Nick Pope: «Να είστε προετοιμασμένοι για μαζικές εμφανίσεις UFO στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου»


ImageΝα είστε προετοιμασμένοι  για μαζικές εμφανίσεις εξωγήινων σκαφών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο – οι οποίοι ξεκινούν στις 27 Ιουλίου και λήγουν στις 12 Αυγούστου-  κάλεσε τις αρχές της χώρας του ο γνωστός Βρετανός ερευνητής και πρώην στέλεχος του υπουργείου αμύνης Nick Pope.

«Σε ένα καλοκαίρι το οποίο έχει μαζικά διεθνή γεγονότα όλοι έχουμε στραμμένα τα βλέμματα κατά της τρομοκρατίας. Πρέπει όμως να επεκτείνουμε το βλέμμα μας και πιο πέρα και να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό που φαινομενικά μπορεί να μοιάζει ανεξιχνίαστο», δήλωσε ο Pope ο οποίος εργάστηκε για το βρετανικό υπουργείο Άμυνας τουλάχιστον για 2 δεκαετίες.
Ο ίδιος ερεύνησε υποθέσεις που σχετίζονταν με εμφανίσεις UFO μεταξύ των ετών 1991 και 1994.

«Υπήρχε μια κοινή πεποίθηση ανάμεσα σε κύκλους του υπουργείου Άμυνας ότι οι «εξωγήινοι» είναι από δεκαετίες  ικανοί να μας ανιχνεύουν μέσω των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων» λέει ο Pope για να συνεχίσει λέγοντας πως γεγονότα όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες μπορεί να είναι η καλύτερη ώρα για τα εξωγήινα σκάφη να κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο.
«Εάν οι εξωγήινοι έχουν μελετήσει καλά την ψυχολογία μας μπορεί να διαλέξουν να εμφανιστούν στους ουρανούς σε μια σημαντική ημέρα. Η ημέρα της τελετής έναρξης αλλά ειδικότερα αυτή της τελετής είναι από αυτές που διαδίδονται ιδιαίτερα ανάμεσα στους ομάδες που ασχολούνται με συνωμοσίολογικά θέματα», πρόσθεσε.
Βέβαια οι ισχυρισμοί του Pope καταπίπτουν από το ίδιο το σκεπτικό του, καθώς στη συνέχεια αναφέρεται με σχεδόν παιδική αφελή σκέψη σε θέματα ασφάλειας.
Έτσι  ο ίδιος λέει πως οι εξωγήινοι αν έρθουν θα έρθουν στο όνομα της ειρήνης και της φιλίας εντούτοις η Βρετανία θα είναι έτοιμη να τους αντιμετωπίσει εάν μπουν στην ατμόσφαιρα με αεροσκάφη Eurofighter-Typhoon και βλήματα Rapier(!).
Τέτοιες σκέψεις, ή προπαγανδίζουν ουσιαστικά  το βρετανικό σύστημα ασφάλειας, οπότε είναι απλά πονηρές, ή όντως ο Pope νομίζει πως οι εξωγήινοι θα διανύσουν εκατ. έτη φωτός για να έρθουν στη Γη και να καταρριφθούν από ένα Eurofighter ή ένα Rapier(!), οπότε είναι απλά ηλίθιες.
 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *