Novus Ordo Seclorum

γραφει ο αρισταρχος

Δεν νικηθήκαμε ποτέ και από κανένα παρά μόνο από τον εαυτό μας

Τελικά όλα οδηγούν σε μια συνισταμένη που κατευθύνεται σε ένα στόχο, στην Novus Ordo Seclorum! Αλλιώς δεν μπορείς να βγάλεις ούτε ένα λογικό συμπέρασμα από αυτά που συμβαίνουν καταρρακτωδώς πάνω στην ζωή μας. Τι εταίροι και μπουρμπούτσαλα. Εδώ μοιάζουμε σαν τον κακό και ρακένδυτο μαθητή, παράδειγμα προς αποφυγή, σε ένα αυστηρό εσώκλειστο σχολείο του μεσαίωνα που πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρότατα γιατί… ζήλεψε λίγο από την ανθρώπινη ζωή των άλλων συμμαθητών του.

Μονεταριστικές πολιτικές που οδήγησαν σε πληθωριστικές κοινωνίες και που η απότομη αποσυμπίεσή τους μας έφερε σ’ αυτή την δεινή οικονομική θέση. Και λες , καλά ρε γαμώτο, να πληρώσω το υπερβάλλον που ξόδεψα με κάθε οικονομική επιβάρυνση αλλά να μου απειλείτε την γεωπολιτική και πολιτιστική μου ταυτότητα μάλλον κάπου αλλού πάει το πράγμα.

Αρχίζω και ψυχανεμίζουμε ότι η ΝΤΠ(Νέα Τάξη Πραγμάτων) επέλεξε την Ελλάδα για να ξεκινήσει την μεγάλη ανατροπή, το μεγάλο πείραμα. Πανθρησκεία-Παγκοσμιοποίηση.

Και γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα; Γιατί απλά είναι ο… λαός. Αυτός που λειτουργεί αντίστροφα από όλους τους άλλους. Μπροστά σε τρίτο άτομο ενώνεται, γιγαντώνεται και δημιουργεί θρύλους. Κι αυτοί, η ΝΤΠ, δεν θέλουν ΖΕΥξη, θέλουν ΔΙΑίρεση. Έλα όμως που εμείς ανέκαθεν έτσι διττό τον θέλαμε τον Θεό μας. Ίσως γι αυτό να επιβιώσαμε. Χωρίς ροπή και αντιροπή δεν υπάρχει ισορροπία.

Δυό πρόσωπα σε ένα. Ένα καλό και ένα κακό σε μια προσωπικότητα. Το δείξαμε πάντα και σε όλες τις δύσκολες στιγμές με όλους τους τρόπους. Ουσιαστικά δεν νικηθήκαμε ποτέ και από κανένα παρά μόνο σε κάθε περίπτωση προδοθήκαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό μεταμορφωμένο σε Εφιάλτη, κερκόπορτα, Πήλιο Γούση, ανάθεμα, Γερμανοτσολιά και αντάρτικο με μπαλαντέρ. Απ’ όλα έχει το πανέρι.

Τόχουμε στο DNA μας, στο περίφημο Ιχώρ. Και αν δεν μπορούν να μας γονατίσουν, γονατίζουμε μόνοι. Έτσι ήμαστε εμείς. Σκύβουμε, αλλά μόνο σε μας, μόνο με μας. Μόνο στον κακό μας εαυτό, στο κακό μας στοιχείο. Ικανοί για το καλύτερο και ταυτόχρονα για το χειρότερο. Ήρωες αλλά και ρουφιάνοι.

Μας επέλεξαν λοιπόν για το πείραμα. Αν εδώ στην χώρα μας περάσει και χωρίσουμε (πάντα λόγω DNA) τότε η συνέχεια θα είναι πολύ εύκολη και για όλους τους άλλους στον πλανήτη. Αν δεν περάσει, και να -μά το Θεό- ΔΕΝ θα περάσει(έτσι ερμηνεύω την απραγία μας), τότε θα επιστρέψουμε στα προσφιλή μας.

Αν όμως, λέω αν, περάσει τότε θα αρχίσουν τα τρελά. Τότε παίξαμε το παιχνίδι τους και φυσικά καμιά διαφορά με τον λαό που λυντσάριζε τον Καντάφι ή βίαζε τις δημοσιογράφους στην πλατεία Ταρίρ. Ένας αχταρμάς ανθρώπων εύκολα διαχειριζόμενος. Μετά θα ακολουθήσουν όλοι αυτοί γύρω γύρω στην πολυστοιχειωμένη θάλασσα της Μεσογείου που ανέκφραστοι παρατηρούν τα βασανιστήρια της… Μιχαλούς απευχόμενοι απλά να πάει το πείραμα σ’ αυτούς.

Σύμφωνα με τον Economist ο κόσμος ολόκληρος χρωστάει σε επτά Εβραίους τραπεζίτες 50 τρις εκατομμύρια δολάρια. Κι όλα αυτά σε δύο χρόνια!

Φταίω εγώ που δεν βρίσκω άλλο δρόμο εξήγησης; Κι αυτή, η θεωρεία συνωμοσίας, μεταξύ μας, δεν εξηγεί τίποτα απλώς συγκαλύπτει τα επεξηγηματικά κενά.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Novus Ordo Seclorum

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *