Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

14:14 - 10/08/2014

Οι εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών …Μέρος Πρώτο

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας


Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται “Πίνδαρος”. Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου “Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου”. Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή και το φόβο. Ο κάτοχος αυτού του τίτλου μεταφέρει τις πληροφορίες στον καθαρόαιμο ερπετοειδή ηγέτη στο εσωτερικό της Γης.

Πρόσφατα, υπήρξαν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος de Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ο πραγματικός Πίνδαρος είναι η κεφαλή της οικογένειας Rothschild, όπως υπήρξε για αρκετές εκατοντάδες χρόνια.

Έχει την έδρα του στη Γερμανία, κοντά στην Φρανκφούρτη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, είχε την επίβλεψη ενός παρόμοιου πρότζεκτ με το Montauk, με την επωνυμία Malda που είναι αναγραμματισμός των Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation (Ενεργοποίηση Διαστάσεων) . Το πρότζεκτ αυτό βρίσκεται κοντά στην πόλη του Στρασβούργου, στη Γαλλία, ιστορικά κάποτε μέρος της Γερμανίας.

Είναι ενδιαφέρον, ότι υπάρχει ένα οινοποιείο στο ανατολικό άκρο του Long Island, που δεν απέχει πολύ από το Montauk Point, που ονομάζεται ”Αμπελώνες Πίνδαρος”. Αυτό το κρασί έχει αυξημένη δημοτικότητα και έχει κερδίσει διεθνή βραβεία.

Αυτό ταιριάζει, όπως πρέπει, στο σχέδιο, καθώς αυτή η περιοχή θα είναι ένα μέρος της πρωτεύουσας της Γης / των Ηνωμένων Εθνών στην αυτοκρατορία! Το κόκκινο κρασί είναι συμβολικό του αίματος που καταναλώνεται από τα Ερπετοειδή.

Το κρασί μπορεί να καθαγιασθεί, όπως έγινε και στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Στην Καθολική Εκκλησία, το κρασί αντικατέστησε το αίμα στην τελετή.

Οι Illuminati εδώ στη Γη έχουν δημιουργήσει μια δομή πυραμίδας ελέγχου πανομοιότυπη με το σύστημα που υπάρχει στην Αυτοκρατορία Draco. Η πυραμίδα με το μάτι του ερπετού, που βρίσκεται στο αμερικανικό χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, είναι συμβολικό αυτής της δομής ελέγχου.

Το μάτι είναι το σκέπασμα της πυραμίδας, εξηγώντας έτσι γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο καλύφθηκε με ατόφιο χρυσάφι.

Ο Πίνδαρος συμβολίζεται με το χρυσό κάλυμμα της πυραμίδας.

Το επόμενο επίπεδο, ή “μάτι”, στην πυραμίδα συμβολίζει τις 13 βασιλικές οικογένειες.

Αυτές είναι οι εξής:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar

Bruce

Cavendish (Kennedy)

De Medici

Hanover

Hapsburg

Krupp

Plantagenet

Rockefeller

Romanov

Sinclair (St. Clair)

Warburg (del Banco)

Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Σε κάθε μία από τις 13 κυρίαρχες οικογένειες έχει δωθεί μια περιοχή της γης ή / και μια συγκεκριμένη λειτουργία να εκπληρώσει στη Γη. Αυτές οι συγκεκριμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν την παγκόσμια οικονομία, την στρατιωτική τεχνολογία / ανάπτυξη, τον έλεγχο του νου, τη θρησκεία, και τα μέσα ενημέρωσης.

Κάθε μία από τις 13 βασιλικές οικογένειες έχει επίσης ένα Συμβούλιο των 13. Ο αριθμός, 13, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς. Ξέρουν ότι υπάρχουν 12 είδη ενεργειών που περνούν μέσα από τις 10 πλευρές του Θεού-Νου. Το σύνολο των 12 ενεργειών ισούται με μία 13η ενέργεια. Αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή γνώση.

Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν πραγματικά 13 ζώδια και όχι τα παραδεκτά 12. Έχουν διατηρήσει το 13ο κρυμμένο για αιώνες, επειδή είναι το σημάδι του Δράκου. Κρατούν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου μυστικά για να αποφύγουν να δώσουν ενδείξεις για το πρότυπο του ερπετοειδούς νου.

Το επόμενο κατώτερο επίπεδο είναι οι δεύτερες στην ιεραρχία οικογένειες που στηρίζουν το έργο του Πινδάρου και των 13 βασιλικών οικογενειών. Ενώ όλα τα μέλη των 13 κυρίαρχων οικογενειών είναι πολυμορφικά, όλα τα μέλη των 300 υποστηρικτικών οικογενειών δεν είναι. Έχουν όλα, όμως, ένα υψηλό ποσοστό ερπετικού DNA.

[Alexander: Κατά τη γνώμη μου, αν υπάρχει ο λεγόμενος πολυμορφισμός στην πραγματικότητα, τότε δεν είναι τίποτα περισσότερο από προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, και δεν μπορούμε ακόμα να την καταλάβουμε. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ένα παρεξηγημένο είδος ”κατοχής” – μπορείτε να φανταστείτε τους ερπετοειδείς εξωγήινους να χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα, σαν όχημα, παρόμοιο με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Na’vi στην ταινία Avatar].

Είναι γνωστοί ως η “επιτροπή των 300”.

Αυτές οι οικογένειες περιλαμβάνουν αξιόλογα ονόματα όπως Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Χάμιλτον, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart / Stuart, Taft, και Wilson. Υπάρχουν πολλοί άλλοι.

Η Επιτροπή των 300 χρησιμοποιεί πολλά γνωστά ιδρύματα για να επιτύχει τους στόχους της, συμπεριλαμβανομένων του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), της Bilderburgers, της Τριμερής Επιτροπής (, Trilateral Commission), της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome), του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute for International Affairs), της Μαφίας, της CIA, της NSA, της Μοσάντ, της Μυστικής Υπηρεσίας (SS) , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Federal Reserve, της υπηρεσίας εσωτερικού εισοδήματος (Internal Revenue Service), και της Interpol, για να αναφέρουμε μερικές. Όλοι αυτοί είναι ιδιωτικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως μηχανισμοί δημόσιων υπηρεσιών, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Η δομή των Illuminati δημιουργεί επίσης τεχνητές χώρες για να προωθήσουν τους στόχους τους. Παραδείγματα αυτών είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, το Κουβέιτ, η Σοβιετική Ένωση, ο Παναμάς, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Γιουγκοσλαβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγαλύτερο μέρος της Μαύρης Αφρικής, όλες οι αραβικές χώρες, και ολόκληρη η Κεντρική και Νότια Αμερική.

Αυτά τα έθνη δημιουργήθηκαν για να συσσωρεύουν πλούτο για τις κυβερνώσες οικογένειες και τους υποστηρικτές τους, για να κρύψουν ή να διατηρήσουν τον πλούτο τους, και να δημιουργήσουν ασταθείς συνθήκες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν πολέμους ή αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών.

Η Ελβετία δημιουργήθηκε ως ένα ουδέτερο τραπεζικό κέντρο έτσι ώστε οι οικογένειες των Illuminati να έχουν ένα ασφαλές μέρος για να φυλάξουν τα κεφάλαιά τους, χωρίς το φόβο της καταστροφής από πολέμους και αδιάκριτων βλεμμάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες των Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, και εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατάει 13 βέλη στα νύχια του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας Βιρτζίνια (Virginia Company) που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Ρότσιλντ. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν απαραίτητα για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα και την εκμετάλλευση της βορειοαμερικανικής ηπείρου.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκουν στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού. Αυτό συνέβη το 1213 όταν ο βασιλιάς James έδωσε όλα τα αγγλικά περιουσιακά στοιχεία στον ερπετοειδή Πάπα. Ο διαχειριστής της περιουσίας παραμένει η βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πήραν το όνομά τους από τον Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο. Οι Illuminati δεν θα ονομάτιζαν μια ήπειρο, στην πραγματικότητα δύο ηπείρους, με το όνομα ενός Ιταλού χαρτογράφου. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός λέξεων.

“Am” είναι η εβραϊκή λέξη για το “λαό”

“Ame” είναι επίσης η προστακτική του ισπανικού / λατινικού ρήματος “to love” – να αγαπάς

“Eri” ή “ari” είναι μία εβραϊκή έκφραση για το “λιοντάρι”

“Ρίκα” είναι η θηλυκή μορφή της ισπανικής λέξης για τον “rich” – πλούσιο

“Ka” είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή, ή δύναμη του πνεύματος μέσα σε ένα σώμα

Υπάρχουν δύο σημασίες:

Η Αρχαία Εβραϊκή / αιγυπτιακή μεταφράζεται ως,

“οι άνθρωποι του λιονταριού με τη δύναμη του πνεύματος.”

[Alexander: Προσωπικά, πιστεύω ότι το όνομά της Αμερικής προέρχεται από το Περουβιανό »AMARUCA», που σημαίνει «Η γη των ιπτάμενων φιδιών» (δηλαδή ερπετοειδών)]

Ως εκ τούτου, η πυραμίδα και ο πανόπτης οφθαλμός στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Η λατινική εκδοχή μεταφράζεται ως, ” αγάπα τα πλούτη», σε μία θηλυκή / φυσική πραγματικότητα. Αυτό δίνει μια ιδέα για το τι είχαν στο μυαλό τους.

Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, βλέπουμε τη μίξη της Λατινικής θηλυκής σκέψης / αετός με την αρσενική Εβραϊκή σκέψη / λιοντάρι. Η συμβολική δήλωση της Αμερικής είναι ότι είναι ένας συνδυασμός της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας… ένα μίγμα του ανθρώπου / Lyrae με το ερπετό / Draco. Ίσως ο αναγραμματισμός LSD , ένας Illuminati δημιούργησε το ναρκωτικό, έχει ένα κρυμμένο νόημα: Lyrae-Sirius-Draco!

Ο συνδυασμός αυτών των τριών πολιτισμών θα παράγει την πιο ισχυρή τεχνολογικά αυτοκρατορία που γνώρισε ο πλανήτης ποτέ!

Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητο έθνος συνέπεσε με την δημόσια διακήρυξη της ύπαρξης της επίσημης οργάνωσης Illuminati από το μέλος της Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο κ Weishaupt εμφανίστηκε αποφασισμένος να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα αποτελείται από την ευρωπαϊκή ελίτ και η οποία θα ανυψώσει την ανθρωπότητα.

Φυσικά, αυτό ήταν μέρος μιας παγκόσμιας τελετής των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και η παγκόσμια τελετή των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και της οργάνωσης των Illuminati ήταν τεχνητό ξεκίνημα για δημόσια κατανάλωση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει αποδεκτούς τους Illuminati στο κοινό. Τρέχοντα μέλη των Illuminati πιστεύουν ότι ο Adam Weishaupt ήταν ένας σωσίας του George Washington, και είναι πραγματικά η εικόνα του Weishaupts που εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

humansarefree

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (37)

 1. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 2:28 ΜΜ

  Αυτό το βιβλίο που το πουλάνε ?

 2. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:15 ΜΜ

  kati tetioys iliuiminati emis sto xoriomaoy toys exoyme gia proino kapote i adartes pigan sto voyno tora einai i siratoys na pane .john.

 3. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:34 ΜΜ

  Σιγά τα νέα! Και η Σελήνη που κολάει!!! Κάτι άλλο καινούριο;

 4. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:50 ΜΜ

  Για την Κίνα τίποτες απολύτος, δια τον λαο του Δράκου τιποτας!

 5. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 4:36 ΜΜ

  Ωραίο το σενάριο, πότε βγαίνει η ταινία?

 6. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 4:38 ΜΜ

  συγκινηθηκα τωρα και ανατριχιασα ρε παιδια
  κλανω συγκορμος!!!!!!!

 7. Μάλιστα,νάτος και ο Πίνδαρος,έχουμε ελληνικά σύμβολα που δαιμονοποιούντε,τον μένανδρο,την σβάστηγκα,την πεντάλφα,μάθαμε πρόσφατα για την "σημιτο-μανα φιδο-μάνα αρχαία Αθήνα και Δελφούς,τους ραββίνους Πλούταρχο-Νόννο-Ορφέα",τώρα έχουμε και τον Πίνδαρο…αλλά και την την Αιγυπτιακή πυραμίδα που δεν την έφτιαξαν Έλληνες η οι Αιγύπτιοι τελικά αλλά οι σάυρες=
  "Το μάτι είναι το σκέπασμα της πυραμίδας, εξηγώντας έτσι γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο καλύφθηκε με ατόφιο χρυσάφι"
  Μάλιστα φίλε μου!Αυτό που συμβαίνει με τις ιστορίες μας τα ονοματά μας και την μυθολογία μας …ΛΕΓΕΤΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ…ΛΕΓΕΤΕ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ…ΛΕΓΕΤΕ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ!
  αναμένουμε το Ν2…to be countiniue

  • Ανώνυμος 08/10/2014 @ 8:02 ΜΜ

   Εχουν βρεθει και αλλα παρομοια οπως οτι ο Απολλωνας ειναι ο απολλυων= σατανας κατα ορισμενους ευαγγελιτες κλπ
   Ο Θρονος του Δια ειναι ο θρονος του διαβολου και αλλα τετοια χαριτωμενα που οπως εχω δει στους ευαγγελιστες του εξωτερικου μια χαρα περνανε.

   • Ανώνυμος 08/15/2014 @ 12:56 ΜΜ

    λυσσάνε γιατί κάποιοι έχουν αρχίσει και βγαίνουν από το πηγάδι της θρησκείας που μας είχαν παραχώσει και είδαν ήλιο-φως! θα προσπαθήσουν να μαυρίσουν και το φως

  • Δεν κρατιεσαι εσυ… να το πεταξεις για τον απολλωνακο

 8. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 5:38 ΜΜ

  ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ?

 9. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 7:02 ΜΜ

  Ουαου τι λες βρε τιτανοτεραστιε μαλακοπιτουρα αρλουμπολογε της συμφορας ,δεν μας ελεγες κατι με τον τοτο ,τελικα το συστημα εχει παραπληροφοριοδοτες παντου που λενε αυτα που τους επιβαλουν οι ταχα εχθροι τους ,οποτε εσυ ζωντανο που τα πιστευεις και εχεις μπει στον ντορβα τους δεν ηξερες δεν εψαχνες ; οποτε κακο του κεφαλιου σου (ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

 10. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 8:47 ΜΜ

  @Ανώνυμος • 10 Αυγούστου 2014 – 6:50 μ.μ.

  αυτή την ερώτηση την έχω κάνει και εγώ προ πολλού 2-3 φορές. Ο ξένος πάντα αποφεύγει θέματα που θίγουν την Κινα… Εμ γιατί άραγε.

 11. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 9:02 ΜΜ

  K;apoy είχε εμφανιστεί πρίν ο αστερισμός του οφίτη όπου δέν εδωσαν περαιτερω σημασία .Η στο κινέζικο η μεταδεκεμβριανοι δράκοι η πάλι στο αιγυπτιακό αστρωμαντισκο

 12. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 9:19 ΜΜ

  ερπετοειδες ειναι το ανταγωνιστικο τμημα του εγκεφαλου.

 13. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 9:26 ΜΜ

  ααα κάτι ξέχασα να γράψω πριν. Που πήγε η σειρά απο άρθρα για τους " τελεστές και άρχοντες " είχε παει μέχρι μέρος τρίτο και σταμάτησε? ατελείωτο όμως, γιατι είχαν πει ότι θα βγουν και άλλα…

 14. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 9:30 ΜΜ

  πεστα μπαμπη

 15. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 10:11 ΜΜ

  η αμερικανικη σημαια εχει 13 λωριδες. τα μεγαλα πραγματα παντα κρυβονται στις λεπτομεριες.

 16. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 12:08 ΠΜ

  ναι αλλα υπαρχει κ το αντιπαλο
  ν δεος,ο γκουναρος,γνωστος ως ''το πεος του γκουσγκουνη''ο οποιος δεν βλεπει την ωρα να σας γ%%%σει

 17. γιώργος 08/11/2014 @ 5:44 ΠΜ

  Ο σατανάς είναι ο άρχοντας του κόσμου τούτου , του φθαρτού . Σύμφωνα με την διδασκαλία του Κυρίου Ιησού Χριστού , η γη και ο ουρανός θα παρέλθουν . Ο ήλιος και η σελήνη θα χάσουν το φως τους και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό . Και τότε θα φανεί ο Σταυρός Του Κυρίου και όλοι που προσκήνησαν το θηρίο θα κλάψουν πικρά , γιατί θα δουν Τον Υιό Του Θεού να έρχεται μετά δόξης να κρίνει ζώντας και νεκρούς . Όλοι η εχθροί της αλήθειας θα πάνε παρέα με τον πατέρα τους , τον σατανά , τον εφευρέτης του ψεύδους στον ετοιμασμένο για αυτούς τόπο . Τα υπόλοιπα είναι διαφημιστικά τρικ των φίλων του ψεύδους . Μεγιά τους .

  • Ανώνυμος 08/11/2014 @ 7:06 ΠΜ

   χαχαχαχ Δεν μου λες βρε παλικάρι,τα αστέρια όταν πέσουν,που θα πέσουν,στην θάλασσα?

  • Ανώνυμος 08/11/2014 @ 7:28 ΠΜ

   Όλα έχουν νόημα τώρα και δένουν,νασε καλά.Έχεις δίκιο,και μετά ο Θεός όταν θα ξαναπλάση τον ουρανό θα τον φτιάξει σε σχήμα τραπέζιου και όχι επίπεδου όπως ήταν τώρα και θα φροντίσει στην επίπεδη γη να βάλει κάγκελα(αλουμινιου) στην άκρη ώστε να μην ξαναεμφανιστή το φαινόμενο να πέφτούν άνθρωποι στο κενό!

  • Ανώνυμος 08/11/2014 @ 11:20 ΠΜ

   ενώ εσύ περιμένεις τον Γιεχωβα, πιστεύω να γνωρίζεις οτι ο σταυρός είναι το σύμβολο του Διος… Με αποτέλεσμα αυτό που γράφεις, οτι θα χαθούν όλα τα άστρα και θα φανεί ο σταυρός " του μογγολοθεου' ακούγετε λίγο περίεργο.. Διοτι αυτοί μισούν τον σταυρό.
   Δεν είναι τυχαίο, ενω εκπληρώνουν της προφητείες με τεχνητά μέσα, να μισούν τόσο πολύ το σταυρό.
   Αρα ένας που γνωρίζει μπορεί να εκλαμβάνει οτι σύντομα θα επιστρέψει ο Δίας.
   Η παγκόσμια θρησκεία για να καταλάβεις, θα περιλαμβάνει μέσα και τον χριστό…Αλλά θα ξεχάσουν να βάλουν το σύμβολο του σταυρού μέσα στα κτίρια τους.

  • Ανώνυμος 08/11/2014 @ 7:29 ΜΜ

   μίλα γιώργη….

   άστους να λένε…όταν καταλάβουν,αν καταλάβουν…θα σε θυμηθούν.

  • γιώργος 08/13/2014 @ 5:09 ΠΜ

   Προς 10:29μμ . Να σαι καλά φιλαράκι και ο Θεός βλέπει .

 18. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 3:26 ΜΜ

  Αχ ΕΛΛΑΔΑ σε ξεπουλανε ανομοι οβριοι και γυφτοι ,με ντελαληδες και πραματευταδες τα πιονια τους που φωναζουν οτι ειναι ελληναραδες ,γιατι το ξερουν και οι ιδιοι οτι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι μονο στα χαρτια

 19. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 11:24 ΜΜ

  STRANGER , ΒΓΑΛΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!

 20. Ανώνυμος 08/12/2014 @ 9:42 ΠΜ

  ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΕ….

  ΕΒΡΑΙΟΙ= ΕΞΩ-ΕΣΩ ΓΗΙΝΟ ΕΙΔΟΣ
  ΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΟΡΙΟΝΑ)
  ΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ
  ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

  ΕΛΛΗΝ= ΕΞΩ-ΕΣΩ ΓΗΙΝΟ ΕΙΔΟΣ
  ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
  Η ΧΥΜΟΘΕΡΑΠΙΑ (ΤΟ ΕΝΕΣΙΜΟ) ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ.

  Υ.Γ. Ο ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΩΣ Β…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*