Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:09 - 29/05/2015

Οι εκτρώσεις, η Agenda 21 και οι εγχώριοι προσκυνημένοι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Τρύφωνα Τιπούρτη ( απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπή, δείτε το βίντεο).

Σήμερα θα αναφερθώ σε ένα θέμα που ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια απασχολεί όλους μας και διχάζει την κοινωνία εφόσον, κακώς κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Ένα θέμα που προσπάθησα να αναλύσω αρκετά στο σημερινό μου ρεπορτάζ και αν είναι χρονοβόρο και δεν…
μπορέσω να παρουσιάσω δεύτερο θέμα, προτιμώ αυτό εφόσον το θεωρώ πρώτιστα Εθνικής σημασίας, αλλά και κοινωνικής, ανθρώπινης και θρησκευτικής.

Είναι το θέμα των εκτρώσεων και η προσπάθεια που γίνεται ανά διαστήματα για την νομιμοποίησή τους.
Αφορμή για να επαναφέρω το θέμα, στάθηκε η πρόταση νόμου που προωθούν 12 βουλευτές της Κύπρου έτσι ώστε να επιτραπούν οι ελεύθερες και δωρεάν εκτρώσεις, χωρίς αιτιολόγηση μέχρι και την 12η εβδομάδα της κύησης, στα δημόσια νοσηλευτήρια της μεγαλονήσου,

Φυσικά έπειτα από την γνωστοποίηση του θέματος, υπήρξε η άμεση αντίδραση από φορείς και πολίτες.
Στο τέλος θα σας ενημερώσω για την προσπάθεια που γίνεται με τη συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών για την απόσυρση της πρότασης νόμου.

Ολοένα και περισσότερο τα τελευταία έτη το κράτος προσπαθεί να επιβάλει με νόμο μια ψευδή και αντιεπιστημονική αντίληψη πως η έκτρωση δεν είναι φόνος και επομένως μπορεί να γίνεται ελεύθερα, υπό ορι¬σμένους ελάχιστους περιορισμούς.
Συνεπώς να μην έχει ευθύνη για αυτό ούτε η μητέρα που την επιθυμεί, ούτε ο ιατρός που την εκτελεί.

Όμως όσες δικαιολογίες και επιχειρήματα και αν προβάλλονται για να πείσουν ότι η έκτρωση δεν είναι φόνος ενός αθώου ανθρώπου, τα γεγονότα και η αλήθεια φωνάζουν ακριβώς για το αντίθετο, και σήμερα μάλιστα, οι σχετικές επιστήμες που ασχολούνται με το αγέννητο παιδί είναι απόλυτα κατηγορηματικές για την αλήθεια αυτή.

Τα τεχνολογικά μέσα και οι συσκευές που χρησιμοποιούνται σήμερα έχουν πείσει τον οποιονδήποτε, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι το αγέννητο παιδί είναι σαφώς ένα ανθρώπινο ον, ένα μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας αναπόσπαστο με κάθε τρόπο από τον καθένα μας.
Εξάλλου το Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο επανειλημμένα έχει αποφανθεί ότι η έναρξη της ζωής του ανθρώπου είναι η στιγμή της γονιμοποίησης.

Αφού λοιπόν η ζωή του άνθρωπου αρχίζει από την στιγμή της γονιμοποιήσεως, αυτό σημαίνει ότι κάθε έμβρυο είναι ένας άνθρωπος, όσων λίγων ημερών ή βδομάδων και αν είναι, και επομένως φονεύοντας το έμβρυο κάνουμε κανονικό φόνο.

Επειδή το έμβρυο δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις μας, αλλά ούτε έχει τα μέσα να αμυνθεί, για αυτό η έκτρωση δεν είναι απλός φόνος αλλά πραγματική δολοφονία και όσοι συμμετέχουν σε αυτήν, γυναίκες, ιατροί και νοσοκόμοι γίνονται πραγματικοί δολοφόνοι, και μάλιστα αθώων και ανυπεράσπιστων πλασμάτων.

Το έγκλημα της εκτρώσεως δεν τελειώνει όμως εδώ.
Θύμα δεν είναι μόνον το αγέννητο παιδί.
Θύμα γίνεται και η ίδια η μητέρα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, αφού έπειτα από την έκτρωση με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό κατά χιλιάδες, οι γυναίκες μπορεί να πάθουν διάτρηση, μόλυνση, καταστροφή της μήτρας και εν τέλει στείρωση.

Μέγιστες οι ψυχικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η γυναίκα έπειτα από την έκτρωση όπως εξηγούν ψυχολόγοι και ψυχίατροι.
Το αίσθημα της βαριάς ένοχης και η κατάθλιψη είναι οι κυριότερες επιπτώσεις, και αυτή η ψυχική τραγωδία μπορεί να εκδηλωθεί ύστερα από πολλά χρόνια μετά το έγκλημα, ακόμη και προς το τέλος της ζωής.

Μαζί με την γυναίκα θύμα είναι και ο άνδρας, αφού και αυτός κατά κανόνα συμμετέχει στο έγκλημα και συνεπώς η ψυχή του δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη και ξένη προς την συγκλονιστική αυτή εμπειρία της εκτρώσεως.

Πέρα από τον προσωπικό και ιδιωτικό αντίκτυπο που έχει η πράξη της έκτρωσης, πολλοί είναι εκείνοι, και μεταξύ αυτών και εγώ, που θεωρούν πως υπάρχει και άλλο θύμα.

Συντελείται και ακόμη ένα έγκλημα.
Αυτό είναι το έγκλημα του φόνου του Έθνους μας.
Οι χιλιάδες φόνοι των εκτρώσεων δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αποδυνάμωση του Έθνους μας από το ανθρώπινο δυναμικό του, του οποίο τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε ως λαός και μάλιστα στη σημερινή εποχή.
Εμείς οι ίδιοι με την πράξη αυτή της έκτρωσης, χτυπάμε το Έθνος μας με τα ίδια μας τα χέρια, το καταδικάζουμε σε μαρασμό,… εγκληματούμε εναντίον του.

Θέλω να σας τονίσω πως πέρα από τα παραπάνω, η πράξη της έκτρωσης συντελεί σε ένα ακόμη έγκλημα.
Ίσως μεγαλύτερο.
Στο έγκλημα της συμμετοχής για την πραγματοποίηση του παγκοσμίου σχεδίου Agenda 21, στο οποίο έχω αναφερθεί και άλλες φορές από εδώ, και ακόμη δεκάδες μέσω των γραπτών μου στο διαδίκτυο.

Η Agenda 21 είναι ένα σχέδιο μείωσης του συνολικού πληθυσμού της γης, δεν είναι συνωμοσιολογία, ούτε φαντασίωση κάποιων, εφόσον αποδεικνύεται κατά καιρούς από δηλώσεις διαφόρων που θεωρούν πως έχουν την τύχη του πλανήτη στα χέρια τους, αλλά και αφού περισσότερες από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ υιοθέτησαν την Agenda 21 σαν κυρίαρχη πολιτική, και την υπόγραψαν στις 14 Ιουνίου του 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας.

“Ένας συνολικός πληθυσμός 250 – 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά”, είναι λόγια του Ted Turner του ιδρυτή του CNN.

“Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια φύση, πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο”, δήλωνε ο Dave Foreman συνιδρυτής του Earth First.

Ο David Rockefeller είναι γνωστός οπαδός του σχεδίου και μεταξύ άλλων έχει δηλώσει “Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής”.

Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο γνωστός Bill Gates, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, Πρόεδρος της Microsoft και συνιδρυτής του ίδρυματος Bill & Melinda Gates, ενός ιδρύματος που κατηγορείται από πολλές χώρες, και εκκρεμούν δικαστήρια, για θανατηφόρα παιδικά εμβόλια που πρόσφερε σε χώρες κυρίως της Αφρικής.

Η Agenda 21 μέσω της μείωσης του πληθυσμού της γης έχει απώτερους σκοπούς όπως αυτούς της κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, της αναδιάρθρωσης των οικογενειών και εντέλει της παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας.

Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια, σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21 και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ.

Στην Αgenda 21 αναφέρεται ότι κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες, οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη.

Στο κείμενο των Ηνωμένων Εθνών, εντός της Αgenda 21, με αριθμό S/19-2 αναφέρονται τα εξής: “Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως. Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές.”

Σε άλλα σημεία προτείνει την προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την “Μητέρα Γη”, όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών.

Επιθυμεί κάθε είδους ιδιοκτησία, κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών, να περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ, ο οποίος θα έχει πλήρη και απόλυτο έλεγχο του 70% της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμόζει.

Έχει σχέδιο να επιβάλει την τριμελή οικογένεια, δηλαδή την πολιτική του ενός παιδιού, ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί από τα επιτρεπόμενα θα πληρώνεται φόρος.

Η εφαρμογή όλων αυτών, οδηγεί στον περιορισμό της βιομηχανίας και της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού και βοιωτικού επιπέδου του ανθρώπου, και ειδικότερα στον περιορισμό της οικογένειας.
Όπως καταλαβαίνετε όλα τα παραπάνω υπονοούν την παγκόσμια διακυβέρνηση, αλλά και την πανθρησκεία με την εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας, κάτι εξάλλου που προωθείται πίσω από συναντήσεις του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου, αλλά και κατά την συμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας.
Στην επίτευξη του σχεδίου της Αgenda 21 συμβάλλουν οι εκτρώσεις και αυτή είναι η καθαρή αλήθεια κατοχυρωμένη με στοιχεία.
Μία αλήθεια που αποκρύπτεται, κρατώντας τις γυναίκες σε άγνοια σχετικά με την πραγματική φύση της εκτρώσεως.

Εκτός από αυτή τη διάσταση του θέματος υπάρχει και αυτή της πίστης μας, αφού το θέμα των εκτρώσεων αφορά την σωτηρία της ψυχής ή την καταδίκη εκ μέρους του Θεού όλων εκείνων που χωρίς δισταγμούς προχωρούν σε αυτές.

Εκτρώσεις
“Αι χείρες υμών αίματος πλήρεις”…
προκαλώντας την οργή του Θεού μας.

Πείτε συνειδητά ΟΧΙ στις εκτρώσεις και την νομιμοποίησή τους.

epirus-ellas.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Κkarpoyzi@.gom.gr 05/29/2015 @ 10:45 ΠΜ

  ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ

 2. Κkarpoyzi@.gom.gr 05/29/2015 @ 10:46 ΠΜ

  ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΕΚΝΑ

 3. ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΙΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ…
  ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ..
  ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΒΡΥΑ …
  ΕΙΧΕ ΤΖΙΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ…
  ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ- ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ…

  ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ….
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ…

  ΥΓ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ…Η WORLD TETOIA MOY ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…

  ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΛΕΕΙ …ΒΡΕ ΟΥΣΤ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Ανώνυμος 05/29/2015 @ 10:58 ΠΜ

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  — ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ…
  ΡΕ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ

 5. Ανώνυμος 05/29/2015 @ 10:59 ΠΜ

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  — ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ…

 6. Ανώνυμος 05/29/2015 @ 11:00 ΠΜ

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 7. Ανώνυμος 05/29/2015 @ 11:10 ΠΜ

  ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ….
  ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ…
  90 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΖΙΡΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…
  ΜΕ ΦΙΟΝΙΑΔΕΣ- ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΘΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ……
  ΤΟΤΕ ΘΥΜΗΘΙΗΚΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ…..

  ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΘΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ …
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ…
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ…

 8. Ανώνυμος 05/29/2015 @ 6:27 ΜΜ

  ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*