτικά χρόνια»

« διαβολικές δυνάμεις απειλούν την ειρηνική συνύπαρξη στην Γη»

«ο διάβολος είναι πολύ οργισμένος , άνοιξε ήδη το στόμα του και καταπίνει πολλές ψυχές»

«Ευλογημένος είναι αυτός που δραπετεύει  από τα δόντια του και βλέπει στον Ουρανό για τη σωτηρία του», είπε ο Γέροντας Εφραίμ.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η κατάσταση στον κόσμο επιδεινώνεται κάθε χρόνο.»

Ρωτά  μάλιστα τον εαυτό του: «αν αυτοί που είναι  μακριά από τα εγκόσμια και τους  πειρασμούς κάνουν λάθη με συνέπεια να τους καίει ο πονηρός , τι γίνεται με αυτούς που βρίσκονται μέσα στην φλεγόμενη  φωτιά της κοσμικής καθημερινότητας;» Pravda.Ru#sthash.F2BeBYXW.dpuf

Τι συμβαίνει και οι  Ρώσοι με το κατ εξοχήν δημοσιογραφικό όργανο τους προσεγγίζουν πνευματικά αυτό που βιώνει  τρομακτικά ολόκληρος ο  πλανήτης μας αναδεικνύοντας τους λόγους ενός ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ;

Η Pravda καλεί τους Ρώσους σε μετάνοια με λόγους του Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη εξ αιτίας των Παγκοσμίων Δεινών.

Το να καλεί ηhttp://www.pravdareport.com/που είναι το κατ εξοχήν στρατηγικό εργαλείο της ρωσικής δημοσιογραφίας τον ρωσικό λαό σε μετάνοια μέσω των λόγων του Δίκαιου Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη , κτήτορα τόσων περίλαμπρων Ορθόδοξων Ιερών Μονών στις ΗΠΑ και Αγιορείτη Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Φιλοθέου, πνευματικό τέκνον της Αγιοπνευματικής Συνοδείας του Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή…

Είναι το γεγονός αυτό  από μόνο του αξιοπρόσεκτο και επίκαιρο στους τόσους δύσκολους καιρούς μας .

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ μέσα σε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Έρχεται η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΕΙΡΗΝΗ μέσω πολλών δεινών.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΚΥΡΙΟΥ και Λαμπροφόρα Αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ που ακολούθησε τα παραπάνω ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ…

Είναι σαν να μας λέει

« δείξτε έμπρακτη μετάνοια και θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΊΤΕ από τον επικείμενο Αρμαγγεδόνα» ,όπως το μαρτύρησε ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.

«Ο Ελληνικός στρατός θα είναι νικητής. Γήπεδο θα΄ναι η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα» «Σκεύος Εκλογής», Σελ : 219

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. ρε βαρδουλας στο ελλας ορθοδοξια αυτα οχι εδω

 2. groomortontox 04/17/2018 @ 1:29 ΠΜ

  Θαύματα….τι θαύμα ζητά ο άνθρωπος.. είναι αρκετά το θαύμα του ιωνα στο κήπος δηλαδή ο Αναστημενος Ιησούς.. οι προφητες και οι γραφες.. αναρωτιομαστε πως είναι δυνατόν οι αν άξιοι να τύχουμε αποδοχής από τον τέλειο που ντύθηκε την ατέλεια τη φθορά χωρίς να δει φθορά ο ίδιος. .μα το λέει.. με όση νοηση και δύναμη έχουμε.. δηλαδή η προαιρεση.. στο αγαθο γιατί κανείς αγαθο πλην τον ένα αγαθό τον σαβαωθ.. μα πάλι κλονιζομαστε.. βλέπουμε γύρω.. τον κόσμο που λάμπει όπως ένα μπαλόνι πολύχρωμο.. το μήλο.. κι αν δεν.. κι αν είναι μύθος κι αν δε χαιρόμαστε αυτό που υπάρχει.. κι αν είναι ο Χριστός.. παραμύθι… τότε ποιουντας το αγαθο θεοί γενεσθαι… φτάνουμε σε πνευματικό παράδεισο επίπεδο τελείωσες και θεωσης.. δεν υπάρχει άλλος από τον ουρανό οδός ελπίδα και αλήθει… οόλες οι θρησκείες είναι διαχείριση της μιζεριας.. της βιώσιμη μέριμνα.. των δαρβινομαιμουδων.. οπότε καταστάσεις το εαυτό σας ως μαιμουδακι.. η περιμένω οντας τα εξωγήινα μαιμουδακια για τι αραγες.. η χρησιμοποίησε ωμή δύναμη καμουφλαρισμενη με θρησκεία του σύνδρομο της στοχολμης ως βιαστείτε σώματος και πνεύματος πλανήτες και πλανωμενοι.. Σοφία εστι Χριστός ο οποίος είναι πατέρας και μητέρα μας με την αυτή αγάπη…. δεν τιμωρει σώζει… πως.. με γεγονότα αφυπνισης.. γιατί το παιδί μπορεί να καταντήσει άσχημα ασώτου.. ανωμαλία ναρκωμανης φονιάς.. ποιος από εσάς όλους εμάς αξιοσημείωτο συναλλαγές θα ήμασταν ευχαριστημένος με την καταστροφή των παιδιών ενός εκαστου.. οπότε ως κλημα μένουμε ενωμένοι διαφορετικά ποιησουμε ουδέν και παραμείνουμε μηδέν.. χωρίς τη μονάδα του παισιου.. τα γεγονότα θα γίνουν πρώτα να εκπηρωθουν οι γραφες και δεύτερον να σωθούν ψυχές όλων των εθνών.. γιατί όταν είπαν οι Έλληνες θα δόξα ΤΕΙ το όνομα του.. αλήθεια ο Θεός δεν είναι ει ανάγκη από εμάς.. εμείς έχουμε ανάγκη αυτού.. τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για τον πλάτη.. η ο πουτιν.. κανένας και οι Έλληνες και αυτός είναι παλιά σκεύη εκλογής.. εργαλείο όργανο για σωτηρία.. και επιστροφή.. ώστε να καθόλου με σε τράπεζα με Μόσχα σιτευτο και να μη κατακτήσουν μοσχάρι οι ίδιοι.. προς σύλληψη σφαγή και καταστροφή… κόλαση.. στο εν καλώς.. στο θέλημα του το αγαθο.. να λάβουμε αιώνια ένωση μετ αυτού το αμετάβλητο… απεταξαμην το αυτεξουσιο το μήλο και τον σαράντα.. και παραμείνουμε βλήμα.. χριστός ανέστη … αλλιώς σύντομα στην πόλη.. όχι για δόξα Ελλήνων.. αλλά ορθόδοξη ρωμιων Ελληνων.. προς δόξα Θεού αν μόρφωση λαού και όλου του πλανήτη.. η αναγέννηση και αναλαμπη.. μετά το μεσαίωνα του μασωνογκλομποφασισμου. της νέαας τάξης της πανθρησκειας και των σφαιτεριστων της αμπελου.. και υπηρεσιών του Μαμωνα.. κύριοι θα περιμένετε για την επαρατο επταετια της παγκόσμιας χούντας…ερχεται Βυζάντιο.. για μισό αιώνα….ετσι το είπε ο παισιος η ελπίδα στις τρεις αυτές επώδυμες επταετιεςς που διανύουμε… μετά την μπόρα η λιακαδα.. κι έτσι θα γίνει… σύντομα.. η δομές…Χριστος ο Αληθινός Θεός ημών.. και αληθινός μεσσιας.. αιώνιος άρχιερεας σε τάξης Μελχισεδεκ.. ο Εμμανουήλ που ήταν ανάμεσα μας και θα είναι ως το τέλος με τον παράκληση που έστειλεοόταν καθησε στον θρόνο εξ δεξίωση του πατρός..που είναι το ένα και το αυτό.. το Α.. Ω.. ο λόγος.. γενοιθητω.. το Ω.. δευτέρα παρουσία.. και ατέλεια έτοιμες αιώνες.. πέρα από το χώρο χρόνο του Α… Ω.. οι αιώνες του λόγου θεανθρωπου του προσπαθώντας Αβραάμ.. αν η γη κάποτε έπεφτε με το βάρος που έχει.. συνέχεια άκρη στο σύμπαν δε θα εβρισε ο Θεός είναι πέρα πάνω και περιβάλλει τα πάντα.. το μόνο που τον ξεπερνάει είναι η ανθρώπινη βλακεια.. η οποία και μόνο θα γίνει αιτία να χάσει την υιοθεσία.. όπως είπε ο Ιωσήφ βατοπαιδινος.. οι κέκοι θα γίνουν χειρότεροι εγκληματίας στην ανθρωπότητα οι καλοί καλύτεροι… παρακαλώ οι μασωνοι που θα επιστρέψουν στο Χριστό.. μισθό βασιλια.. οι ιεχωβαδες.. μισθό στρατηγού.. σκέφτηκε τα καλά και συμφέροντα των ψυχών ημών.. να αναμορφωθει η Ελλάδα να γίνει Βυζάντιο .. ο κόσμος να αναμορφωθει προς δόξα Θεού και σωτηρία αυτού.. το φωςτου κόσμου.. η ζωή.. η αλήθεια ή σοφία.. με την οποία τα πάντα έπιασε.. για την Ελλάδα ρε γαμωτο.. το αληθινό ρωμεικο.

 3. Θαύματα….τι θαύμα ζητά ο άνθρωπος.. είναι αρκετά το θαύμα του ιωνα στο κήπος δηλαδή ο Αναστημενος Ιησούς.. οι προφητες και οι γραφες.. αναρωτιομαστε πως είναι δυνατόν οι αν άξιοι να τύχουμε αποδοχής από τον τέλειο που ντύθηκε την ατέλεια τη φθορά χωρίς να δει φθορά ο ίδιος. .μα το λέει.. με όση νοηση και δύναμη έχουμε.. δηλαδή η προαιρεση.. στο αγαθο γιατί κανείς αγαθο πλην τον ένα αγαθό τον σαβαωθ.. μα πάλι κλονιζομαστε.. βλέπουμε γύρω.. τον κόσμο που λάμπει όπως ένα μπαλόνι πολύχρωμο.. το μήλο.. κι αν δεν.. κι αν είναι μύθος κι αν δε χαιρόμαστε αυτό που υπάρχει.. κι αν είναι ο Χριστός.. παραμύθι… τότε ποιουντας το αγαθο θεοί γενεσθαι… φτάνουμε σε πνευματικό παράδεισο επίπεδο τελείωσες και θεωσης.. δεν υπάρχει άλλος από τον ουρανό οδός ελπίδα και αλήθει… οόλες οι θρησκείες είναι διαχείριση της μιζεριας.. της βιώσιμη μέριμνα.. των δαρβινομαιμουδων.. οπότε καταστάσεις το εαυτό σας ως μαιμουδακι.. η περιμένω οντας τα εξωγήινα μαιμουδακια για τι αραγες.. η χρησιμοποίησε ωμή δύναμη καμουφλαρισμενη με θρησκεία του σύνδρομο της στοχολμης ως βιαστείτε σώματος και πνεύματος πλανήτες και πλανωμενοι.. Σοφία εστι Χριστός ο οποίος είναι πατέρας και μητέρα μας με την αυτή αγάπη…. δεν τιμωρει σώζει… πως.. με γεγονότα αφυπνισης.. γιατί το παιδί μπορεί να καταντήσει άσχημα ασώτου.. ανωμαλία ναρκωμανης φονιάς.. ποιος από εσάς όλους εμάς αξιοσημείωτο συναλλαγές θα ήμασταν ευχαριστημένος με την καταστροφή των παιδιών ενός εκαστου.. οπότε ως κλημα μένουμε ενωμένοι διαφορετικά ποιησουμε ουδέν και παραμείνουμε μηδέν.. χωρίς τη μονάδα του παισιου.. τα γεγονότα θα γίνουν πρώτα να εκπηρωθουν οι γραφες και δεύτερον να σωθούν ψυχές όλων των εθνών.. γιατί όταν είπαν οι Έλληνες θα δόξα ΤΕΙ το όνομα του.. αλήθεια ο Θεός δεν είναι ει ανάγκη από εμάς.. εμείς έχουμε ανάγκη αυτού.. τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για τον πλάτη.. η ο πουτιν.. κανένας και οι Έλληνες και αυτός είναι παλιά σκεύη εκλογής.. εργαλείο όργανο για σωτηρία.. και επιστροφή.. ώστε να καθόλου με σε τράπεζα με Μόσχα σιτευτο και να μη κατακτήσουν μοσχάρι οι ίδιοι.. προς σύλληψη σφαγή και καταστροφή… κόλαση.. στο εν καλώς.. στο θέλημα του το αγαθο.. να λάβουμε αιώνια ένωση μετ αυτού το αμετάβλητο… απεταξαμην το αυτεξουσιο το μήλο και τον σαράντα.. και παραμείνουμε βλήμα.. χριστός ανέστη … αλλιώς σύντομα στην πόλη.. όχι για δόξα Ελλήνων.. αλλά ορθόδοξη ρωμιων Ελληνων.. προς δόξα Θεού αν μόρφωση λαού και όλου του πλανήτη.. η αναγέννηση και αναλαμπη.. μετά το μεσαίωνα του μασωνογκλομποφασισμου. της νέαας τάξης της πανθρησκειας και των σφαιτεριστων της αμπελου.. και υπηρεσιών του Μαμωνα.. κύριοι θα περιμένετε για την επαρατο επταετια της παγκόσμιας χούντας…ερχεται Βυζάντιο.. για μισό αιώνα….ετσι το είπε ο παισιος η ελπίδα στις τρεις αυτές επώδυμες επταετιεςς που διανύουμε… μετά την μπόρα η λιακαδα.. κι έτσι θα γίνει… σύντομα.. η δομές…Χριστος ο Αληθινός Θεός ημών.. και αληθινός μεσσιας.. αιώνιος άρχιερεας σε τάξης Μελχισεδεκ.. ο Εμμανουήλ που ήταν ανάμεσα μας και θα είναι ως το τέλος με τον παράκληση που έστειλεοόταν καθησε στον θρόνο εξ δεξίωση του πατρός..που είναι το ένα και το αυτό.. το Α.. Ω.. ο λόγος.. γενοιθητω.. το Ω.. δευτέρα παρουσία.. και ατέλεια έτοιμες αιώνες.. πέρα από το χώρο χρόνο του Α… Ω.. οι αιώνες του λόγου θεανθρωπου του προσπαθώντας Αβραάμ.. αν η γη κάποτε έπεφτε με το βάρος που έχει.. συνέχεια άκρη στο σύμπαν δε θα εβρισε ο Θεός είναι πέρα πάνω και περιβάλλει τα πάντα.. το μόνο που τον ξεπερνάει είναι η ανθρώπινη βλακεια.. η οποία και μόνο θα γίνει αιτία να χάσει την υιοθεσία.. όπως είπε ο Ιωσήφ βατοπαιδινος.. οι κέκοι θα γίνουν χειρότεροι εγκληματίας στην ανθρωπότητα οι καλοί καλύτεροι… παρακαλώ οι μασωνοι που θα επιστρέψουν στο Χριστό.. μισθό βασιλια.. οι ιεχωβαδες.. μισθό στρατηγού.. σκέφτηκε τα καλά και συμφέροντα των ψυχών ημών.. να αναμορφωθει η Ελλάδα να γίνει Βυζάντιο .. ο κόσμος να αναμορφωθει προς δόξα Θεού και σωτηρία αυτού.. το φωςτου κόσμου.. η ζωή.. η αλήθεια ή σοφία.. με την οποία τα πάντα έπιασε.. για την Ελλάδα ρε γαμωτο.. το αληθινό ρωμεικο.

 4. giorgos1962real. 04/17/2018 @ 7:14 ΠΜ

  O Oρθοδοξος, μεστος, Αγιοπατερικος σας λογος,πλημμυριζει τις καρδιες μας με το θαυματουργο φως της Αναστασεως του Κυριου μας ,γεμιζοντας μας ,δυναμη απεναντι στα επερχομενα γεγονοτα, που οπως ολα δειχνουν ,ηδη τα βιωνουμε..ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !Ο θεος να σας εχει καλα!

 5. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 04/17/2018 @ 8:23 ΠΜ

  http://ekklisia.heliohost.org/antichrist.htm

  «Τότε αν σας πει κανείς, «να, ο Χριστός είναι στα απόμερα δωμάτια, να, ο Χριστός βρίσκεται στην έρημο», μην πηγαίνετε να τον βρείτε» (Ματθ. 24, 26). Τα λέει αυτά ο Χριστός αναφερόμενος στη Δευτέρα Παρουσία Του και μιλά για τους ψευδοπροφήτες, τους ψευδόχριστους και για τον Αντίχριστο, για να μην πλανηθεί κανείς και πέσει στην παγίδα του. Επειδή λοιπόν θα έρθει ο Αντίχριστος πριν από την δεύτερη έλευση του Χριστού, για να μην πέσει κανείς στο στόμα του λύκου ενώ αναζητεί τον ποιμένα, γι’ αυτό σου κάνω γνωστό ένα σημάδι που θα σε κάνει ικανό να καταλάβεις ότι ήρθε ο Ποιμένας (ο Χριστός).

  Επειδή δηλαδή η πρώτη παρουσία Του στον κόσμο έγινε με τρόπο συγκαλυμμένο, και για να μη νομίσεις ότι κατά τον ίδιο τρόπο θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη, μας έδωσε το σημείο αυτό. Γιατί αυτή, η πρώτη, που πραγματοποιήθηκε με τρόπο συγκαλυμμένο, πολύ ορθά έγινε έτσι, αφού ο Χριστός ήλθε να αναζητήσει το απολωλός πρόβατο, αλλά όμως η δεύτερη δε θα γίνει κατά τον ίδιο τρόπο. Πώς θα γίνει όμως, πες μου: «Όπως η αστραπή βγαίνει από την ανατολή και φαίνεται μέχρι τη δύση, έτσι θα γίνει και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου» (Ματθ. 24, 27). Σ’ όλους μαζί θα φανεί ξαφνικά, και δε θα χρειαστεί να ρωτήσει κανείς αν είναι εδώ ή εκεί ο Χριστός. Γιατί, όπως όταν φανεί η αστραπή δε χρειάζεται να ρωτάμε αν άστραψε, έτσι και όταν έρθει ο Χριστός δε θα χρειαστεί να ρωτάμε αν ήρθε.

  Αυτό βέβαια που θέλουμε να αποδείξουμε είναι, αν θα έρθει κατά τη Δευτέρα Παρουσία Του με τον σταυρό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την υπόσχεσή Του. Άκουσε λοιπόν τα εξής: «Τότε, λέει, τότε, δηλαδή πότε; Όταν θα έρθει ο Υιός του ανθρώπου, ο ήλιος θα σκοτισθεί και η σελήνη δε θα δώσει το φως της».

  Τόσο υπερβολική θα είναι τότε η λάμψη της παρουσίας Του που θα κρυφτούν και τα πιο λαμπρά αστέρια. «Τότε θα πέσουν και τα άστρα απ’ τον ουρανό, τότε θα φανεί στον ουρανό το σημείο του Υιού του ανθρώπου» (Ματθ. 24, 30). Είδες τη δύναμη του σημείου του σταυρού; Ο ήλιος θα σκοτισθεί και η σελήνη δε θα φαίνεται πλέον. Ο σταυρός όμως θα φαίνεται και θα λάμπει, για να ξέρεις πως είναι πιο λαμπρός κι απ’ τον ήλιο κι απ’ τη σελήνη.

  Και όπως όταν εισέρχεται ένας βασιλιάς σε μια πόλη, οι προπορευόμενοι στρατιώτες υψώνουν στους ώμους τους τα λάβαρα και προειδοποιούν τον λαό για την είσοδό του, έτσι και όταν θα κατέρχεται ο Κύριος από τους ουρανούς, οι στρατιές των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων θα φέρουν στους ώμους τους τον σταυρό Του, αναγγέλλοντας σε μας την ένδοξη βασιλική είσοδό Του. «Τότε θα σαλευθούν και οι ουράνιες δυνάμεις» (Ματθ. 24, 29), λέει, και εννοεί τους Αγγέλους.

  Πολύς φόβος και τρόμος θα τους κυριέψει τότε. Αλλά πες μου, για ποιον λόγο; Εκείνο το δικαστήριο θα είναι φοβερό, γιατί όλο το ανθρώπινο γένος πρόκειται να παρουσιαστεί και να δικαστεί ενώπιον του φοβερού Κριτή. Μα γιατί θα καταλάβει τους Αγγέλους φόβος και τρόμος πολύς, αφού δεν πρόκειται να δικαστούν εκείνοι; Γιατί όπως όταν δικάζει κάποιος επίγειος άρχοντας φοβούνται και τρέμουν όχι μόνο οι κατηγορούμενοι αλλά και οι φρουροί, όχι γιατί τους ελέγχει η συνείδησή τους, αλλά επειδή αισθάνονται φοβία και τρόμο μπροστά στον δικαστή, έτσι ακριβώς θα συμβεί και τότε, όταν θα κριθεί το ανθρώπινο γένος και οι Άγγελοι που δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν, θα φοβηθούν πάρα πολύ παραστέκοντας κοντά στον δικαστή.

  Αλλά γιατί τότε θα εμφανισθεί ο σταυρός και γιατί ο Κύριος θα έρθει έχοντάς τον μαζί Του; Για να καταλάβουν εκείνοι που Τον σταύρωσαν πόσο αχάριστοι φάνηκαν, γι’ αυτό θα τους δείξει το ίδιο το σύμβολο της ντροπής τους.

  Και άκουσε τον Προφήτη που το λέει, για να πεισθείς και συ ότι θα φέρει μαζί Του τον σταυρό ο Κύριος. Λέει λοιπόν: «Και τότε θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης» (Ματθ. 24, 30) , γιατί θα δουν τον κατήγορό τους και θα συναισθανθούν το σφάλμα τους. Μα γιατί νιώθεις τέτοια κατάπληξη για το ότι θα έρθει μαζί με τον Σταυρό, αφού τότε θα δείχνει και τις ίδιες Του τις πληγές; «Γιατί θα δουν, λέει ο Κύριος, Εκείνον που τον τρύπησαν με τη λόγχη» (Ζαχ. 12, 10). Όπως δηλαδή έκανε με την περίπτωση του Θωμά, θέλοντας να εξαφανίσει την απιστία του μαθητή Του, που αφού εμφανίσθηκε μπροστά του, του έδειξε τα τραύματα των καρφιών, λέγοντάς του, «βάλε το χέρι σου και δες, αφού το φάντασμα δεν έχει σάρκα και οστά» (Ιωάν. 20, 27) , έτσι και τότε θα δείξει τις πληγές και τον σταυρό, για να αποδείξει ότι ήταν ο Ίδιος εκείνος που σταυρώθηκε.

  Πηγη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου – Απόσπασμα από την ομιλία του, «Εις τον σταυρόν και εις τον ληστήν…»

  http://www.hristospanagia.gr/?p=70242

  https://www.scribd.com/document/39542349/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%92-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5

 6. Πατριάρχης σου και οχι πατριάρχης μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*