Nigel Farage:Το Ευρώ Τιτανικός χτύπησε το παγόβουνο!Βίντεο

Μετάφραση From HEIL GAP ( or mind the GAP ).
“Άλλος ένας δάγκωσε τη σκόνη “ ( πεθαίνει ) .
Η Χώρα νούμερο τέσσερα, η Ισπανία , λαμβάνει διάσωση , και , όλοι φυσικά γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι η τελευταία.
Αν και αναρωτήθηκα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου , αν ίσως μου έλειπε κάτι, γιατί όταν ο Ισπανός πρωθυπουργός κ. Rajoy σηκώθηκε και είπε ότι αυτό το σχέδιο διάσωσης δείχνει το τι μεγάλη επιτυχία έχει η ευρωζώνη.Και σκέφτηκα, καλά, αφού τον άκουγα κατά τις δύο προηγούμενες εβδομάδες να μας λέει ότι δεν θα υπάρξει διάσωση , έχω την αίσθηση , μετά από όλες αυτες τις ανατροπές (κωλοτούμπες) και τα πισωγυρίσματα του , ότι είναι ο πιο ανίκανος ηγέτης σε όλη την Ευρώπη, και ότι
λέει κάτι , μονο γιατί υπάρχει πολύ έντονος ανταγωνισμός …..
Πράγματι, κάθε πρόβλεψη σου, κ. Barroso, ήταν λαθεμένη , και αγαπητέ παλιό- Herman Van Rompuy , που μας κάνεις τον δρομέα , αλήθεια δεν μας τον κάνει ;
Επειδή την τελευταία φορά που ήταν εδώ, μας είπε ότι «είχαμε περάσει πια το κρίσιμο σημείο της διαδικασίας.», ότι η κρίση του ευρώ είχε τελειώσει , και ότι δεν θα έκανε τον κόπο να έρθει πίσω και να μας ξαναδεί .
Θυμάμαι που ήμουν εδώ πριν από δέκα χρόνια, ακούγοντας την παρουσίαση της ατζέντας της Λισαβόνας.
Μας είπαν ότι με το ευρώ, το 2010 θα έχουμε την πλήρη απασχόληση . και , μάλιστα ότι η Ευρώπη θα είναι η ανταγωνιστικότερη και δυναμικότερη δύναμη του κόσμου.
Με αντικειμενικά κριτήρια το ευρώ έχει αποτύχει, και στην πραγματικότητα υπάρχει μια διαφαινόμενη, επικείμενη καταστροφή .
Ξέρετε, αυτή η συμφωνία κάνει τα πράγματα χειρότερα , και , όχι καλύτερα.
Εκατό δισεκατομμύρια ευρώ δανείζονται για το ισπανικό τραπεζικό σύστημα, και 20 τοις εκατό από αυτά τα χρήματα πρέπει να προέρχονται από την Ιταλία.
Και βάσει της συμφωνίας οι Ιταλοί θα πρέπει να προσφέρουν για τις ισπανικές τράπεζες το 3 τοις εκατό, αλλά για να πάρετε εσεις αυτά τα χρήματα … « θα πρέπει οι Ιταλοί να δανειστούν από τις αγορές …. με 7 τοις εκατό ».
Μεγαλοφυΐες ! Δεν είναι ;
Είναι πραγματικά …. λαμπρή ιδέα
.
Λοιπόν, το τι ακριβώς κάνουμε με αυτό το πακέτο είναι , ότι στην πραγματικότητα οδηγούμε χώρες όπως η Ιταλία προς την ανάγκη να διασωθούν και οι ίδιες.
Εκτός από αυτό, προσθέτουμε ένα επιπλέον 10 τοις εκατό παραπάνω στο ισπανικό εθνικό χρέος και σας λέω, οποιοσδήποτε τραπεζικός αναλυτής θα σας , ότι 100 δισεκατομμύρια ευρώ, δεν θα λύσουν το πρόβλημα στον ισπανικό τραπεζικό τομέα, θα πρέπει να είναι …. περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια ευρώ.
Και με την Ελλάδα ταλαντεύονται στο χείλος της απόσυρσης από το Ευρώ ,ο πραγματικός ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο είναι…. ότι μόλις φύγει η Ελλάδα, η ΕΚΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα … διαλύεται .
Τελείωσε !
Είναι εκτιθέμενη σε 444 δισεκατομμύρια ευρώ , στις υπό διάσωση χώρες -και για να αποκατασταθεί , θα πρέπει να λάβει μετρητά από την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα και την Ιταλία.
Δεν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό …. θα μπορούσατε εσείς ;
Είναι συνολική και παντελής αποτυχία.


Αυτό το σκάφος, το euro Τιτανικός έχει χτυπήσει τώρα το παγόβουνο και δυστυχώς ….
απλά δεν υπάρχουν αρκετές σωσίβιες λέμβοι .”


The Genius of Mutual Indebtedness – Nigel Farage

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *