Oι σκεπτομορφές είναι ζωντανές οντότητες

Oι σκεπτομορφές είναι ζωντανές οντότητες

Το νοητικό μας σώμα είναι χτισμένο από πύρινα ντέβα, και αυτό το ηλεκτρικό σώμα δεν είναι παρά ντεβική ουσία. Αυτά τα ντέβα, ή πύρινα στοιχειακά, οικοδομούν τις σκεπτομορφές μας, είτε οι σκεπτομορφές είναι θετικές ή αρνητικές. Κάθε σκεπτομορφή που εκπορεύεται από τη νοητική μας σφαίρα, έχει μέσα της ένα ντέβα. Η σκεπτομορφή μας είναι μια ζωντανή οντότητα, κακόβουλη ή καλοπροαίρετη.


Αυτές οι σκεπτομορφές έχουν πολλούς προορισμούς. Πηγαίνουν σ’ εκείνον στον οποίο τις στέλνουμε. Πηγαίνουν και συσσωρεύονται με τις μαζικές σκεπτομορφές που έχουν δημιουργηθεί απ’ τις σκέψεις των ανθρώπων. Μπορούν επίσης να καταστραφούν απ’ τον δημιουργό τους, αν ξέρει πως να το κάνει.

Το σημαντικό όμως είναι να θυμόμαστε ότι οι σκεπτομορφές είναι ζωντανές οντότητες, και ανάλογα την φύση τους, είτε μολύνουν το διάστημα ή φέρνουν ομορφιά και ευωδία και λειτουργούν σαν εποικοδομητικοί παράγοντες.

Οι περισσότερες από τις μισο-χτισμένες σκεπτομορφές μας αιωρούνται στο νοητικό μας πεδίο και συχνά αποσυντίθενται, προξενώντας μόλυνση σε αυτό. Για να επιβιώσουν, απομυζούν το νοητικό μας πυρ.

Οι πύρινες οντότητες που χτίζουν τις σκεπτομορφές μας, αποκτούν μια πολύ ανταγωνιστική στάση εάν τις χρησιμοποιούμε για κακούς σκοπούς. Κάνουν τη δουλειά τους, χτίζουν τις σκεπτομορφές μας οποιασδήποτε φύσης, αλλά μετά μας βλάπτουν ή προκαλούν μεγάλη ζημιά στο νου μας εάν διαρκώς τις χρησιμοποιούμε για καταστροφικούς σκοπούς. Γι’ αυτό λέμε ότι ένα κακό άτομο έχει μέσα του τις αιτίες της αυτοκαταστροφής του. Αυτό επίσης είναι αλήθεια για ομάδες και έθνη.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν πρέπει κάποιος να φαντάζεται ότι θα καταστραφεί αμέσως εξαιτίας μιας κακής σκέψης. Η καταστροφή του παίρνει χρόνο. Σταδιακά, το συναισθηματικό και φυσικό του σώμα μολύνονται, και στην επόμενη ή τις επόμενες ενσαρκώσεις του θα πληρώσει βαριά “φορολογία” από τις κακές σκέψεις του.

Όταν τα νοητικά, πύρινα ντέβα χρησιμοποιούνται κατά εσφαλμένο τρόπο, δουλεύουν ενάντια στον χρήστη γιατί στην ουσία τους τα νοητικά ντέβα είναι συντονισμένα και σε αρμονία με την Κοσμική Καρδιά.

ThoughtForm by Paniczent
Οι άνθρωποι σκέπτονται σε πλαίσια ετών, αλλά ο Θείος Νόμος είναι αργός αλλά σίγουρος. Μια επίσκεψη στη γη μετά από χίλια χρόνια θα αποδείξει ότι εκείνα τα έθνη που χρησιμοποίησαν το νου τους λάθος, δεν υπάρχουν πια.

Αυτή ήταν η μοίρα πολλών εθνών. Που βρίσκεται τώρα η Σουμερία, η Αρχαία Αίγυπτος, η Ατλαντίδα, η Λεμουρία, η Χαλδαία, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κλπ; Έχουμε μόνο τα ερείπιά τους. Ο Νόμος ποτέ δεν φθίνει, αλλά παίρνει καιρό μέχρι το κομπιούτερ του κάρμα να φέρει τις τελικές απαντήσεις.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Consciousness vol.1

ΠΗΓΗ

Loading...

One thought on “Oι σκεπτομορφές είναι ζωντανές οντότητες

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΗΝ ΜΑΛΏΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ…

  ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΉ ΔΊΚΑΙΗ Η ΆΔΙΚΗ…

  Η ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΣΚΕΠΤΟ ΜΟΡΦΗ ΕΝΣΩΜΑΤΏΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΆ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ..

  ΜΗΝ ΚΡΊΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ …

  ΡΟΥΦΟΎΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ
  ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΊΤΕ ΓΙΑ ΌΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  θετική σκέψη μορφην ποιεί και παιδεύει τον άλλον μόνο στο καλό!

  αντί τι έκανες δεν καταλαβαίνεις φταις… μέτρησε γαία αρνήσεις…

  αγάπη μου πόσο ωραίο θα ήταν αν έκανες αυτό…

  ΚΑΙ ΚΎΜΑ ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ ΘΕΟΎ ΠΛΗΜΜΥΡΊΖΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ

  ΩΦΕΛΕΊΣΑΙ ΕΣΥ…

  ΤΑΠΕΙΝΆ ΠΆΝΤΑ..

  ..απόψε η επίθεση ήταν επικίνδυνη…

  ΆΝΤΕΞΕ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *