11:28 - 18/02/2015

Ο Snowden αποκαλύπτει την Δολοφονική Ατζέντα του HAARP

Μόσχα, Ρωσια

Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA) αποκάλυψε έγγραφα την Τρίτη στους ρεπόρτερ του Internet Chronicle που αποδεικνύουν ότι το High Frequency Active Auroral Research Program, ή HAARP, εμπλέκεται σαφώς σε ένα πρόγραμμα δολοφονιών και νοητικού ελέγχου.

Ενώ το στρατιωτικό – βιομηχανικό σύμπλεγμα επιμένει συστηματικά ότι το ευρισκόμενο στην Αλάσκα HAARP έχει σκοπό μόνον να μελετά τα φυσικά φαινόμενα στην ιονόσφαιρα της γης, ο Snowden κατάφερε να αποδείξει αυτήν την βάναυση τερατώδη απορία.

«Ο σταθμός του HAARP,» ανέφερε, «έχει τοποθετηθεί στρατηγικά μακριά από τα μάτια μας στην Gakona, της Alaska, στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για να εξολοθρεύει η να χειρίζεται τους αντιφρονούντες στον παγκόσμιο καπιταλισμό σε κλίμακα εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Με αυτές τις επίγειες κεραίες», πρόσθεσε ο Snowden κάνοντας εισαγωγικά με τα δάχτυλά του, «το ΝΑΤΟ [North Atlantic Treaty Organization] μπορεί, σε παγκόσμια κλίμακα, να σωπαίνει τους «δράστες» με αποκλίνουσα ή ανατρεπτική σκέψη.»

Χωρίς να το γνωρίζουν τα θύματα ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το HAARP εκπέμπει υπέρ-υψηλής ισχύος ραδιοφωνικά κύματα. Αυτά τα κύματα λειτουργούν στην ίδια ηλεκτρονική συχνότητα όπως το truncus encephali, η το εγκεφαλικό στέλεχος, προκαλώντας επιλεκτικά θανάτους που φαίνονται ότι προέρχονται από φυσικά αίτια – περιλαμβάνοντας αυτούς που φαίνονται στους ιατροδικαστές ως εμφράγματα η καρδιακές προσβολές.

Σ. Σ. Φυσικά απαιτείται η γνώση της «αιθερικής υπογραφής» του θύματος. Την βρίσκουν εύκολα, π.χ. από μια φωτογραφία σας στο Facebook. Επίσης δεν παίζει ρόλο σε ποιο σημείο της γης βρίσκεστε. Αν αναρωτιέστε γιατί ο γράφων βάζει κανονικές φωτογραφίες του, σκεφτείτε ότι εκτός από του να είναι γνωστός σε αυτούς τους «άσπονδους φίλους» οπότε δεν έχει έννοια, μπορεί να χορέψει τον τελευταίο χορό του πολεμιστή, έχει και τους ασημένιους οργονίτες του www.orgonodrome.gr που τους σχεδιάζει ο ίδιος και ΞΕΡΕΙ να τους χρησιμοποιεί, οπότε όταν κι αν «προσπαθούν» πάντοτε τους περιμένει άμμος και αίμα!

«Όταν και εάν οι μυστικές υπηρεσίες δεν θεωρούν την δολοφονία σαν ιδανική λύση,» είπε ο Snowden, «μπορούν να κάνουν ένα [στόχο] να δρα παράλογα, για να τον δυσφημήσουν. Όταν ήμασταν στο τράνζιτ μεταξύ του Hong Kong και της Μόσχας, το προσωπικό του WikiLeaks και εγώ έπρεπε συνεχώς να αποκρούουμε την συνεχή απειλή των αυτοκτονικών παραισθήσεων από τα ειδικές ραδιοφωνικές συχνότητες.»

Στο ξενοδοχείο Novotel στο πολυτελές δωμάτιο του στο αεροδρόμιο Sheremetyevo ο πρώην συμβασιούχος της NSA αρχίζει να εξηγεί. Λόγω των συμφωνιών εχεμύθειας με την Booz Allen Hamilton (εταιρεία συμβούλων Στρατηγικής και Τεχνολογίας), το Chronicle δεν μπορεί να πει τίποτε περισσότερο πέραν του ότι έχει εξοπλίσει όλο το δωμάτιο ώστε να είναι ένας πλήρως λειτουργικός κλωβός Faraday. [Κλωβός Faraday αποκαλείται κάθε αγώγιμο περίβλημα που καλύπτει όλες τις επιφάνειες του χώρου που μας ενδιαφέρει].

Ο πρόχειρα φτιαγμένος κλωβός Faraday του Swowden, υποστηρίζει ότι μπορεί να μπλοκάρει τις παρεμβολές από εξωτερικά στατικά και μη στατικά ηλεκτρικά πεδία.

«Χωρίς αυτό,» λέει «Θα ήμουν νεκρός σε μια στιγμή αφότου το Guardian δημοσίευσε την πρώτη ιστορία.»

Ο Snowden ενίσχυσε την μαρτυρία του με ντοκουμέντα για το HAARP που αποκτήθηκαν από προσωπικούς λογαριασμούς email υψηλόβαθμων αξιωματούχων, όπως ναύαρχοι και ταξίαρχοι της αεροπορίας.

Πηγές των μυστικών υπηρεσιών επιβεβαίωσαν στο The Internet Chronicle την αυθεντικότητα αυτών των ντοκουμέντων, καθώς και τις τρομακτικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Πηγές που γνωρίζουν τις συζητήσεις μεταξύ της Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) και του πανεπιστημίου της Αλάσκα, που βοηθά στην διαχείριση του HAARP, υπαινίσσεται ότι οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας καθώς και η TrapWire (είναι μια αντιτρομοκρατική εταιρεία τεχνολογίας που παράγει ένα ομώνυμο έξυπνο λογισμικό συστήματος που έχει σχεδιαστεί για να βρίσκιε τα πρότυπα ενδεικτικά των τρομοκρατικών επιθέσεων) «είναι εν ενεργεία εδώ.»

Η μαρτυρία του Snowden φαίνεται να είναι μερικώς στην ίδια γραμμή με αυτή του αδελφού το 2009 ενός Αμερικανού γερουσιαστή. Ήταν τότε που αυτός ο Nick Begich, είπε στο “Conspiracy Theory with Jesse Ventura” ότι «το να επηρεάσουν το μυαλό με συναισθηματικές αλλαγές γίνεται τόσο εύκολα, με το HAARP»

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Internet Chrocicle:

  About


  Desk of editor frank masonAt the Chronicle.SU, we take truth seriously. We take what we do so seriusly, untruths at chronicle.su are punishable by mutilation or death.

  Sadly, chronicle.su is not of this earth. After crash landing in an asteroid December 30th, 1976, the alien husks of Chronicle editors rapidly adapted to Earth climates and bacterial flora. They are able to survive naturally in the wild and reproduce freely.

  Here at chronicle.su, we take a liberal stance on drug abuse and theft of intellectual property, but that does not mean we are liberal because liberals are faggots and I ain’t no steer-boatin’ queer!

  Receiving tweets twice daily via fax from religious advisers impregnates our right-wing furnace of hate, enabling us to bring you the most horrifyingly sensational headlines you’ve ever seen, or your money back – guaranteed!

  If you wish to write us spam, please use press@chronicle.su and we will get back to you at our earliest possible convenience, or whenever.
 2. 0
  0
  Απίστευτα ψέμματα. Το Internet Chronicle είναι σατυρικό σάιτ όπως και το theonion, κάτι αντίστοιχο με το ελληνικό http://www.tokoulouri.com.

  http://www.dailykos.com/story/2013/07/14/1223646/-FALSE-STORY-GOING-VIRAL-Snowden-reveals-HAARP-s-Global-Assassination-Agenda#

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151753931296070&id=12282631069

  https://www.metabunk.org/threads/snowden-reveals-the-secrets-of-chemtrails.1992/

  Όσοι συνεχίζουν να διαδίδουν αυτές τις μπούρδες απλά λειτουργούν με βάση το συμφέρον όσων αντιτίθενται στις πραγματικές αποκαλύψεις του Snowden για πολύ πιο σοβαρά θέματα.
 3. 0
  0
  Ena beltiomeno sxedio tou tesla tou megaluterou efeureti o opoios to efage h cia mustikh uphresia gia htan gia ta sumferonta tou anthropou kai oxi gia to kefalaio
 4. 0
  0
  …έχει και τους ασημένιους οργονίτες του http://www.orgonodrome.gr που τους σχεδιάζει ο ίδιος και ΞΕΡΕΙ να τους χρησιμοποιεί…. Έλεος… Τι spam είναι τούτο βρε?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί