Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:04 - 26/11/2013

Όταν οι άνομοι επικαλούνται το νόμο…‏

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Αυγερινός Χατζηχρυσός
twitter @avgerinosx

«…δεν πρέπει καμία έναρξη ενός πράγματος να θεωρείται μικρής σημασίας, την οποία σιγά -σιγά καθιστά μεγάλη η επιμονή…» έγραφε ο Πλούταρχος για τον νεαρό Καίσαρα που κανείς δεν του έδινε σημασία, αλλά η επιμονή του στο στόχο, τον δικαίωσε.

Το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ είναι πλέον “ελεύθερο” στην πρόσβαση, όχι για τους πολίτες, γι αυτούς ήταν πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά για όσους θέλουν με ρουσφέτι να αναλάβουν την λειτουργία της”επίσημης” δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και χρειάστηκαν την επέμβαση των ΜΑΤ, ώστε να μπουν αυτοί μέσα και να απαγορεύσουν την είσοδο στους πολίτες, στο όνομα των οποίων έγινε η επέμβαση (sic)!

Οι αλυσίδες των δεσμών μας μπαίνουν κρίκο-κρίκο για να μην αντιδρούμε, στην πρώτη επιστράτευση που ανέχθηκες, στην πρώτη λογοκρισία που είπες δεν πειράζει, στην πρώτη στέρηση της ελευθερίας που δεν μίλησες, στον πρώτο νόμο που παραβίασαν και δεν αντέδρασες, λίγο-λίγο μας δένουν γύρω από τον λαιμό, με βαριές αλυσίδες αμετάκλητα.

Το δικαίωμα στην Εργασία έγινε Ανεργία, η Αμυγδαλέζα έγινε για τους “ξένους”όχι για ‘μένα, ο Κώστας Σακκάς ήταν αναρχικός, η επιστράτευση έγινε στους “τεμπέληδες” καθηγητές, το σπίτι σου δεν είναι δικαίωμα είναι ρίσκο.

Ένα μικρό κι αναίμακτο περιστατικό, η αστυνομική επιχείρηση, που κράτησε μερικές ώρες, πως μπορεί να αλλάξει κάτι θα αναρωτηθεί κανείς. Ήταν όμως άλλος ένας κρίκος.

Για την ΕΡΤ η Κυβερνώντες χειραγώγησαν σκόπιμα το νομικό καθεστώς των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, για σκοπό που δεν προορίζονταν, αλλά καθοδηγούμενοι από κομματικά και διαπλεκόμενα κίνητρα, δημιούργησαν το τετελεσμένο που ήθελαν το καλοκαίρι, αλλά όταν ήρθε η ώρα της κύρωσης της ΠΝΠ από την βουλή, απλά το “παράβλεψαν”.
Ένα μικρό κι αναίμακτο περιστατικό…

Μα τίποτα δεν είναι μικρό κι ασήμαντο για την πραγματικότητα. Γιατί αυτός που είναι διατεθειμένος να παραδώσει ακόμη κι ένα μικρό κομμάτι της Ελευθερίας του, για να λίγη “ασφάλεια”, δεν αξίζει ούτε την ασφάλεια, μα ούτε την Ελευθερία του, έλεγε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος.

Στην Ελευθερία και την Δημοκρατία δεν γίνονται εκπτώσεις, όταν παραδίνεις την ελευθερία σου, σε οποιοδήποτε καθεστώς, ακόμη κι υπο την πρόφαση του αιρετού, αύριο και ο κατακτητής δεν θα σου φαντάζει δύσκολος.

Η ΕΡΤ χρειάστηκε να αντέξει μόλις 145 μέρες ώστε να ξεσκεπάσει την γύμνια του καθεστώτος και της διαπλοκής. Η ΕΡΤ έκλεισε στα χαρτιά, αλλά ο όμηρος του ανοσιουργήματος, ήταν η Κυβέρνηση κι όχι οι Εργαζόμενοι.

Πέρασε η προθεσμία κυρώσεως του ΠΝΠ και δεν είχε άλλη επιλογή, από την αστυνομική επέμβαση, γιατί η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.
Η φαυλοκρατία όμως, επειδή θέλει να παρακάμπτει την Δημοκρατία έφτασε στο αδιέξοδο της κύρωσης δια μέσω της Βουλής ή της επιβολής και φυσικά προτίμησε το δεύτερο.

Στην ΕΡΤ λοιπόν μας έβαλαν το πρώτο κρίκο, έκαναν το πρώτο τους μεγάλο ατόπημα, αλλά η επιμονή των εργαζόμενων τους ξεμπρόστιασε, γιατί οι κυβερνώντες χρησιμοποίησαν τα μέσα της Δημοκρατίας για ιδιοτελείς σκοπούς, έπεσαν σε τοίχο και αναγκάστηκαν να την παρακάμψουν.

Κάθε φορά που θα επικαλούνται τον Νόμο και το γράμμα του Νόμου, θα τους βαραίνει το ΠΝΠ.
Κάθε φορά που θα ζητούν από τους πολίτες να είναι συνεπείς, θα τους αναιρεί η δική τους ασυνέπεια.

Γιατί στο τέλος η Ιστορία δεν θα γράψει για ποιός ήσουν ή τι πίστευες, αλλά η συνέπεια των πράξεων σου θα είναι αυτή που θα σε καθορίσει, όπως δηλαδή τίμησαν το βουλευτικό αξίωμα, που τους εμπιστεύτηκε ο λαός η Ραχήλ Μακρή κι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίπλα στο λαό κι όχι όπως κάποιοι άλλοι, πίσω από τις κλουβές των ΜΑΤ.
Το κείμενο δημοσιεύθηκε Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής, 17 Νοεμβρίου 2013

*«…ουδεμίαν αρχην πράγματος ηγητέον μικράν, ην ου ταχύ ποιείν μεγάλην το ενδελεχές…»¹ Πλουτάρχου -Ιούλιος Καίσαρ.

Πηγή
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*