MORGELLONS με σφραγίδα προέλευσης!

Η φωτογραφία είναι από δείγμα morgellons που αφαιρέθηκε από το δέρμα του μηρού του άρρωστου στις ΗΠΑ στις 7 Αυγούστου 2011. Παλαιότερα είχα γράψει σε άρθρο μου στην www.miastala.com
Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το Λουρί της Μάννας. Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει «Παραισθησιακή Παρασίτωση».Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !
Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη.

Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών. Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας. Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Δείτε τις φωτογραφίες ! Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των “μαύρων” κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ.
Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 και άλλα) ας ηρεμήσουν και ας το απολαύσουν. Είναι ήδη γεμάτοι, όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο από τις ίνες των morgellons.
Στο δείγμα της φωτογραφίας βλέπετε την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!! Απέραντο σοκ από το τι κατασκευάζουν στα εργαστήρια, χάρις στην δύναμη που τους δίνεται με το να ασχολείσθε με την πολιτική. Τι άλλο να πω για την βλακεία των ανθρώπων που είτε χαρακτηρίζουν τις ορέξεις τους και δίνουν σημασία στην γεύση κατά την έκφραση «Μεζεδοπωλείο η Νοστιμοπωλείο» παραδοσιακό η Ελληνικό τρόπο διατροφής, είτε οτιδήποτε άλλο, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ.
Έτσι λοιπόν, να μην εκπλήσσεσθε και αγανακτείτε με ότι σας συμβαίνει, είτε λέγονται morgellons είτε παθογενές μυκόπλασμα, είτε χρόνια κόπωση, ή νόσος του Crohn ή του Lyme κλπ κλπ.

terrapapers
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *